22.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XX Nr. 6135
22.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XX Nr. 6135

Sora şi nepoata criminalului din Bascov, conduse pe ultimul drum

Replica API 13 august 2022 664

Sora şi nepoata de cinci ani a criminalului de la Bascov vor fi conduse sâmbătă pe ultimul drum. Fetiţa şi mama ei vor fi înmormântate în Piteşti de singurul supravieţuitor al familiei.

Între timp ies la iveală informaţii şocante din anchetă. Criminalul îşi pregătea atacul de 26 de ani. Jurnalul atacatorului nu a fost studiat încă în detaliu de procurori, dar urmează să fie desigiliat şi citit.

Rând pe rând, cele trei sicrie cu trupurile neînsuflețite ale părinților și fratelui criminalului au fost înhumate.

La slujba de înmormântare au venit apropiați ai familiei ucise, cât și mai mulți localnici.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Cel care s-a ocupat de procedura de înmormântare este cumnatul criminalului, cel care i-a și găsit pe cei cinci.

Sora și nepoata de 5 ani ale criminalului din Bascov vor fi înmormântate în Pitești de singurul supraviețuitor al familiei.

Între timp, ies la iveală detalii șocante din jurnalul principalului suspect. Bărbatul și-ar fi pregătit atacul încă de acum 26 de ani.

Deocamdată, această probă se află în posesia procurorului, dar nu a fost încă analizată. La una dintre aceste audieri, acest jurnal va fi desigilat, iar bărbatul va fi întrebat dacă îi aparține, dacă le recunoaște ca fiind înscrisurile lui.

Criminalul din Bascov se află sub supraveghere medicală la Spitalul Penitenciar din Mioveni și urmează să fie supus unei noi expertize psihiatrice.

Dacă se va dovedi că a avut discernământ în momentul comiterii celor 5 crime, el ar putea fi tras legal la răspundere, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Condamnat la moarte fara mila !
0
0
ACEST CRIMINAL??? VA ROG SA COMENTATI...sa nu uitati c-a luat si viata unui copilas nevinovat???oare exista vreo pedeapsa in acesta luma,ca sa linisteasca sufletele celor disparuti????va rog sa ma ajutati in comentariile dvs...
1
0

Ultima oră

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914