REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
13.7° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei

Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei

Victor ROTARU 28 aprilie 2024 | 14:03 2840

Un sondaj Avangarde realizat în perioada 24 - 27 aprilie, pe un eşantion de 1150 de subiecţi, reprezentativ pentru populaţia adultă la nivelul Municipiului Bucureşti, arată intenţia de vot pentru Primăria Capitalei.

Sondajul de ultim moment pentru Primaria CapitaleiNicuşor Dan, Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone

Datele au fost culese prin metoda door-to-door. Eroarea maximă de eşantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 2,9%.

Nicuşor Dan ar primi 31% din voturi dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Capitalei.

Actualul primar al Capitalei se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi de Cristian Popescu Piedone - 20%, conform unui sondaj Avangarde.

Sondajul Avangarde arată că 42% dintre bucureşteni sunt mulţumiţi de modul în care arată lucrurile în oraş.

Sondaj Avangarde: Intenţii de vot pentru Consiliul General al Municipiului București

În cazul votului pentru CGMB, situaţia este următoarea: PSD - 31%, Alianţa Dreapta Unită - 25%, PNL - 20%, PUSL - 10%, AUR - 9%, SOS România - 2%, REPER - 1%.

În ceea ce priveşte alegerile pentru Parlamentul European, Alianţa PSD-PNL se situează în topul preferinţelor bucureştenilor, cu un scor de 50%, urmată de Alianţa Dreapta Unită - 26%, AUR - 11%, PUSL - 9%, SOS România - 2%, REPER - 1%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce asteptari aveti de la un electorat care aloca doar 1% din buget pentru educatie?
0
0
Matematica, nu usturoi sau promter!
8
1
Cam mult are fi rea. Ce avere avea Nicushor inainte de a fi ales si ce avere are acum? La asta ar trebui sa se gandeasca electoratul.
5
4
Din ce văd în articolul ăsta se pare ca în București este aceeași situație ca și în Constanța… lumea alege tocilarul mai fraier gen Nicușor și Vergil în locul băieților mai cu” c…” gen Piedone sau Horică , Cupsa
3
15
Lăsați Bucureștiul, la Constanța este dezastru, nu avem ce alege. Numai ciolanari avem înscriși.
15
2
Succes doamna Firea!!
3
26
Chiar daca nu e cel mai bun, e un om normal si integru . Suntem satui de dezaxati si circari salvatori .
23
3
Cu toții trei la leu și de rest semințe bani la ei in șerpărie țara merge în sărăcie
4
4
Serios. Firea? Apoi..Piedone... arzatorul de vieti in cluburi?
19
3
Deci asha spune"Avangarde"alt institut de sondaj,o fi avand dreptate dar eu cred mai mult in cotele de la casele de pariuri pentru simplul fapt ca patroni de acolo daca dau cote ireale platesc din buzunarele lor pentru ca au tras pentru un candidat sau altul,institutele de sondaj dau ce cote vor pentru ca nu ii costa nimic.
10
0
Un sondaj încurajator , mă bucur să văd că bucureștenii , în majororitatea lor , au intenția de a vota un om de valoare precum Nicușor Dan , felicitări bucureștenilor și sper ca numărul celor care vor vota cu Nicușor Dan să crească iar numărul celor care vor vota cu cele două LOAZE clasate pe locurile doi și trei să scadă . Constănțeni , luați exemplu de la bucureșteni și votați oameni de valoare, nu LOAZE deghizate în oameni se bine care promit binele nostru dar ei sunt niște ariviști puși pe căpătuială .
26
7
Nu mai visati , ca Bucurestiul are populatie de 2 milioane locuitori nu 1000 . O sa iasa tot actualul primar, asa ca poponarii de la Psd-Pnl sa nu isi mai faca iluzii degeaba
25
6
poponaru userist mai vrea odata??....
9
30
Cine crede asta pe Firea nu stiu ce p***t ar votao
24
3
Oricum c***a ORDINARA DE Firea trebuie sa fie după gratii. Azilele groazei nu i sunt străine, motiv pentru care a părăsit r*mânia în ideea ca va fi dat uitării subiectul Nu curvo ai demonstrat, cât ai furat cred ca tu anu g pentru 3 generații. Lasă gargara, la asta co duci detașat, de regula mincinoșii nu au scrupule
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407