REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

SONDAJ AVANGARDE: PSD, în scădere, PNL în uşoară creştere. Care este SURPRIZA!

SONDAJ AVANGARDE: PSD, în scădere, PNL în uşoară creştere. Care este SURPRIZA!

Replica API 24 august 2018 | 01:13 361

Un sondaj realizat de Avangarde arată că PSD este în scădere, în raport cu scorul obținut la alegerile parlamentare din 2016. PNL este în creștere, în timp ce marea surpriză vine din partea lui Dacian Cioloș, notează stiripesurse.ro.

Conform sondajului Avangarde, dacă săptămâna viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar obține 37%, în timp ce PNL ar obține 25%.

Surpriza vine din partea Mișcarea România Împreună, partidul lui Dacian Cioloș, care a ajuns la 9%. Același scor îl obține și ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

USR se menține la 7%, în timp ce UDMR ar face pragul electoral de 5%.

Din urmă vine și Pro România, a lui Victor Ponta, care are deja 4%, deși este un partid nou lansat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca diaspora a fost cea care a inclinat balanta la alegerile din 2016 si Johannis a ajuns presedinte si pentru ca oricat s-a caznit psd sa-i impiedice sa participe la alegeri si n-a reusit...le-a tras-o acum cu bastoanele si gaze lacrimogene!!!! Bestiile.
2
0
Cat o fi platit PNLul ca sa apara cu 25% in acest sondaj cand se stie de toata lumea ca se duc cu viteza catre 10%.
1
3
pt. ceausistul cu apartament la poarta 6 si pt.laba trista mishu : Vad ca nu va saturati de muie cu cacatul mamelor voastre alea curve. De aceea insist sa va muiesc in continuare . Tot cu cacat ca vad ca va place nebunaticilor. Pesedei postaci pe doi bani ! Saraciilor de doi lei ! Muistilor ! Muie dragnea,muie pesede !!!
3
1
Nu mai mintiti Poporul !Partidul Nationalist Neamul Romanesc va fi o surpriza pentru toti politicienii ! Luati va bagajele de pe acum si in Madagascar !!!!
5
2
Europa este in criza, se staduieste sa iasa, si in Romania e criza, dar se pare ca dorinta PSD-eilor este sa ne afundam si mai tare. Sper sa nu le reuseasca asemenea lucru, deoarece generatia tanara va cunoaste COMUNISMUL predat de ILIESCU prin intermediul lui DRACNEA.
6
4
cui pula calului ii pasa de protocoalele lui helvig. Cu care ciolosisti te lupti ? Astia nici nu exista in realitate. Sa vina alegerile si vei vedea ca nu face pragul. Ciolos e o emanatie a securitatii ca si USR-ul. Iti place, il votezi. Treaba e ca nu prea prinde la nimeni. Despre justitie, sa fim seriosi, au calcat-o comunistii in picioare 50 de ani, nu mai exista demult. Ce avem azi e o adunatura de judecatori obedienti securitatii, care ar sari maine in barca PSD-ului daca li s-ar oferi mai mult.
13
1
@ europeanu bai cacatwle tu sustii protocoalele semnate de Helvig cu PICCJ din 2016 la 9 luni dupa ce CCR le-a declarat neconstitutionale la fel ca toti useristii si penelistii pwlii .Asta este tara pe care ti-o doresti vita securista, justitie calcata in picioare de SRI, cu judecatori cu nasul in suflet, democratie cu dosare politice Bai prostalaule du-te si te ascunde in haznaua de unde ai iesit ,prostia este ca iarba rea ,o distrugi si tot scoate capul !
6
6
daca nu-ti dadea ceausescu casa dormeai in cutii de frigidere ! ai uitat cand dormeai in stuf la casuta tulceana ? noroc cu ma-ta ca-i sugea pula primul secretar , ii mai dadea si cadouri din ce primea ea de la arabi si v-a dat casa , in poarta 6 ! .....ma-ta era aproape de servici , cobora direct la grecii care veneau in dana 45 ! e frumos acum sa sugi pula psd-istilor ? sa-ti fie de bine !
5
7
Mai rahatilor , ratatilor ,borfasilor!Nu va vindecati odata de "Ciuma Rosie ?" Bai milogilor , cersetorilor , nu mai stati cu mana intinsa pt o sticla de ulei si 1 kg de zahar si sa dati votul PSD eului !
11
6
cat v-a dat ponta sa-i faceti reclama a era prim-ministru ori la ghita si socruscunsa ori inca mai aveti datori de cand
5
5
hastagistii, cand vorbiti de ciolos spuneti ce a facut cand era prim ministru dupa aia latrati la altii
5
9
Prosti mai sunt romanii!!! Cum dracu sa-i mai dai votul psd-ului dupa Iliescu si Dragnea?
10
4
Cine il voteaza pe ciolos ? Eu ! Dar eu mai dau muie cu cacat mult tuturor postacilor pesedei ! Muie dragnea, muie pesede !
8
10
Se pare ca bubosul de Ciolos iti regula nevasta de ii faci acum statuie?...Un borfer exact ca iohannis...mamaii de pus la bostanul cu pepeni.DOUA GHIOARLE !.
9
11
Liber schimbistii nu vor castiga voturile poporului roman Cu adevarat sunt HOTII NATIEI, STATULUI. HASTANGIALICUL duce la puscareala ?
5
9
Il voteaza pe Ciolos, sa fim seriosi
7
13
Doua panarame care sug pula la greu...muie ciolos muie iohannis
11
17
iar sondAje de astea de 2 lei?! PSD in frunte, serios ? Astea sunt sondaje de manipulare, nu reale.
15
4
Se vede cat de bine functioneaza manipularea PSD. Ciolos a fost si va ramane multa vreme cel mai cinstit, onest si bun premier. Intr-un singur an a result sa deblocheze toate proiectele de infrastructura blocate de PSD, a depolitizat scolile spitalele, a redus birocratia si au atras cele mai multe fonduri europene. A fost prea bun pentru noi. Nu-l meritam cu oameni ca tine care voteaza in continuare numai hoti si dictatori
18
9
il tot impigeti pe ciolos dar uitati ca lumea s-a convins de ce in stare sau mai bine zis de ce nu e in stare. Un fel de viorica dancila dar manipulat de servicii nu de dragnea
4
19
Bravo PSD bravo Popor
10
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272