REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Solid House a găsit reţeta succesului: apartamente de lux la cheie, în rate

Solid House a găsit reţeta succesului: apartamente de lux la cheie, în rate

Replica API 21 mai 2015 | 13:25 2907

Îţi aduci mobila şi te-ai mutat!

Îţi aduci mobila şi te-ai mutat!

În timp ce tot mai multe societăţi pun lacătul pe uşă, iată ca sunt şi oameni de afaceri care ţin piept crizei. Societatea Solid House din Constanţa este exemplul clar că, dacă vrei să reuşeşti pe piaţă, poţi să faci faţă perioadei atât de dificile din punct de vedere economic. Solid House este un dezvoltator imobiliar ce oferă spre vânzare apartamente de lux atât în centrul Constanţei, cât şi în staţiunea Mamaia. Care este succesul afacerii? Seriozitatea şi calitatea, spun reprezentanţii societăţii.

Pe timp de criză, în România există oameni care şi-au dezvoltat adevărate reţete de succes, reuşind să îşi construiască afaceri profitabile. Dezvoltarea unei afaceri de succes pe timp de criză este exemplificată cel mai bine, în Constanţa, de Solid House, o firmă ce dezvoltă spre vânzare apartamente de lux, atât în Constanţa, cât şi în staţiunea Mamaia. Din 2010, atunci când şi-a făcut apariţia în peisajul imobiliar, şi până în prezent, societatea a ridicat un bloc de locuinţe pe I.C.Brătianu, două în staţiunea Mamaia, zona Mioriţa, pe malul lacului Siutghiol, iar un altul este în lucru, dar şi un bloc în Km 4-5, zona Dorally. Clienţii nu lipsesc, aşa că aproape toate apartamentele au fost vândute. „Societatea a fost înfiinţată în 2010 şi a construit un bloc pe I.C.Brătianu, cu garsoniere, apartamente de două şi trei camere, bloc vândut în totalitate. Blocul este cu 13 etaje şi are parcare subterană. De asemenea, societatea a mai construit un complex pe bulevardul Mamaia 385 - Solid Residence, sunt două blocuri lipite, formate din 102 apartamente, cu scări construite în oglindă. Gradul de ocupare este de 99%, sunt cumpărători din Constanţa, dar şi din ţară, care au vrut o investiţie pentru viitor. De asemenea, un alt bloc este în construcţie, cu 8 etaje, 64 apartamente şi garsoniere, tot în Mamaia şi, în paralel, un altul îl construim în Km 4-5, zona Dorally Mall“, a spus Memet Irfan, director vânzări Solid House SRL. Pentru blocurile aflate în construcţie, termenul de finalizare este luna mai a anului 2016, Memet Irfan precizând că, în cazul acesta, există un procent de vânzare de 30%, până în momentul de faţă. Vă întrebaţi care este secretul succesului? „Încercăm şi probabil reuşim să construim blocuri cât mai solide şi să oferim mai multe facilităţi cumpărătorilor. De exemplu, celor care fac rezervare din vreme, le oferim posibilitatea de a alege finisajele interioare la culori, din gama noastră. Produsele de acest gen le aducem din afară, modele care nu se găsesc în România, deja vizitatorii sau viitorii cumpărători, găsesc altceva faţă de ceea ce este existent pe piaţă. Având şi o faţadă frumoasă, toate la un loc ne ajută să vindem mai bine“, a spus Memet Irfan. Reprezentanţii societăţii încearcă să fie cât mai aproape de clienţi, aşa că sunt destul de flexibili în modalităţile de plată. „În Mamaia, garsonierele costă 35.000 euro, apartamentele pornesc de la 55.000 şi ajung la 85.000 euro, în funcţie de suprafaţă, vedere, compatimentare. Cele cu vedere înspre lacul Sitghiol sunt mai scumpe. Apartamentele cu trei camere sunt între 87.000 şi 102.000 euro. Plata se poate face eşalonat: 30% avans, 30% la toamnă şi 40% la predare. Toate apartamentele le vindem la cheie, tot ce ţine de gresie, faianţă, parchet, gaz, pentru că apartamentele sunt racordate la gaz, calorifere, sunt toate puse. Cumpărătorii îşi aduc doar mobila“, a conchis Memet Irfan.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108