REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Sondaj CURS: Pe cine ar vota românii dacă ar fi chemați la urne în aceste zile

Sondaj CURS: Pe cine ar vota românii dacă ar fi chemați la urne în aceste zile

Mirela PASCAL 3 decembrie 2023 | 22:40 1786

Un sondaj de opinie al companiei CURS arată pe cine ar vota românii la alegerile europarlamentare dacă ar fi chemați la urne în aceste zile. PSD ar obține 31%, în timp ce PNL și AUR ar obține 19%. Urmează partidul USR cu 10% și partidul Dianei Șoșoacă cu 6%, care depășește pragul electoral.

Sondaj CURS: Pe cine ar vota romanii daca ar fi chemati la urne in aceste zilesondaj CURS

În cadrul unui sondaj de opinie, efectuat de compania de sondaje CURS, românii și-au arătat interesul în special pentru partidul PSD, fiind întrebați cu cine ar vota la alegerile europarlamentare dacă ar fi chemați duminica aceasta la urne. Așadar, la această întrebare cifrele arată astfel: PSD ar obține 31%, în timp ce PNL și AUR ar obține 19%. Urmează partidul USR cu 10% și partidul Dianei Șoșoacă cu 6%, care depășește pragul electoral, potrivit antena 3.ro

De remarcat că PSD și PNL ar putea alcătui o majoritate parlamentară la limită, ceea ce ar putea genera instabilitate guvernamentală.

Conform sondajului, UDMR și PMP ar avea doar 4% și vor avea serios de tras pentru a intra în Parlament. Menționăm că în cadrul acestui sondaj, universul de eșantionare a fost populația  adultă rezidentă din România. Volumul eşantionului: 1067 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Sondajul s-a realizat prin metoda de cercetare chestionar realizat față în față, la domiciliul respondenților, în perioada 15 - 28 noiembrie, 2023

Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca "DREAPTA" nu se uneste , cumva, intr-o aliantza! PSD-ul si AUR-ul vor conduce , brat la brat, ROMANIA, mult si bine! Oamenii aleg ofertele populiste! Asta-i realitatea crunta! Pensionarii, bugetarii de toate culorile, asistatii social - vor alege "STANGA"! La inceputul DEMOCRATIEI, salariile erau mai mari la privat! Acum salariile grase, cu munca putina, fara stres si frica (din parte patronului) sunt la STAT! Adica , TRAI pe VATRAI! Asa ca , PNL + USR + PMP + UDMR + altii = LOVE! Ca altfel, ISTORIA va trimite la GROAPA de GUNOI! Si pe urma, nu o sa mai fie mult si ajungem iar la PCR!
1
2
comentati degeaba...PSD.. castiga in toate sondajele,deoarece i-a rupt pe toti VULNERABILII..cu ..POMENI ELECTORALE...VAUCERE DE ENERGIE...VAUCERE DE ALIMENTE...VAUCERE DE STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN...daca mergi in magazine,vei gasi numai,,,VULNERABILI..adica...PUTORILE ROMANIEI..acei indivizi care de peste 30 ani...ASTEAPTA...POMENI ELECTORALE...ne meritam soarta..
7
1
comentati degeaba...PSD.. castiga in toate sondajele,deoarece i-a rupt pe toti VULNERABILII..cu ..POMENI ELECTORALE...VAUCERE DE ENERGIE...VAUCERE DE ALIMENTE...VAUCERE DE STAT LA UMBRA NUCULUI BATRAN...daca mergi in magazine,vei gasi numai,,,VULNERABILI..adica...PUTORILE ROMANIEI..acei indivizi care de peste 30 ani...ASTEAPTA...POMENI ELECTORALE...ne meritam soarta..
8
2
Votati AUR Tot pe noi ne veti gasi pe liste
4
4
Ne merităm soarta de 30 de ani luptă psd pentru bunăstarea populației, dai și luptă, luptă și dai, din păcate bunăstarea se vede doar la clasa politică și la tot neamul lor
9
1
ca intram in randul lumii macar din punct de vedere politic si o sa avem balamucul si instabilitatea din italia postbelica dar fara nivelul lor de trai si de dezvoltare ramanem cu mizeria si subdezvoltarea noastra dar nu conteaza prea mult ptr ca suntem mandri
7
2
mi-e scarba de aur ,sosoaca si psd, dar nu ma mandresc nici cu pnl sau usr!!!! Mai avem variante???? desteapta-te romane!!!!
12
2
Nu invatam nimic din drama Romaniei post-decembriste , votam in continuare aceleasi gasti de impostori care nu fac nimic pentru tara . Ne uitam in Parlament si vedem aceleasi mediocritati ticaloase indiferent ca vorbim de PSD , PNL , USR sau AUR . Oameni fara nicio valoare numiti in functii publice si tolerati de un popor resemnat , uitati-va ce indivizi ne conduc , Ciolacu , Ciuca , Simonis , Chitac , Lupu … se rasuceste Tepes in mormant !!!
16
2
Degeaba vă agitați propagandistilor AUR va câștiga detașat toate alegerile
4
13
ce sondaje ?! platite de psd , doamne nu s- a saturat lumea de minciuni ! nu cred in acest sondaj ..
16
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436