REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SONDAJ CURS: cu cine ar vota românii la europarlamentare

SONDAJ CURS: cu cine ar vota românii la europarlamentare

Replica API 14 februarie 2019 | 02:00 450

Centrul de Sociologie Urbana și Regională (CURS) a dat publicității cel mai nou sondaj.

Sondajul a fost realizat în perioada 21 ianuarie – 6 februarie pe un eșantion național de 1067 de persoane la domiciliul respondenților.

Astfel, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri europarlamentare, PSD continuă să domine scena politică cu 32%, urmat la distanță de PNL cu 22%, urmate de ALDE și Pro România cu câte 9% și USR cu 8%.

Urmează un pluton de partide cu cifre egale UDMR, PMP și PLUS cu câte 5%.

sursa: Antena3

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
1
0
Stai acasa daca mai sunt multi ca tine iese din nou p.s.d.u urmat de unguri pe urma dupa alegeri astia tio arunca scurt ai votat ma daca nu atunci taci lasa sa vorbeasca cei pe care ii intereseaza de ce se intimpla in tara asta in caz ca vrei sa zici ceva.Despre sondaje nu ma intereseaza sunt ca posturile t.v.fiecare trage pentru cine le da banu.
5
0
Toti trebuie sa ne unim sa dam cu HOTII de pamant! Sa le luam banii furatii noua si sa-i bagam la puscarie! Doamna Kovesi este haituita acum tocmai de acei golani, HOTI, care-au jecmanit milioane de romani cinstiti. Nicolae Popa si SOV, sefii FNI, au nenorocit milioane de vieti, au fugit cu banii si, LKC nu s-a lasat pana nu ia prins! Golanul de Ghita, alt hot fugar, o reclama pe Kovesi si.. ce sa vezi! Maciuca lu DRACnea, tudorel toader si otrapa de adina florea o haituiesc pe LCK! In ce tara am ajuns sa traim cand HOTII au ajuns sa faca LEGI pentru HOTI, sa scape HOTII de LEGE si puscarie!?
5
0
Sondaj Curs mincinos !--facut de Pieleanu abonat la rtv platit de Psd
4
0
Sondaj de kkt sa induca lumea in eroare
6
0
Nu ma duc ma, nu ma duc! Decat sa pun stampila pe oricine, nu mai bine nu ma duc? Ca tot e valentines, tu asa ti-ai ales iubita? Pe oricine? Sau ai facut-o doar ca sa te aflii in treaba, sa dea bine la ceilalti!
0
4
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
4
3
Pai la cat de iubiti sunt psd-istii nu mai pupa nici 10%!!!
9
4
Nu te duce ma cu cat nu se duc mai multi la vot cu atit mai mare est procentul udmr ca astia ies la vot ca roboti parca s programati sau iesti ungur dute ma si voteaza cu oricine in afara de unguri si binomu penal Dragnea Tariceanu.
8
3
Mandru ca NU VOTEZ din nou! De ceva timp mi-am dat seama ca, in ziua in care se voteaza -indiferent ca sunt parlamentare, locale, etc, e singura zi in care pot sa le dau peste nas nenorocitilor care s-au perindat la conducerea tarii in ultimii 30 ani! Intre doua votari, au ei grija sa ne-o traga la toti si din toate pozitiile. Trendul prezentei la vot este descrescator, e logic,tot mai multi alegatori isi dau seama ca cei de sus -putere si opozitie- ajung acolo ca sa isi recupereze INVESTITIA si sa obtina si un profit babanl, nu sa faca ceva pentru tara! Sper sub 20 la suta prezenta la vot!
1
10
Votati in continuare PSD-ul si ALDE si o sa ramana in tara numai handicapatii si pensionarii.Sa vedeti atunci daca or mai fi bani pentru pensiile voastre!
9
2
Un sondaj din CUR S ??? Cine mai pune botu la facaturile lui pielea - nu ???
9
4
eu ma duc sa votez cu pesedeu pentru domnu Fagadau
1
3
PNLcu turcanu si mandolina 22 la suta pai sunteti nebuni? credeti ca romanii sunt tampiti?
3
8
PLUS nu ARE NICI 1%.O SA VEDETI LA ALEGERI.
8
6
Incredibil! Sondajul mnipularilor, al lui Pieleanu....Ccine va mai crede antenistilor ?! Ne-am saturat de Dragnea cu ciumatii lui, daa......
10
4
Oamenii s-au saturat de dracnea, dar n-au cu cine vota. Barna si ciolos sunt doua javre securiste. Nu-i voteaza nici pulea.
7
14
Aceste alegeri inrosite si de data asta sunt false, aranjate. In tara asta e nevoie de mai multa justitie si mai putine partide politice mancatoare
9
0
Auleoa, nu se poate, e manipulare. Romanii sant securisti, sant turnatori,cum sa aiba aia 5%,E minciuna, faceti alt sondaj.
9
2
de ce nu prezendati si sondajul de la INSCOP :PZD 27,8% ;PNL 26,8%;USR10%...Javre ordinare !
15
9
Ce manipulare penibila!
16
4
Minciuni si manipulari.
19
3
javra internationala kbista sefa care a supt pulile la toti sri sti din tara de cacat pe care putin o va ingenunchia in curand.
2
10
Bravo PSD singurul partid care tine la popor
7
19
eu votez cu PUTIN.
4
8
sa domine toate wc urile din curtea judetelor cele mai sarace?unde voteaza asistatii social,mortii...mamii voastre de banditi
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272