REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Sorin Grindeanu: La jumătatea lunii mai, vom inaugura noul terminal RO-RO, în Portul Constanţa. Video

Sorin Grindeanu: La jumătatea lunii mai, vom inaugura noul terminal RO-RO, în Portul Constanţa. Video

Andreea CONDURACHE 19 aprilie 2024 | 00:00 1684

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Sorin Grindeanu a avut discuţii, joi la Abu Dahbi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite. Potrivit ministrului, la jumătatea lunii mai, va fi inaugurat noul terminal RO-RO (roll-on/roll-off) în Portul Constanţa.

Sorin Grindeanu: La jumatatea lunii mai, vom inaugura noul terminal RO-RO, in Portul Constanta. VideoSorin Grindeanu, vizită la Abu Dhabi

,,Am discutat, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite. Propunerile noastre au vizat în special sectoarele aerian, rutier şi feroviar. Mai exact, România îşi doreşte expertiză şi finanţare pentru o serie de proiecte de interes internaţional. Astfel, le-am transmis oficialilor emiratezi şi reprezentanţilor companiilor din EAU că avem deja primele rezultate ale cooperării dintre România şi Emiratele Arabe Unite“, a scris Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu: La jumatatea lunii mai, vom inaugura noul terminal RO-RO, in Portul Constanta. VideoPortul Constanța Sud Agigea - (DP World)

Grindeanu a precizat că, la jumătatea lunii mai, „vom inaugura noul terminal RO-RO (roll-on/roll-off), un proiect comun dezvoltat de compania portuară din Dubai (DP World) cu Administraţia Portului Constanţa, în baza memorandumului semnat autorităţile române şi emirateze”.

Sorin Grindeanu: La jumatatea lunii mai, vom inaugura noul terminal RO-RO, in Portul Constanta. Video

,,Avem în vedere continuarea acestei colaborări cu EAU şi pe alte proiecte. În acest sens, suntem interesaţi de dezvoltarea Molurilor III S şi IV S din Portul Constanţa, digitalizarea Portului, modernizarea reţelei feroviare din cadrul acestuia, dar şi realizarea unor zone de conectivitate multi-modală pentru transportul de mărfuri (naval-feroviar)“, a mai menționat ministrul Transporturilor.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Shtiam ca un arab a luat insula mare a Brailei dar nu shtiam ca a luato aproape moca asha cum spune Ion,daca este adevarat este acelashi lucru pe care l-a facut Ad.Nastase cu austrieci in cazul Petrom OMW,adica nu mai trebuie sa faca romani nici o reclama pt.ca sa vinda ce a mai ramas de vandut in Romania pentru ca sheici shtiu deja ca in Romania totul se rezolva repede si fara alte brobleme cu bacshish cum spune turcu sau shpaga ori mita cum se spune pe la noi,lucru shtiut si de austrieci pentru ca daia sau opus ashtia intrari Romaniei in spatziul Shenghen,pt.ca ei austrieci adica erau cei care le dadeau shpaga innaltzilor demnitari romani si scapau de plata unor taxe normale la stat asha cum este in toata lumea, sa nu ishi inchipuie nimeni ca demnitari romani au fost si sunt cei mai idiotzi de pe planeta pamant,dar la capitolul cei mai coruptzi da,demnitari romani concureaza cu cei din dictarurile africane.
1
0
au antecedente, au dat cu doi bani 57.000 de hectare in insula mare a brailei ! sa isi faca nutret la camile. arendașul arab a plătit către Agenția Domeniilor Statului 5 milioane de euro drept redevență pentru cele 57.000 de hectare. Același arendaș arab a încasat însă de la Agenția pentru Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) circa 16 milioane de euro drept subvenții.
3
0
Mai avem de dat din tara,sub acoperirea ca e pentru binele romanilor. Cumva e corect,e binele unui numar de romani. Numar foarte mic,dar este. Pentru arabi e bine ca avem pamant in loc de nisip si multe fete,femei frumoase si sarace,bune de p**a. Si asa ele nu se uita la compatrioti,ca sunt si ei saraci si cam tantalai si agresivi,nu au maniere de barbati,ci de caini turbati. Avem si muncitori smeriti. Fac un pic de gura,dar nu mai mult de trei zile si apoi poti sa faci ce vrei cu ei,pa cinci lei . Daca dai si un mic de unu Mai,esti boier,se iarta anul de foame. Urmeaza sa poatre femeile Burka si barbatii sa-si beleasca sulile cu bisturiul? E posibil si asta,ca daca eram trantiti ca nu avem masca la bot, nu poti sti unde merge democratia originala. Hai ca glumim. Romanii sunt demni si integri,condusi de intelepti patrioti,este ?
2
0
Vai și ce salarii mari o să de-a arabii pfiu
3
0
Ce fatza de milog are Grindeanu in fatza arabului si ce mare si Tage sa da in fatza romanilor care prin voturile lor l-au facut ministru,nu direct ci prin voturile date PSDishtilor,oameni cu doua fetze sunt cei mai mici si periculoshi"daca au putere" oameni dintro societate.
8
0
nou bai taca, cand te jucai cu ..ta prin tarana, Romania avea terminale RO RO iar astia vulcanizari de camile.
6
0
s-a dus la tttziganii arabitzoi ca aia dau spaga.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272