REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sorin Grindeanu REVINE: Participă la ședința PSD

Sorin Grindeanu REVINE: Participă la ședința PSD

Replica API 26 decembrie 2019 | 16:08 1145

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Alfred Simonis, i-a făcut o invitaţie fostului premier Sorin Grindeanu de-a participa la prima şedinţă de Birou Judeţean sub conducerea sa. Invitaţia ar fi fost acceptată, deși în calitate de președinte al ANCOM Grindeanu are interzis să facă politică, potrivit Debanat.ro.

Numit preşedinte interimar al PSD Timiş în urmă cu câteva zile, Alfred Simonis a programat o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean pentru joi, 26 decembrie.

La respectiva şedinţă a fost invitat şi fostul preşedinte al PSD Timiş Sorin Grindeanu, actualmente preşedinte al Autorităţii Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Potrivit sursei citate, Sorin Grindeanu ar fi acceptat invitaţia lui Simonis, urmând să participe la această şedinţă. Şi asta deși în calitate de preşedinte al ANCOM nu are voie să facă politică sau să fie membru al unui partid.

Pe de altă parte, în ultima perioadă, s-a vorbit foarte mult despre întoarcerea lui Grindeanu în PSD. Fostul premier nu a negat niciodată aceste informaţii. Mai trebuie spus că Grindeanu are o relaţie foarte rece cu proaspăt demisionarul preşedinte al PSD Timiş, Călin Dobra, şi una foarte bună cu “interimarul” Simonis.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ti se pare ca vezi oameni noi la PNL adica sica mandolina, turcanu, predoiu etc? Romanul e fraier si voteaza ce i se dicteaza oricum!
1
0
un rahat de vita vercea revine
9
0
Se aduna gashka iar. PSD nu va gasi calea spre reformare astfel. Parca grindeanu a girat ordonanta 13. Daca nu era lumea in strada trecea fara probleme sub guvernul lui. Plus ca inca sunt in partid oamenii incompetenti care nu le au cu legile si cu justitia europeana. Reformarea trebuie facuta fara personaje gen grindeanu, Tudose cel care a jignit pe primul ministru al Japoniei, Oprisan baronu, Plumb, Badalau, Negoita primarul afacerist, iordake-alta intrebare, etc etc... Plus ca nu vedem o ideologie si un scop clar al partidului. Dar e treaba lor...
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614