REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SORIN MIHAI ESTE NOUL INSPECTOR ȘCOLAR JUDEȚEAN CONSTANȚA

SORIN MIHAI ESTE NOUL INSPECTOR ȘCOLAR JUDEȚEAN CONSTANȚA

Replica API 15 noiembrie 2019 | 14:02 1596

Sorin Mihai este noul inspector general şcolar din Constanța. Acesta îl înlocuiește pe Petrică Miu, care și-a dat demisia zilele acestea din funcție.

Sorin Mihai este profesor de limba și literatura română la Școala Gimnazială Gala Galaction din Mangalia de 20 de ani și fost inspector adjunct în cadrul ISJ Constanţa.

Sorin Mihai știe că va prelua un inspectorat cu probleme, unde au existat animozități. Însă, acest lucru nu-l sperie ci, din contră. ”Propunerea de a fi inspector general am primit-o cu bucurie și cu gândul să mă ocup de treabă. Deocamdată, nu am primit decizia, nu știu când voi începe. Mi s-a comunicat de la minister că voi prelua un inspectorat cu probleme, însă nu sunt speriat, merg pe ideea de colaborare, mă voi descurca”, a spus, pentru Replica, Sorin Mihai. De asemenea, noul ”general” a spus că va discuta și cu inspectorii care au fost revocați din funcții de către Petrică Miu. ”Voi discuta cu inspectorii, am înțeles că sunt acțiuni deschise în instanță, o să ajung acolo să văd exact despre ce este vorba. Deocamdată, nu pot să vă spun ce priorități am până nu văd ce este acolo”, a mai precizat Sorin Mihai.

M.P.

Citește și:

Petrică Miu a DEMISIONAT. Pe cine propune PNL pentru funcţia de inspector general şcolar

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate Gigi la Baneasa la clasele de invatamant primar la orele de sport al fermierului copii sunt pe strada sau pleaca acasa, si anul trecut a fost la fel. E vorba de directorul adjunct.
2
0
e careva din mangalia, stie ce e de capul astuia ?
3
1
La capacitatea si competentele ei, ar trebui pusa cel putin ministru!
1
0
La scoala 5 Nicolaie Iorga cinei pune lacat la gura Directoarei sa nu mai urle la lume la copii !
6
0
Fosilele alea mai au un strop de decenta . Asta e un jeg, o carpa, o zdreanta.
3
4
Ce facea Codranu pe nebuna dar ce va face cu acest domn care nu are nici un fel de personalitate si cunostinte. Va urla si va taia cum va vrea ea. Sunt probleme de comportament al profesorilor, dar de comportamentul ei....?
9
1
pPoate face curatenie in sfarsit si la Baneasa si ii mai pune pe profesori sa-si mai faca si orele de educatie fizica nu sa stea toata ziua la saivan.
5
0
DOAMNE AJUTA! SA mai trimita armata de inspectori in control prin scoli ca e nenorocire cum isi tin unii profesori ora! Unele stau de vorba, altii se plictisesc pe tel., altii isi aleg elevii altii au doar favoriti cu care lucreaza la tabla! Sa delege actiuni de control si de montare a dispozitivelir de supraveghere in clasa, sa vada pentru ce isi ridica UNII profesori salariul lunar, efectiv isi bat joc de viitorul copiilor, de parinti de toata lumea!
11
5
de molestator de copii are
6
5
Eu la Cernavoda la scoala din Columbia terorizez copii, de saraci nu mai vor sa vina la scoala!Am un caracter de moldoveanca jegoasa!
5
5
un om capabil
5
8
treci si pe la scoli si gradinite si cercetezi cererile profesoarelor de 8 martie, craciun, revelion si tti sfintii. Si poate intrebi si parintii care nu pot plati aceste cadouri care au devenit obligatorii pentru "binele copilului"
14
3
cum sa pui un astfel de specimen, pe asa functie?? Cine-l mai pupa in cur pe radu, piticu mangaliei??
14
5
Ce fata de pedo are, seamana cu Catu de la finante, pedofil
14
13
pedofil are... aaaa... stai asa, exista plangeri la Mangalia privind acest lucru...
15
12
Viitor de aur scoala noastra are Si prevad in zare alta razbunare... Profului de romana ii spun ceva versurile astea...
16
7
super treaba, la pnl! jos palaria! au numit un tanar capabil! Vedeti, fosilelor psd-iste? stroe l-a pus inspector pe miu_tutancamon! o fosila obosita! oare chiar nu avea psd-ul un om competent? fosila la fosila trage! miu la stroe si invers! scapati oameni buni de fosilele astea comuniste, contemporane cu Ceausescu. miu prostu' si artagosu' felix grasu' si sforistu'
20
20
voi vorbiti serios?
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614