REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Sorin Mihai, PRECIZĂRI cu privire la cadrele didactice INFECTATE de la Liceul Ovidius

Sorin Mihai, PRECIZĂRI cu privire la cadrele didactice INFECTATE de la Liceul Ovidius

Replica API 16 septembrie 2020 | 12:05 4379

La Liceul Teoretic Ovidius din Constanța, inspectorul școlar general, profesorul Sorin Mihai a susținut o conferință de presă având ca temă situația de la unitatea de învățământ, dar și despre alte aspecte legate de primele zile din noul an școlar.

Vă reamintim că la Liceul Ovidius mai multe cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. "Am fost informați că la Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța 4 angajați sunt cazuri confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2. Aceștia nu au intrat în contact cu elevii unității de învățământ, doi fiind deja spitalizați de săptămâna trecută, alți doi (personal didactic auxiliar) primind confirmarea în seara de 14 septembrie, nefiind prezenți în școală" transmitea la acel moment, Sorin Mihai, șeful IȘJ.

D.B

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prin 1995, in fata elevilor Liceului Ovidius, fratii George si Marian Catinas, doi batausi din cartier, fara legatura cu liceul, dar care ii terorizau pe elevi, au batut pana la lesin un baiat de clasa a 12-a. L-au umplut de sange. Nimeni nu a intervenit. Cu toate ca erau multi elevi care se laudau cu relatii la machidonii din Piata Chiliei. Nu a fost chemata Ambulanta sau Politia. O profesoara de matematica, Danila Mirela, l-a ajutat si l-a dus acasa. Cu asa ceva se confruntau elevii pe atunci. George Catinas, zis Sarpe, am vazut ca ai copii. Ce ai face daca ar pati asa ceva, nemernicule?
4
0
Sorin Mihai este in fruntea listei celor 16 inspectori generali ce vor fi schimbati. Un incompetent. Scolile sunt pline de Covid si el face campanie electorala.
0
0
Nu exista o modalitate sa nu mai fie incurajate meditatiile? La meditatii dna directoare de la Ovidius nu mai are Covid????
1
0
Sunt multe scoli din Cta unde nu se respecta nicio regula de protectie .Cadrele didactice stau in cancelarie fara sa respecte distantarea,elevii sunt scosi gramada in pauze , femeile de serviciu nu poarta masti.
0
0
Liceul International a organizat azi un picnic in Mamaia Nord. Au fost inghesuiti intr-un singur autocar 50 de elevi. Cum este posibil asa ceva?
3
1
cartea desteapta spiritele . asa ca mai usor cu studiul
5
1
Rusine campaniei electorala PNL EFORIE, ESTE adevarat ca dir. Liceului Eforie este vinovata, dar coada si-a bagat-o si PSD. RUSINE VOUA celor doua partide, rusine si celor care ii sustine. Rezolvati cat mai repede situatia copiilor, ei sufera cel mai mult, sa ramana fiecare in clasa lui . SUCCES COPII.
6
2
Anisie si sorin mihai sunt ombilical legati de PNL. Ambii doua panarame incompetente pusi pe furat si mincinosi. Impostori si caractere infecte. Au demis abuziv directorii cei mai buni din Constanta. Anisie o panarama si sorin mihai o prostituata proasta. Acest Bostan a fost numit de pnl dupa ce nevasta lui a sugerat in mod repetat unui basinos din pnl sa il numeasca pe prostanac inspector.
12
3
Dupa multe insistente, Natalya a acceptat o intalnire intima cu Sorinel Prostanacul, fraierul pentru care propria nevasta i-a sugerat amantului ei sa-l puna pe prost inspector. Cum spuneam, Naty s-a intalnit cu Sorinel. Intalnirea a durat 10 min pentru ca Naty si-a luat bluza si poseta si a fugit mancand pamantul. Am aflat de la o buna prietena a ei ca este ingrozita de ce a vazut. Nu si-a putut imagina ca exista un individ cu o asa de micaaa putzulica. Sorinel o are mica si moale, asa a declarat Naty dupa groaznicul eveniment traumatizat. Sorinel si-a gasit alinarea intre pulpe aleia din poza
6
7
De ce Colegiul Economic Mangalia si Liceul Callatis Mangalia sunt in codROSU,au cazuri de coroanavirus?Sau e un moft al profesorilor?
6
4
Doar pentru meditatii. Nu ii mai injurati, ca doar va meditati copiii la ei, macar recunoasteti asta.
15
7
Atunci de ce ati inchis liceul? Ca n au vrut parintii sa cotizeze pentru laptop tableta camere web? Voi sunteti profesori sau escroci?
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369