REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
18.8° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Sorin Ciutureanu a fost demis din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Constanța

Sorin Ciutureanu a fost demis din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Constanța

Mirela PASCAL 16 aprilie 2024 | 12:36 5798

Viorel Ciutureanu nu mai face parte din conducerea Spitalului Clinic Județean Constanța, și nici din conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie. Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, l-a demis din funcție. Totul a pornit de la participarea lui Sorin Ciutureanu la evenimentul de lansare a candidaților PNL. În timp ce Lupu zice că Ciutureanu, la fel ca toti ceilalți ”oameni din instituțiile din subordinea CJ„ avea interzis să participe la evenimente politice cu tentă electorală, Sorin Ciutureanu spune că nu era membru executiv în instituții, ca să i se interzică ceva. Însă respectă decizia celui care, până nu demult, era unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Mihai Lupu.

 Sorin Ciutureanu a fost demis din Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean ConstantaViorel Ciutureanu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a semnat luni, 15 aprilie, dispoziția de revocare a calitatii de membru din Consiliul de Administratie al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf.Apostol Andrei” Constanța si revocarea calității de membru din Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a lui Ciutureanu Viorel Sorin. Adică, de marți, 16 aprilie, Sorin Ciutureanu nu va mai face din conducerea celor unități medicale, după 3 ani jumătate de mandat..

 Sorin Ciutureanu a fost demis din Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean Constanta

 Mihai Lupu: L-am eliberat din funcție să aibă timp pentru campania electorală

Contactat pentru un punct de vedere, Mihai Lupu, președintele CJ, a declarat: „L-am eliberat din funcție să aibă timp mai mult să facă campanie electorală. Am interzis tuturor angajaților din instituții să facă campanie. A fost la evenimentul de lansare a candidaților PNL, alături de alți angajați. Nu mă interesează explicațiile, pur și simplu nu accept ca oamenii din instituțiile din subordinea CJ să facă campanie”.

 Sorin Ciutureanu a fost demis din Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean ConstantaMihai Lupu

Ciutureanu: Respect decizia!

În replică, Sorin Ciutureanu ne-a declarat: ”M-a demis, da. Sunt de 20 de ani în conducerea Biroului Politic Județean al PNL Constanța, sunt membru în BPJ, am fost 16 ani vicepreședinte...Eu nu sunt un membru executiv al instituțiilor respective, eram președinte al CA. E foarte bine așa. Am avut o relație foarte bună cu domnul Lupu, iar eu mi-am făcut datoria, mi-am făcut treaba timp de 3 ani și jumătate, mă mândresc cu activitatea mea...E decizia dânsului și o respect”.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo, lupule!!!! Spitalul e jalnic! A incasat banii degeaba pana acum! Doar sa isi intretina amanta! Faceti ceva cu spitalul mare!!! Nu stim cine e infirmiera, cine asistenta, cine medic! Medicii cer bsni de la obraz! Puneti camere video, domnule presedinte!!!! Iesi mort de acolo!!! Nu le pasa! Dorm in post!
8
2
Ciuti , ii da la poarta si ii ia paianjenii, la una Geta , bruneta focoasa cu curul mare !
11
0
Domnule Lupu de ce nu dezgropati trecutul lui Florin Mitroi vin coniac benzina motorină pământul de la giratoriul din valu cu cât la luat și cu cât la vândut ??? Sa știe poporul ca vine valu
17
4
Să ai parte tu de bani în viață atât câți a furat Sorin Ciutureanu de la spital
13
1
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!!
7
8
ce treaba ai facut tu 3 ani de paza la spitalul judetean ?stai cuminte bosulee .ti ai tras inca un salariu noroc cu nasu lupu.
20
4
ce treaba ai facut tu 3 ani de paza la spitalul judetean ?stai cuminte bosulee .ti ai tras inca un salariu noroc cu nasu lupu.
13
3
Jos cu maimuta caricaturizata de la ANR
8
3
M as baga și eu da nu mi place păsă!
10
0
d***a V, stai cuminte fino!
10
0
Șefu e loc și pentru mine la aparat? M as băga și eu în horă
9
0
Șefu nu te stresa, eu rămân alături de tine pana la capăt, as vrea și eu cu Aurora dar nu ma ține buzunarul
15
1
Nu degeaba te taraie peste tot cu el și ai dat-o jos din caruta pe Ana Maria vatmanul! Tu oano ai dat maimuta, ana maria nu și ați dat-o jos din caruta! Dar sa nu uiți ca la șprițuri mâncări și dansați pe aceeași muzica
12
1
Offf Onuta Martin ..ce faci tata? Ai început sa îți iei și tu grade ca iti da lupu la poarta?
16
0
Onuta, pentru astia doi m-ai lasat !?!?
16
0
cata amabilitate intre astia doi, nasu si finu. Doi neica nimeni dintre multii care conduc tarisoara asta
16
1
NU SE POATE. NASU SI FINU NU SE MAI INTELEG LA CIOLAN. LUPU TE-A FACUT OM CA ERAI PAZNIC SI ACUM
29
3
Este inacceptabil ce face cjc cu asa zise licitați pt lotul 3.De un an jumate în loc sa încheie un contract cu o societate de transport persoane,contractuala pe perioada determinata pana la finalizare corectă a licitațiilor ,nu au sesizat nici ARR ului din gara cta ,nici Poliției nici isctreului nici ANAF ului ca SC TRANS TUR efectuează un transport din 1 ianuarie 2023 efectuează un transport de persoane și în prezent fără contract ,fără licență fără un grafic ...emite facturi și bilete făcând evaziune fiscală pe seama navetistilor cu microbuze antice. Nici elevi nu beneficiază de gratuitate pe acest traseu .Cjc ar putea sa sesizeze DNA ul ce se petrece în județ si în autogara Cta în văzul butnarului ,asa pt respectul oamenilor din județ.
14
0
cand isi baga Onuta Aurora de la CJ coada...pardon, altceva.....Apropo, domnu Lupu, nu scrie in regulamentele dela CJ ca e interzis intre angajati practicarea de amor?? iar presedintele e si el angajat, ca si sefa de serviciu aurora...
22
1
Ce face c***a din om nu face vântu din pom!
18
0
lupu vrea sa inchida regia de drumuri sa o ia el cu zagon si marius calciu tipa la oameni si ii da afara .si eu vreau sa plec de la regie ma m saturat de jegosii asstia
17
4
Intrebarea este ce dracu cauta ala in functiile alea? Un habarnist pe un post in CA a doua spitale. Si te mai miri de ce se duce naibii totul.
25
0
lu puu e un betiv, nu mai pupa , nici o functie, o ja vraa
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515