REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Sorin Grindeanu anunță investiții uriașe

Sorin Grindeanu anunță investiții uriașe

Cristina BĂRBUCEANU 22 octombrie 2022 | 00:00 634

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a precizat că anul acesta, comparativ cu 2021 au fost semnate contracte pe zona rutieră în valoare de 16,6 miliarde lei, comparativ cu anul trecut cât contractele au fost de aproximativ 4,5-4,6 miliarde lei. Ministrul social-democrat a mai spus că au fost cheltuite, în anul precedent, în jur de 4,8 miliarde lei, iar anul acesta ajungem la suma de circa 9 miliarde lei, iar anul viitor suma va fi şi mai mare, anunță News.ro.

„Eu am evitat de când am preluat acest minister să vorbesc de moşteniri grele. Cred că e o realitate pe care o vedem şi simţim cu toţii că România în aceşti aproape 33 de ani de la Revoluţie a rămas extrem de în urmă la dezvoltarea infrastructurii de toate tipurile. De exemplu, de abia în acest an s-au semnat contractele pentru a face execuţia proiectului. Nu putem traversa Carpaţii fără a face acest lucru. S-au semnat contractele, sunt contracte mari, cu firme importante şi s-a intrat în perioada de implementare a acestor contracte. S-au făcut, comparativ cu anul trecut pe acest tip de contracte, pe semnări de contracte, pe zona rutieră, s-au semnat contracte în jur de 4,5 – 4,6 miliarde lei. În acest an se semnează contracte de 16,6 miliarde lei. Deci de 4 ori mai mult faţă de anul trecut. Anul trecut au fost cheltuite în jur de 4,8 miliarde lei, anul acesta ajungem aproape de 9 miliarde lei, la anul va fi şi mai mare. Deci aproape se dublează. Vor veni facturile astfel încât să se poată implementa proiecte cât mai rapid”, a declarat Sorin Grindeanu, miercuri, la TVR Info, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu are Grindeanu treaba cu scolile sau spitalele el este ministrul transporturilor nu premier, a fost asta si primministru atunci puteai sa ii spui si de scoli,spitale si altele pentru ca oricum nu facea nimic nu ca acum ar face Grindeanu ceva din bani lui sau ai partidelor PSD --PNL--UDMR care formeaza guvernul care il sustin,daca se va face ce spune o sa se faca cu partea aia ramasa nefurata prin tot felul de acte legale intocmite de catre Grindeanu sau alti ca el din bani luati imprumut de la bancile din strainatate caci s-a luat imprumut si pana acum de a ajuns datoria externa a Romaniei la vreo 100 de miliarde de dolari de la zero in 1990, bani din care nu s-a facut mai nimic ci sau cheltuit pe studii de fezabilitate sau alte acte care sa justifice legal cheltuirea lor,doar hartii care sa acopere furtul banului public,sau mai dat si pensii speciale si salarii exagerat de mari la bugetari pentru o tara cu un P.I.B.ca al Romaniei,pentru ca Romania nu a avut un om care sa le spuna tuturor romanilor"nu am deunde ma,astia sunt bani tari atat pot sa va dau"asta au spuso doar saracilor care daca au vazut cum sta treaba in tara lor au plecat din Romania"aia buni de munca"bolnavi si batrani ghinionul lor.
1
0
De semafoare e nevoie sau de spitale,scoli,etc
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212