REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Sorin Grindeanu a angajat două consiliere cu experință zero: fosta miss Buzău și fiica lui Paul Stănescu. Cum răspunde fostul premier

Sorin Grindeanu a angajat două consiliere cu experință zero: fosta miss Buzău și fiica lui Paul Stănescu. Cum răspunde fostul premier

Replica API 17 iulie 2019 | 00:30 909

Sorin Grindeanu

Dezvăluiri explozive care zguduie ANCOM! Sorin Grindeanu revine în atenția publică din cauza unor angajări controversate. Fostul premier Sorin Grindeanu, acum președinte la ANCOM, are două consiliere cu experiență zero, una fiind chiar fiica baronului PSD de Olt, fostul vicepremier Stănescu, scrie Libertatea.

Este vorba despre Cătălina Miriță și Alina-Gabriela Modan, care au trăsături comune: nicio experință și legături de rudenie cu oameni puternici în stat.

Cătălina Miriță are 24 de ani, a fost angajată în 2019, până atunci lucrând, conform declarației de avere, la Asociația Română a Apei. CV-ul tinerei din Buzău lipsește de pe site, iar singurele mențiuni pe internet sunt, pe lângă urmarea unui master la SNSPA, succesele din cariera de model.

Cătălina Miriță nu e singura consilieră precoce de la ANCOM. O altă sfătuitoare a președintelui are numai 23 de ani. O cheamă Alina-Gabriela Modan. Un nume fără rezonanță. Asta pentru că Alina-Gabriela Stănescu s-a căsătorit, cu un an în urmă, la Caracal, cu Robert Modan. Alina e fiica fostului vicepremier Paul Stănescu. Înainte să ajungă la autoritate, fiica lui Stănescu lucrase tot în curtea tatălui, la Agromec Vișina SA, companie asociată de presă cu influentul politican.

Sorin Grindeanu a răspuns ieri apelurilor ziarului, însă nu a explicat în baza căror criterii și-a ales consilierele, care ar trebui să îl sfătuiască pe președintele ANCOM în administrarea și reglementarea domeniului.

„Postul de președinte ANCOM e asimilat celui de ministru. Se face un cabinet. Toate consilierele pleacă atunci când pleacă și președintele. Angajarea se face pe sarcinile date de ministru, în cazul nostru președinte ANCOM”, a spus Grindeanu pentru Libertatea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa ma ca vine secu Barna si va curge lapte si miere.mai rabdati si voi un an. Sa nu va plangeti apoi ca salarii, ca fara bilete de turism ca fara ajutoare etc. Socialismul in asta consta, ca statul sa ajute cetateanul. In doctrina userosecurista, statul doar taie si spanzura, fara sa ajute cu nimic. Votati, votati!
0
3
Asa au fost angajati pupilii parlamentarilor: Fata lu Daea, a lui Florin Iordache, a lui Emilia Arcanu, a lui Badalau, C-tin Nita, baiatul lui D-tru Buzatu, a lui Tudorel Toader, Adrian Nastase, baiatul si nora PM Viorica Dancila..si alte zeci si sute de astfel de progenituri, asezati mot de PSD si alti politruci in functii importante si pe bani multi..multi de tot! Si Romania de-asta este unde este acum! In loc sa punem oameni competenti noi impunem mediocritatile oamenilor politici sau pilele lor!
3
0
Bai cacat cu ochi ti-am spus sa te duci la ma-ta pe centura s-o ajuti la supt pouli! Chiar esti retardat si nu pricepi? Mars dracului de aici la supt! Sa ma pish pe psd, psd-isti si pe tine!
4
2
El nu este baiat rau, a vrut doar sa cosmetizeze si sa dea o alta fata institutiei.
1
1
Vad ca nu te lasi de loc. Iti place tie cacatul meu pe care-l lingi cu ardoare ! Mai serveste si azi o portie! E proaspat !!!
4
4
Astfel de exemple erau si inainte de PSD.Oamenii au votat PSD crezand ca astfel de practici o sa dispara.Din pacate votantii PSD s-au inselat. PSD corupt ! Ar mai trebui intrebat si ce recomandare au unii de 24-28 ani care ajung parlamentari. Sau cum unii conduc la astfel de varste intreprinderi unde habar nu au cu se mananca. Dar sunt mari manageri.E usor sa biciuiesti pe oamenii salariati cu experienta peste care esti numit si care fac de fapt treaba. In Romania sunt multe "genii" de aia avem astfel de oameni. Si la 24-28 de ani poti fi capabil dar cam suspect de multi -pile ale unora...
6
1
daca vita de ma - ta disparea la timp , nu se mai futea cu filipinezi si nu mai apareai tu , avort ratat .Sa sugi pula psd-istilor ! saracule , besi la munca nu la intins mana !
1
10
numai gigolo la psd : livache , orlando , grindeanu ............partid serios
7
1
Asa a inteles PSD ce vor romanii de la ei! Paul stanaescu sa-si angajeze si el fetitia prin departamente guvernamerntale, Daea de la agricultura sa-si bage si el fetita lui la ministerul pe care-l conduce, la agricultura, ..
7
4
A bagat tara in faliment, nepromovand competenta in nici un domeniu, ci numai nepotismele si cumetriile. Tinerii nu mai au nici un viitor in tara. Veti ramane doar cu psd la batranete. Va uram sa nu va mai trimita copiii si nepotii bani din strainatate, ca sa realizati ce ati votat. psd ar trebui alungat din tara.
12
4
Votati pzd. De aia merge tara bine ca angajam pe bani multi toate fufele. hoooo psd.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108