REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Soluţie pentru prevenirea accidentelor cauzate de pietoni, în premieră pe o stradă din Constanţa

Soluţie pentru prevenirea accidentelor cauzate de pietoni, în premieră pe o stradă din Constanţa

Replica API 29 mai 2018 | 00:00 351

Constănțenii care au luat la pas orașul au observat ceva diferit pe bulevardul Tomis, colț cu strada Negru Vodă, chiar înainte să traverseze spre Centrul Vechi al orașului. Asta pentru că nu mai pot traversa pe acolo! De ce? Au fost montați stâlpi pentru a opri seria de accidente cauzate de traversarea prin loc nepermis.

Astfel, autoritățiile au decis să prevină eventuale accidente prin montarea acelor stâlpi care îngrădesc ambele părți ale străzii Negru Vodă, cât și parțial din bulevardul Tomis, până la trecerea de pietoni.

Constănţenii spun că este o alegere bună a autorităților locale, mai ales că mulți copii alergau prin zonă, fiindu-le greu șoferilor să îi observe în timp util. Din acest motiv, erau ambuteiaje dese pentru a le permite trecătorilor să traverseze. Acum, fluidizarea traficului este mult mai eficientă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce loc nepermis? E permisa traversarea la colt de strada cu conditia sa te asiguri si sa acorzi prioritate vehiculelor.
0
0
Claudita draga,poate vederea ma inseala dar in imagine vad un gard in coltul intersectiei,nicidecum pe partea in care este marcata o trecere de pietoni.Nu prea-i vad pe cetatenii aia multumiti de gardul respectiv dar daca si ei traverseaza o strada dupa cum e gardul ala,e clar,esti si tu o "pescarusa".Hai te rog sa ne spui cine beneficiaza dupa urma acestui inteligent "proiect" ?Cine-si baga banuti multi in buzunare pentru 3 m de gard aruncati la intamplare?
1
0
Stalpii sunt montati cu dedicatie pentru terasa Nikos deoarece clientii care isi serveau sucul in mijlocul strazii nu se simteau in siguranta si in plus erau si deranjati de pietonii care in nesimtirea lor treceau fix printre mesele asezate cu aprobare de la primarie pe pista de biciclete...Asa ca mucles : Domneste Decebalus !
10
1
MINCIUNI! Nu s-a rezolvat nimic. Locuiesc la 20 de metri de aceea intersectie si zilnic trec pe acolo de 6-7 ori cu masina. Este scurt, lumea il ocoleste cu usurinta. Trebuia facut mai lung gardul. Ps: Referitor la text si autor... un articol scris de un jurnalist ce trebuie sa isi faca norma.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218