REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sorin Grindeanu: CNIR a devenit operațională și a preluat mai multe proiecte de la CNAIR

Sorin Grindeanu: CNIR a devenit operațională și a preluat mai multe proiecte de la CNAIR

Victor ROTARU 28 martie 2024 | 09:55 423

Compania Națională de Investiții Rutiere (CNIR) a devenit operațională și a preluat mai multe proiecte de infrastructură de la Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, a anunțat joi Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu: CNIR a devenit operationala si a preluat mai multe proiecte de la CNAIR Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a anunțat joi dimineața că a semnat ordinul prin care CNIR preia de la CNAIR o serie de proiecte de infrastructură rutieră.

Este vorba de proiectele Autostrada Târgu Mureș-Târgu Neamț (secțiunea Miercurea Nirajului - Leghin), Autostrada Târgu Neamț - Iași - Ungheni, Autostrada Bacău – Brașov, Autostrada Ploiești - Brașov, Drumul Expres Bacău – Piatra Neamț, Drumul Expres Focșani – Brăila și Drumul Expres Filiași – Târgu Jiu.

Transferul acestor proiecte a fost posibil doar după operaționalizarea CNIR și numirea unui director general și a unui directorului economic-financiar.

„Obiectivele vor fi preluate în baza unui protocol încheiat între cele două companii”, a transmis Sorin Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dle Ministru mai luati si trenul in plimbarile dvoastra,va recomand spre Moldova si o sa fiti surprins de modul cum arata peroanele (de ex. la Ramnicu Sarat unde ar trebui angajati oameni sa urce batranii si femei cu copii mici in tren,peronul fiind sub limita normala de inaltime) si chiar garile.Nu prea sunteti interesati de zona Moldovei nici economic nici social iar discrepanta fata de Banat ,Ardeal este foarte mare iar urmarile pe viitor vor fi grave.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108