REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Solistul grupului East 17, arestat şi spitalizat după ce a ameninţat într-un live stream că urma să se automutileze

Solistul grupului East 17, arestat şi spitalizat după ce a ameninţat într-un live stream că urma să se automutileze

Replica API 25 martie 2019 | 00:00 321

Brian Harvey

Brian Harvey, solistul grupului East 17, o trupă pop-dance care a avut succes în anii 1990, a fost arestat şi spitalizat joi seară după ce a ameninţat în timpul unui live stream difuzat din reşedinţa sa din Walthamstow că intenţiona să se automutileze, informează vineri ediţia online a cotidianului britanic The Guardian.

"La ora locală 18:09, joi, 21 martie, Poliţia a fost alertată în legătură cu un bărbat care ameninţa că urma să se automutileze. Poliţiştii s-au deplasat la o adresă din Walthamstow pentru a efectua o verificare a stării de sănătate a acelei persoane", a transmis Poliţia metropolitană britanică.

"După o examinare la spital a stării lui de sănătate mintală, bărbatul a fost preluat în custodia Poliţiei, unde a rămas până în prezent. Nu a suferit nicio vătămare", au adăugat poliţiştii britanici.

În mai multe transmisiuni video difuzate în live stream, Brian Harvey a vorbit despre problemele sale financiare, despre sănătatea lui mintală şi i-a cerut prim-ministrului Theresa May să îi ajute pe oamenii care se confruntă cu tulburări mintale. Transmisiunea video, difuzată pe YouTube, a inclus şi momentul în care Poliţia a pătruns în reşedinţa artistului şi l-a arestat.

Brian Harvey a dezvăluit în trecut că a suferit de depresie. În 2018, el a publicat pe internet o înregistrare video în care mărturisea că era "prizonier în propria (lui) casă de aproximativ cinci ani". În 2015, politicianul laburist Simon Danczuk i-a criticat pe managerii din industria muzicală, acuzându-i că îi exploatează pe artişti şi că nu îi ajută pe Brian Harvey şi pe muzicienii aflaţi în situaţii similare.

Grupul East 17 a avut mare succes în topurile muzicale la începuturile anilor 1990. Singura sa piesă care a ajuns pe prima poziţie în topul britanic, "Stay Another Day", a ocupat şi primul loc în celebrul top de Crăciun din Marea Britanie în 1994, dar şi în clasamentele din Suedia, Irlanda şi Danemarca. Brian Harvey a fost concediat din formaţie în 1997 după ce a declarat că un anumit drog - ecstasy - are capacitatea de a "te face o persoană mai bună".

Trupa s-a desfiinţat în anul următor, însă de atunci s-a reunit de mai multe ori. Terry Coldwell este singurul membru fondator al grupului East 17 care a supravieţuit tuturor schimbărilor de componenţă ale formaţiei britanice.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272