REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Soluție de CURĂŢARE comercializată drept ALCOOL sanitar, în farmaciile din Constanţa

Soluție de CURĂŢARE comercializată drept ALCOOL sanitar, în farmaciile din Constanţa

Replica API 1 aprilie 2020 | 12:09 4058

În perioada 30-31 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu sprijinul inspectorilor D.G.A.F.P. Constanța au efectuat verificări la 6 puncte de lucru ale unei unități farmaceutice din județul Constanța, cu privire la respectarea normelor referitoare la comercializarea produselor de protecție împotriva COVID-19. Au fost controale la 4 farmacii din Constanţa şi 2 din Cumpăna.

Astfel, au fost identificate 581 de sticle (290,5 litri) de soluție de curățare, care era comercializată drept alcool sanitar. De asemenea, polițiștii au descoperit 21 de cutii cu mănuși, în valoare de 2.100 de lei, care erau expuse spre comercializare fără a avea afișat prețul de vânzare, precum și 179 de sticle (89,5 litri) cu lichid dezinfectant pe a căror etichetă nu era specificat termenul de valabilitate.

Polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 57.000 de lei, la Legea 12/1990 și au ridicat, în vederea confiscării, bunurile, evaluate la 13.186 de lei.

Potrivit surselor noastre, este vorba despre lanţul de farmacii Hesperos. Contactat pentru un punct de vedere, administratorul societăţii nu doreşte să facă niciun comentariu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai jeg ordinar, de ce minti? PSD a fost la putere in acesti 30 de ani, cu foarte mici exceptii. Nu sunt de partea nimanui, dar sistemul comunist infect, pe care PSD l-a dezvoltat in Romania, spune totul astazi, cand suntem in rahat pana la gat. Asa ca mars la cotet, potaie nenorocita! Crede-ma, veti plati toti! Asa cum meritati...
1
0
de restriste au existat escroci care s-au imbogatit din nenorocirile altora.nu va mirati istoria se repeta.ce sper e sa apara iar un regim care sa recupereze Romania pentru romani si sa vedem cateva executii publice si confiscari de averi facute peste noapte din jaf national.
1
0
Audi CT 66 SYN argintiu, MG TL din Cernavoda are voie cu folie pe geamurile din fata?
1
1
Va agitati degeaba bataia de joc are girul celor de la putere.Au scos armata lui papuc si lasii de jandarmi exact cu scopul sa nu puteti face nimic voi cei fara ajutor."Fortele "de ordine au misiunea sa le apere interesele politicienilor si acolitilor.Suntem iar prostiti asa cum am fost de la revolutie si pana acum.Nimeni nu poate sa faca specula far girul autoritatilor.Avem doua variante,stam si murim ca prostii sau facem ceva si ne recastigam dreptul la viata,pt. ca si asta ne a fost luat.
1
1
Cerem sa aplicati pedeapsa maxima acestor nemernici.
1
0
Puscarie pentru inselaciune.
4
0
Este vorba de farmaciile HESPEROS ?
0
0
tot sistemu medical da nici cu 10 prezervative nu te apropii de ei acuma din cauza inamicului invizibil
0
0
Chinejii de la Furnicuta au triplat preturile la spirt.
2
0
profita dupa urma unui rau nu ajung bine!rusine , rusine rusine!!!!
3
1
Nici eutirox medic ptr tiroida nu gasesti cu toate ca stiu ca au primit ----Dar unde e ?---sub tejghea ?
4
0
Gel dezinfectant ,masti si alcool sanitar tinut sub tejghea si vandut pe sub mana. In nici o farmacie ,daca intrebi nu gasesti nimic, dar foarte multe persoane au masti. Deci, ori sunt furate din spitale si vandute apoi de diversi,ori sunt tinute in magazie de farmacii si vandute pe sub mana la suprapret. Altfel, la vanzarea pe care o au cu celelalte medicamente ,fiind aproape goale in majoritatea timpului, se pune fireasca intrebare, ce vand? Cum isi permit salariile?Controalele inopinate la farmacii ar fi binevenite, in perioade diferite ale zilei!Hotii insa ar trebui aspru pedepsiti!
7
0
Animalele astea cu doua picioare , ar trebui arestate ,bataia asta de joc la adresa populatiei nu poate sa ramana nepedepsita ,altfel profitorii se vor inmulti !
8
0
Acum cand este stare de urgenta in tara cei care fac specula sau vind produse conrafacute trebuie condamnati cu pedepsa maxima imediat fara drept la contestatie si fara alte drepturile pe care le au ceilalti condamnati,pe timpuri astia erau impuscati direct acum scapa mai usor.
21
0
diasporaaa
11
6
Au venit acasa microbii lui Johannis sa va dea boala. Romania este o tara ca afara conform microbilor care au votat sa fie lasati sa intre fara carantina la granita. Ati iesit la proteste cu tupeu desi in ultimii 30 de ani PNL a fost mai mult la putere decat psd insa cu tupeu de jeguri ati zbierat ca din cauza psd nu aveti autostrazi si spitale. Uite ca a facut PNL spital modern la Suceava sa muriti de modernitatea lui...
18
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614