REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Sorin Grindeanu, viitorul șef al PSD

Sorin Grindeanu, viitorul șef al PSD

Replica API 28 decembrie 2019 | 00:22 357

Cozmin Gușă, membru al PSD, a explicat într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, motivul pentru care revenirea lui Sorin Grindeanu, fost premier, în grupul politic al social democraților ar fi un câștig pentru PSD. Mai mult, preluarea șefiei PSD de către Grindeanu ar fi un câștig pentru actualii social-democrați, scrie stiripesurse.ro

"Este o știre foarte importantă cu Sorin Grindeanu care, ca într-un joc de șah, deschide perspective total diferite în acest moment, în lupta din interiorul PSD, mă refer la lupta pentru putere, pentru viitoarea conducere, care este o luptă în mod evident - pentru care își fac încălzirea mai mulți dintre liderii actuali.

Să revin la Grindeanu, să candideze la șefia PSD, lucru pentru care eu l-aș încuraja, îl cunosc foarte bine pe Sorin de aproape 20 de ani, era membru PSD - viceprimar tânăr al Timișoarei, dacă se va hotărî, din start, va avea pe lângă prestigiul de fost prim-ministru și lupta lui și încercarea de rezistență împotriva dictaturii lui Dragnea asupra partidului, ceea ce nu este puțin lucru. Dacă în acele momente în care Grindeanu s-a decis să lupte cu Dragnea ar fi avut mai mulți colegi care ar fi opus rezistență alături de el, probabil că nu ar fi plecat din funcția de prim-ministru, ceea ce era un lucru bun, dar mai mult decât atât PSD nu ar fi căzut atât de tare în fața acelei dictaturi habotnice a lui Dragnea, în complicitate cu mare parte din CeX-ul de atunci.

Aceste două lucruri pe lângă faptul că are prestigiu și este totuși un intelectual îl așază pe Sorin Grindeanu într-o poziție principală pentru viitoarea funcție de președinte al PSD. Într-adevăr ar putea să facă echipă și cu Marcel Ciolacu și cu Gabriela Firea, după cum am spus eu în urmă cu ceva vreme, când descriam funcțiile de prim-vicepreședinți și într-adevăr pe Marcel Ciolacu și Gabriela Firea îi vedeam în această poziție de linie parlamentară administrativă.

Această posibilă revenire a lui Sorin Grindeanu, care bineînțeles cu rezoluția adoptată de către cei din PSD Timiș, apropo de suținerea la o funcție de conducere în partid, ne deschide această perspectivă a unor alegeri în PSD cu unul dintre candidații la șefia partidului, Sorin Grindeanu.", a spus Cozmin Gușă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper ca PSDistii nu si-au pierdut cu totul mintile...
0
0
Ciuma rosie nu se desminte, inlocuiesc o proasta Dancila cu un alt prost Grindeanu.
1
3
Nu vedeti? Toti cei are s-au razboit cu Dragnea, vor sa revina. Oare de ce!? Ca vor ei sau ca vor cei care i-au pus sa se razboiasca cu Dragnea!?
4
1
Mue psd mue pesedisti sugeti plua
4
9
Cu carpeli gen grindeanu sau tudose nu se repara un partid. Trebuie schimbari mari si serioase. Nu cred ca sunt capabili. Prea corupti prea ca in Romania.
10
2
Mue psd si mue la toti pesedistii de mai jos
5
11
Sa mi bag ceva in fake news urile voastre
10
1
Unul mai moale ca asta n-au gasit ?
15
1
un partid pe duca cu un presedinte defunct,pomeneste-L Doamne acuma si-n vecii vecilor,amin
10
2
Sa-l futem in gat pe gusa .. Oho ho ..
14
0
Acest Baba Vanga al Romaniei. Mai da te n morti ma ti de pripas. Motivele pt care asta sa fie presedinte psd sau ma rog,motivul, este ca s a razboit cu dragnea.ce logica de Adamclisi are marele ANAList CoZmin Gusa.
16
0
dute ma agitatorule cu motiunea ta, vreti alegeri anticipate? NU vedeti! dovediti ca sunteti capabili sa faceti ceva ca doar deaia ati tras cu muie psd pe unde ati apucat!!! Aratati ca sunteti altfel si veti fi votati la alegerile normale!!!
8
3
Pentru PSDisti nu cred ca este bine pentru ca Grindeanu are ceva omenesc in el,ori PSDisti sunt urmasi PCRistilor si un comunism cu fata umana nu exista nu a reusit asta nici macar Gorbaciov cu "ferestroica" lui.
10
8
Un tip slab si usor de manipulat.Urmariti i gestica
26
3
Il face Gusa presedinte psd pe Grindeanu? In conditiile actuale nu cred ca este ceea ce-si doreste fostul premier.Partidul e in declin si nu-l avantajeaza presedintia.E tanar si nelinistit si altele sunt interesele pe care le urmareste.Vom vedea.
12
1
urgenta psd
18
7
Un jeg de om. E interesat doar de propriul buzunar.
30
4
Daca PSD nu mai are oameni locomotiva in afara de securistii Grindeanu,Tudose atunci merita sa se desfiinteze!
40
2
.... nu este prins de nas de catre liberali cum este Ciolacu care nu a avut curaj sa depuna Motiune de Cenzura si impreina cu UDMR , ALDE si unii de la USR sa rastoarne usor guvernul ciumei galbene ! Curaj Grindeanu , fi roman !
6
33
Cozmin Gusa e un sforar de cea mai joasa speta. Daca asta e analist si consultant politic, eu de ce n-as fi macar tot atat? Doar pentru ca n-am patronat o televiziune ce nu si-a platit ani la rand darile catre stat? Cat despre Grindeanu, ar fi sinucidere curata pentru PSD aducrea lui in fruntea partidului. E un cal troian ce va subrezi din interior cosmelia si asa fragila a acestui partid. I-ar usura munca lui Iohannis...Ca tot isi dereste Marele Lenesh disparitia PSDului...
33
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272