REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Sondaj IMAS: USR, pe tobogan. Galop de sănătate pentru PSD și PNL

Sondaj IMAS: USR, pe tobogan. Galop de sănătate pentru PSD și PNL

Replica API 1 noiembrie 2019 | 00:37 416

Un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, arată că PSD și PNL își măresc avansul față de USR în intenția de vot.

Sursa foto: stiripesurse.ro

Sondajul a fost realizat în perioada 8 -28 octombrie – prin telefon, pe un eșantion de 1010 persoane cu vârste de peste 18 ani. Dacă duminică ar avea loc alegerile pentru Parlamentul României, românii ar vota astfel:

• PNL - 29,6% (crește)

• PSD - 21,2% (crește)

• USR - 16,4% (scade)

• Pro România - 10,6% (creste)

• UDMR - 5,5% (creste)

• PLUS - 4,5 (scade)

• ALDE - 4,3% (scade)

• PMP - 3,4%

• Alte partide - 4%

Citește mai mult pe surse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
petrescu raul cristian strange bani pentru psd de la toti prorietarii de terase si restaurante de pe litoral prin agetile de inspectori care ii trimite abuziv sa efectueze controale la agentii economici. ne-am saturat de abuzurile si spagile cerute de machedonii din tulcea care vin sa jumuleasca constanta. poate vine dna si sri si spp sa verice de unde au astia bani si cum raul isi trimite amanta mihaela stan sa ceara bani de la noi oamenii pentru campania electorala psd
1
0
Futuva-n gura sa va f-ut de psd-eii nenorociti! De doi ani de zile numai grija HOTILOR si puscariasilor ati avut-o si numai de ei v-ati ocupat! Ati facut praf justitia si statul de drept ca ne rad HOTII si criminalii in nas! Criminalul asta de la Caracal, care ucis cu bestialitate o tanara de numai 15 ani, o sa beneficieze si el de legile ticaloase ale lui tudorel toader si-o sa beneficieze si el de rescursul compensatoriu! Toate legile pe justirtie initiate de nicolicea, iordache, serban nicolae, puse in opera de sluga psd-ului tudorel toader toate ANULATE!
2
1
Ma golanule tu tii cu hoti.BANI ma sa se justifice averile,intreaba-l ma pe nea NELU si F.S.Nisti lui ca iti explica ala cine avea bani cu sacu pe timpul lui Nea Nicu si au profitat de lovitura de stat pentru ca sa abroge legea 18.
0
1
Ce inseamna galop de sanatate?!
1
1
Ma uit la unii ce viteza isi iau aici. Nu va baga ma nimeni in seama, chiar sunteti naivi?
0
0
bai bine ca prostia nu doare. te-ai intrebat vreodata intr-o tara cu legi bune cum sa mituiesti politicienii ca sa-ti dea voie sa jefuesti la propriu acea tara? Bai vita cine i-a sfatuit sa schimbe legile in asa fel incat CORUPATORUL sa nu fie bagat la puscarie ?Bai proasta internetului ,tu nu vezi ca noi suntem singura tara cu corupti si fara corupatori ?Pacat ca Romania mai are multi tembeli ca tine ,mai bine emigrai !
3
1
bAVAREZU ARE 99% SUGE pooooola.
0
2
ITI DORESTI multe ca si GIOSU, dar mai ales tu nu spui care sunt politicienii aia cinstiti care ii vor inlocui pe aia de la PSD, cel putin in guvernul PNL nu vad decat rebuturi PDL-iste care chiar au zguduit Romania cu masurile lor de subminare a economiei sau poate USR-istii si PLUS-istii care au doar sloganul JOS si MUIE in schimb programe nu!!!
5
8
Ia zi ma 15.19. Daca tara este detinuta de straini cum iti expici ca aproape toti politicieni romani detin averi pe care nu le pot justifica legal,cine a abrogat legea controlului averilor ?,straini sau politicieni romani pentru ca legea asta este in toate tarile dezvoltate si pentru ca nu au platit fiscul sau pentru ca nu si-au putut justifica averile au fost prinsi mari mafioti din foarte multe tari.
10
4
Puterea in Romania e detinuta de straini. Politicul e doar coada de toporNu poti intelege pentru ca pui datele problemei gresit
3
10
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
12
5
Imi doresc sa ramana PSD la putere . Sa ramana Dancila presedinte . Vreau ca Romania sa fie bine scuturata , ca si cum ar fii un seism de grad 9 sau chiar 10 . Poate doar asa romani vor intelege ca au posibilitatea sa faca schimbarea dar nu o fac . Chiar nu pot sa ii inteleg pe romani . Eu nu spun ca o duc rau in Romania . Ba as spune ca sunt chiar foarte bine . Asta pe munca si nu-mi este rusine . Dar ca tara sunt departe de ce am putea sa avem . Eu cred ca Romania nu este iubita de cei aflati la putere . Altfel nu inteleg de ce o tin in saracie .
10
8
ia de aici: esti un prost. Credulii tot din ramura prostilor cresc.
7
16
Luati de aici :Iohannis :45,7%, Mircea Diaconu: 16,7% , VIORICA DANCILA : 15,1 %
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212