REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Sorin Lavric, senator AUR, despre Diana Șoșoacă: 'Se vede din fizionomia ei că e mahalagioaică'

Sorin Lavric, senator AUR, despre Diana Șoșoacă: 'Se vede din fizionomia ei că e mahalagioaică'

Replica API 12 februarie 2021 | 23:40 1964

Sorin Lavric, senator AUR, a fost acuzat de Diana Șoșoacă, după ce i-a fost retras sprijinul politic, că ar fi ridicat palma la senatoare. Lavric a lămurit cum au stat lucrurile între el și Șoșoacă, după scandalul din plenul Senatului.

Sorin Lavric

Cei doi s-au certat în biroul lui Claudiu Târziu, co-președintele AUR, unde Lavric a recunoscut că a numit-o ”insuportabilă”. La Antena 3, senatorul AUR a vorbit și despre ”fizionomia” Dianei Șoșoacă.

”Cum să ridic eu mâna asupra unei femei, mai cu seamă la doamna Șoșoacă! Nu puteam în plen, pentru că stăteam lângă doamna președinte Anca Dragu. Altercația pe care am avut-o a fost în biroul lui Claudiu Târziu, iar el poate să confirme. Astea sunt fantasmagoriile ei, care are un caracter belicos.

A fost o discuție mai aprins, după scandalul aprins din plenul Senatului. Femeia asta ne pune într-o lumină atât de proastă încât nu mai putem să ne exercităm mandatul în Senat. Ea nu poate, când intră într-o încăpere, fără să emane energie negativă, asta e drama ei. Ea intoxică orice atmosferă. I-am spus că este insuportabilă, că ne face de râs, că are o atitudine de mahalagioaică, cu un damf de mahala. Nu regret deloc, se vede din fizionomia ei, din tonul răstit, belicos. Cu ea nu poți să faci o echipă, ea este solitară, este propria sa echipă. Ea nu a avut niciun răspuns. Mă privea pe mine și pe Claudiu Târziu ca pe niște pigmei, ca și când ea are un destin providențial.

Ea are ceva coleric și paranoid. Nu poate Șoșoacă să rupă partidul, cel puțin în Senat, unde suntem un monolit, și-au dat seama ce poamă este. Femeia aceasta este imposibilă. Ruptura noastră ține de morală, de tact, se vede din fizionomia ei.

Probabil că George Simion a spus că o susține pentru că a primit reacții din țară.”, a spus senatorul Sorin Lavric, senator AUR, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai mare dreptate Caline , e tipul tzatzei din piata , acesta Sosoaca, Ti-e rusine sa stai alaturi de ea.
0
0
Doamne de ce nu m-ai facut nazist?.......sau macar o leaka legionar.....
1
0
"bravooooooooooo"
4
0
toate partidele politice din Romania,absolut toate ,au securisti infiltrati,pregatiti pt diversiune si manipulare,cu spatele acoperit pt faradelegile comise.Pana cand secu nu iese din politica,totul va fi ca pana acum...
10
0
Un partid de adunaturi. Un balon de sapun care o sa dispara. Se mananca unii pe altii, nu au tact, nu au consecventa, usor de distrus.
10
0
Acum realizati pe cine platim si pe mana cui ne dam noi dosarele, si ce poate face un avocat? Un partid nu a putut sa tina in frau un avocat. Cum ar putea un client sa controleze un avocat? Ei pot sa distruga un dosar cu cateva fraze, pot face ca un proces sa fie pierdut daca vor. Pot face orice. Au f multa energie negativa, ser-i cu chip de om. Sa nu ajungeti niciodata pe mana lor. Acum ati vazut cum sunt. Demmoni.
11
0
dar de fizionomia personala sau despre a lui rahat cu mot zis si cap de vitel nu are nimic de guitat,cinstit vorbind fara fofoaca nici acum nu stiam de haur
8
6
Da,dar cu mahalagioaica ati castrigat voturi. Cu tupeul ei de a spune lucrurilor pe nume,devenind incomoda pentru unii.
12
6
Esti o mare javra internationala...Sa ii sugi pula peneleului
7
7
T-ai dat cu smenari labare!Tu esti cel care tradezi AUR!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212