REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Sora Elenei Gheorghe a slăbit rapid, în două săptămâni, într-un mod foarte simplu

Sora Elenei Gheorghe a slăbit rapid, în două săptămâni, într-un mod foarte simplu

Replica API 2 mai 2022 | 00:00 920

Cele mai recente fotografii cu sora Elenei Gheorghe o prezintă într-o vacanță în Dubai, unde a ajuns datorită jobului de influencer. Ana este mămica a doi copii, însă nu ai spune asta! Arată foarte bine, are o siluetă zveltă și ne-a împărtășit cum a ajuns să slăbească cinci kilograme în numai două săptămâni.

Elena Gheorghe şi sora ei, Ana, foto: Instagram

Toată lumea o știe pe Elena Gheorghe, datorită carierei de succes în domeniul artistic. Celebra solistă mai are un frate, pe Costin Gheorghe, fost fotbalist și fost concurent al emisiunii "Survivor", și pe Ana, care este influencer și deține un business în domeniul vestimentar.

Mai întâi de toate, Ana este mamă și reușește cu brio să se împartă între cei doi copii ai săi: Lucas, în vârstă de 9 ani, și Ania, de 4 ani. Nu are bone și nici alte ajutoare, dar apelează în situații extreme la mama sau soacra ei.

Ana Gheorghe a fugit în Dubai, după Paşte

Iată că după sărbătorile Pascale, sora Elenei a avut nevoie de un respiro, așa a că a apelat la familie să aibă grijă de copii, pentru a putea pleca departe de țară, într-o mică vacanță. A fugit în Dubai alături de câțiva influenceri și promovează pe pagina ei de Instagram peisajele superbe și resorturile de lux.

Ana este urmărită de aproape 100.000 de fani, iar acțiunile ei sunt foarte apreciate datorită naturaleții și manierei în care alege să prezinte momente din viața ei. Este haioasă, uneori persiflează luxul, iar fanii o adoră pentru originalitate.

Ana Gheorge ţine post intermitent

Cele mai recente fotografii de la plajă o înfățișează pe Ana într-o formă de zile mari. Arată foarte bine, iar fanii, în special mămici, o întreabă frecvent cum reușește să arate așa.

"Am ținut post intermitent. Adică mâncam între ora 1-19, fără dulciuri, sucuri și pâine. După 19, până a doua zi, la 13, doar ceai sau apă. Și am slăbit în două săptămâni vreo cinci kilograme. Merg la pilates de trei ori pe săptămână", a spus Ana Gheorghe, scrie Click!.

Ce presupune postul intermitent

Postul intermitent este un regim în vogă, în momentul de faţă. El presupune ca cei care îl ţin să mănânce doar între anumite ore, cel mai popular interval fiind 8-16, Există însă şi varianta de post de 12 ore, în care prima masă este la 7 dimineaţa, iar ultima la 7 seara, sau cea a postului de 16 ore, când micul dejun se ia la 10 dimineaţa, iar cina la 8 seara.

Specialiştii recomandă însă ca cei care vor să urmeze un astfel de regim, să o facă sub îndrumarea unui medic.

"Postul intermitent nu e neapărat rău, însă trebuie făcut sub supravegherea unui medic, trebuie controlată cantitatea de calorii ingerată în acel interval, pentru că dacă mănânci prea mult, dieta nu va avea rezultat”, a declarat Daniela Onu, medic specialist diabet și nutriție.

Ana şi Elena Gheorghe au o relaţie extrem de apropiată, fapt ajutat şi de diferenţa mică de vârstă dintre cele două, de doar 11 luni. Solista chiar şi-a ajutat sora şi a făcut reclamă pentru firma ei din domeniul vestimentar.

Ambele au doi copii şi sunt căsătorite. Elena Gheorghe este de peste 17 ani într-o relaţie cu Cornel Ene şi au împreună un băiat, născut în 2011, şi o fată, născută în 2017. Şi Ana are o relaţie, de mai bine de zece ani, cu fotbalistul Paul Pîrvulescu, cu care are şi ea, o fată şi un băiat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine sunt cipanele astea, piticele astea ? Nu le mai faceti reclama. Nu ne intereseaza.
1
0
astea sint cipane siameze despartite de tren?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272