REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sorin Mocianu, de la Cin Cin, a eșuat ca dezvoltator imobiliar: i se trage de la o femeie!

Sorin Mocianu, de la Cin Cin, a eșuat ca dezvoltator imobiliar: i se trage de la o femeie!

Mirela PASCAL 7 februarie 2023 | 00:00 11811

Sorin Mocianu a înființat, în 2021, alături de o avocată din Craiova, Elena Claudia Bălășoiu, firma Platinum Imob Development SRL., cu sediul pe bulevardul Tomis, acolo unde funcționează și localul Cin Cin, cu domeniul dezvoltare imobiliară. La nici un an de la înființare, Mocianu și-a radiat societatea. Semn că lucrurile nu au mers așa cum se aștepta. Mai ales că s-a certat cu asociata sa, aceasta din urmă ieșind din firmă anul trecut.  

Sorin Mocianu, de la Cin Cin, a esuat ca dezvoltator imobiliar: i se trage de la o femeie!

După ce a fondant noua firmă, Platinum Imob Development SRL, între Sorin Mocianu și asociata sa au început probleme, care s-au învârtit în jurul unei sume de bani. După doar trei luni, Mocianu a dat-o în judecată pe avocata din Craiova, Elena Claudia Bălășoiu, solicitându-i pretenții. La acea vreme, avocata a declarat, pentru Replica, că cei doi nu mai au relație de asociere. ”Nu mai suntem asociați. Am soluționat acel litigiu, nu vă pot da mai multe detalii”, spunea Bălășoiu. Iată că, din pricina banilor, femeia a ieșit din societate, în octombrie 2022. Și-a cesionat partea de 50% din capitalul social către fostul consilier PNL, acesta devenind unic asociat. Iată că Mocianu nu s-a descurcat de unul singur, fără sprijinul avocatei, așa că și-a radiat firma. În prezent, Mocianu deține doar șaormeria Cin Cin.

Sorin Mocianu, de la Cin Cin, a esuat ca dezvoltator imobiliar: i se trage de la o femeie!
În 2021, societatea a avut 5,2 milioane de lei cifra de afaceri, 583.919 lei profit și datorii de 3,7 milioane de lei. La sfârșitul lunii martie 2021, a fost obligat să-și demoleze terasa localului din Piața Ovidiu, extinsă nelegal. S-a conformat, numai că a mers în instanță formulând plângere contravențională, chemând la bară Poliția Locală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai bagati si voi poze noi cu el ca astea au 10 ani
0
0
Alt m******n de vaza bebe part un jeg
0
0
Chiar este buna...de iubit...am văzut-o ...credeti-ma
2
2
Profesional ? Ma indoiesc ca la asta te gandeai, altfel buna femeia nu e, n-ai tufe-o nici treaz, nici beat
2
0
Sorin să facă o labă la kkt și poate o să-și mai revină...
4
1
foaaarte superba moartrea pasiuni si a ciocanului o f**i doar cu pastile
4
0
Claudia superba femeie și bună...nu știu ce a fost in capul ei ,sa se combine și la propriu și la figurat cu prostul asta..păcat de ea..si-a stric faima și reputația..dar este deosebita
7
2
Se plimba cu avionul dar tot bebe pârț este !
8
0
Saraci si frustrati , ala se plimba cu avionul pe strada si voi nu aveti ce sa mancati. Saracilor , frustratilor la furat cu voi sa aveti ce sa mancati. Ati distrus lumea cersetorilor .
7
9
Cică : Bebe Pârț.
10
1
Sa i sugeti p**a lui bebe
3
13
daca astea sint stiri? reclama mascata.
6
0
Homolăii au onoare ? Dați-ne noile criterii de viață. Numai şmekerie serviți cu familii regale sedan , porcu jiji...#faghets&pimps
10
0
Peştii au onoare ?
9
1
Pai cum sa nu esueze daca pentru el o afacere fara sprijin politic si cu controale adevarate nu exista,pentru ca pentru asta afacere inseamna furt cu acte si din pacate nu este singurul hotz deghizat in om de afaceri.
12
0
Daca nu mostenea cincin-ul, nu era in stare de nimic. Putea sa ia exemplul finului care a ridicat un imperiu de la zero. Il tinea de atarnake pe langa el, acum, finu, e imperator. Toate au inceput si s-au terminat de la femei. Multi etnici de seama lui, fiind la prima generatie de incaltati , au crezut ca daca au bani, sunt adulati de femei. Ghinion. Toate pana la bani, nu ai bani, nu iti e foame. Urmarim cu interes decaderea. Are mare noroc cu cumna-su, care mare kitra, si tine din scurt cheltuielile.
19
2
Sorin mocianu zis și cunoscut in Constanta ca Bebe pârț !
26
2
O zdreanta de om,un țăran p***t și obosit,specific m***e.. Cele mai proaste alimente,el le cumpara ptr pizza și shaorma. În c*rând va da faliment, din cauza datoriilor.
22
0
al lui. are un caracter infect acest om. mare interlop si el
14
3
m******n p***t, scuzat fie-mi pleonasmul.
17
4
Mancati pe raspunderea voastra. Cumpara mancare inainte de expirare si o vinde ca buna.
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218