REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SONDAJ CURS - PSD domină Capitala. Bătălie mare între PNL și ALDE pentru locul 2

SONDAJ CURS - PSD domină Capitala. Bătălie mare între PNL și ALDE pentru locul 2

Replica API 19 noiembrie 2018 | 01:45 411

Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS a dat publicității datele privind Primul sondaj de tip OMNIBUS în Municipiul București. Cercetarea va fi făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora.

Potrivit primei cercetări efectuate în perioada 26 octombrie - 12 noiembrie dacă duminica ar fi organizate alegerile europarlamentare PSD ar fi votat de 38% dintre bucureșteni, urmat la egalitate de PNL și ALDE cu câte 15% din opțiuni. Surpriza o reprezintă PRO România care atinge în Capitală cota de 9%, urmat de USR și MRÎ cu 8 și respectiv 7 la sută. Clasamentul este încheiat de PMP care rezistă la pragul care i-ar da posibilitatea să rămână în joc.

De menționat că 35% din electoratul bucureștean nu a exprimat o opțiune.

Datele tehnice: Sondajul a fost realizat în Municipiul București pe un volum eșantion de 1067 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri față în față la domiciliul respondenților. Perioada: 26 octombrie - 12 noiembrie 2018.

Vezi foto: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa e cand ai neveste muiste , dai fin gura pe fb. Veniti cu nevestele sa ne intalnim la sediu sa vedeti cum..ne sar in brate Voi sunteti hodorogi si stati pe fb, noi le oferim si altceva. Cand vin fetele acasa cu tigari si bautura , e bine ? macar..multumesc sa spuneti. Jegosilor , la. munca ,nu la. banii lui soros.! nevestele voastre se vor angaja la noi la sediu , sa muriti voi de. necaz ! Oricum felicitari , sunt curate si au multa energie faciala , sa va traiasca ! PS. sper ca nu le - ati pupat....
2
1
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si, nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTII de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
2
0
Bai asta de sub mine,ia ia tu niste muie cu mult cacat de la mine. Tu si cu toti postacii pesedei ! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
1
esti mai prost decat pari ! mai muistule , poporul si-a dat seama ca sunteti vanzatori de tara , tradatori calificati ! Amaratule noi suntem la putere si vom fi , alaturi de alde si udmr , dar tu tot o saracie ramai ! multa muie sotiei , care arata mai bine ca tine .
2
4
Comunistii tot comunisti sunt, umbla cu minciuni.
4
1
in mintea voastra bolnava, PSD va mai primi voturi, in veci, nici mortii nu mai pot fi adusi la vot
9
4
Voturile astea sunt de baza,restul e folclor!
3
1
daca nu votez cu PUTIN,,,Votez cu PSD.
2
9
ce sa spuna si postacii antipesede?Ex 1750 Te bufneste rasul nici replici nu mai au ,doarDragnea ,Dragnea, tineti-o tot asa ca veti avea 10 %
6
9
Asta cu PSD domina capitala, e cea mai tare gluma. Poate Teleorman...
16
9
Politica PNL e Dragnea
6
1
toti ii votam pe ciolos si usr, ca alta treaba n-avem.
7
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272