REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SORIN RUGINĂ, EXECUTAT de SENATUL Universității OVIDIUS

SORIN RUGINĂ, EXECUTAT de SENATUL Universității OVIDIUS

Replica API 31 iulie 2020 | 00:00 3712

Noi pensionări la Universitatea Ovidius! Senatul Universității Ovidius, condus de Diane Vancea, s-a întrunit joi, 30 iulie, în ședință.

Sorin Rugină

Iată că, nici bine nu a eliberat scaunul de rector, că Sorin Rugină a și fost "executat".

Diane Vancea

Fostului rector nu i-a mai fost prelungită activitatea didactică. În aceeași situație se află și fostul prorector, Eduard Circo. Membrii Senatului nu au fost de acord cu poziția de continuare a activității și de prelungire a calității sale de titular. Deși e concediu din 26 iulie, Senatul lucrează.

Eduard Circo

Și asta e ciudat și nefiresc, spun sursele noastre.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru acest individ
0
0
A distrus tot ce a fost bun si onest
8
2
Haha teologu nu a scris nimic,e prea vierme sa isi asume ceva cu subiect si predicat. Stie doar sa pupe in,,,
6
9
Trandafir e cu sute de clase peste astia care comenteaza aiurea. Ati terminat macar un seral,ceva? Ca universitari nu sunteti,poate doar pe la maturat sobolani.
6
13
Trandafira prorector, adica apocalipsa
15
6
Cel mai murgar caracter l-am vazut la cristi vaslui,ramai la vilaClara cu sobolani ,sunt curios daca baiatul tau iti spune Tata,puteai sa iti numesti vila dupa numele baiatului,dar nu te-a lasat albaneza!
8
10
Si Patrascu a fost in toate taberele, saracul nici el nu mai stie cu cine tine. Depinde cu cine au slinosul sau Barbu ceva de impartit
17
1
Hai sictir cu elucubratiile tale
18
3
Am scapat de iepure si ne-am umplut de iepuroaice.
30
1
Rebuturile care o ataca pe Trandafir au fost in toate taberele posibile, niste indivizi lipsiti de scrupule care si-ar vinde si mamele pentru putin ciolanel ranced cu ierburi albaneze tinute la congelatorul cu sobolani din vila vasluianului,p
6
17
Tipul femeii de succesuri, eba trandafir
22
7
In timp ce voi va certati pe functii corabia se scufunda
23
6
Poate dau eu exemple de succesuri pentru noul prorector
21
6
Nu va place de Trandafir? Ghinion,noua ne place. Votul din Senat arata ca se bucura de sustinerea noastra.Ura voastra tradeaza o obsesie patologica impotriva femeilor de succes: aveti impresia ca femeile astea nu au ajuns prorectori decat cu bani sau trecand prin patul cui trebuie,asa cum se procedeaza in alte parti? Sa dau exemple in ceea ce va priveste ? Va tremura chilotii deja,nu?
6
25
Iliescu, ai avut votul meu. Ai jucat intr-un mod josnic. Daca as fi stiut ca o numesti pe fufa de Trandafir prorector, nu te-as fi votat! Si ca mie sunt multi! Rusine, Iliescu!
25
7
Trandafir amanta lui Iliescu
21
4
Trandafir are mai mult sange in instalatie decat Bobe si Girtu la un loc, misoginule!
8
22
Iliescu, daca pe tine te reprezinta trandafir, pe majoritatea nu ne reprezinta, ba este o jignire si o insulta profesionala. Asa ca mai bine du-te cu ea de mana.Ce bine zice spatariu, ca cu bani, cumperi orice.
28
2
Atatea comentarii si minciuni fix degeaba. Omul oricum iesea la pensie.
8
19
Cei e care i-ai hranit , acum iti musca mana si te reneaga. Ai fost sustinut de mafioti si nu de universitari.
25
2
Asta e senatul pus de tine pe liste, sa te saturi de rebuturi. Ai umilit si ai pedepsit valorile si le-ai lasat pe dinafara. Acum asta meriti.
29
0
Nu e singura marlanie pe care o zice la meditatii.Chiar si la ore bate apropouri sexuale cam des.
18
0
Dar cine e blonda meditatoare? Tot citim de ea peste tot,e cumva vreo personalitate? A mai auzit cineva de ea, in afara de fraierii care dau bani sa o asculte cum comenteaza tinuta colegelor,cat s.au ingrasat raluca si miha, etc,etc?
27
0
Spune ca are spatele asigurat si nu i este frica de nimeni, afacerea merge inainte.
25
1
Felicitari Diane Vancea. Oare cand vor fi pensionati si dinozaurii de la UMC in frunte cu javra de Panait?
9
27
Spune-ne cum ai ajuns sa iei masa gratis la Taverna Sirbului? Parcarea de acolo apartine UOC, iar patronii de la restaurantul unde mancai gratis tot sustin ca e parcarea lor si ca o au cu titlul gratuit. Oare cati si-au facut aniversari, onomastici si mese pentru obligatii personale pe GRATIS in baza la ce spun patronii de la taverna sirbului in legatura cu titlul gratuit?
33
10
Lui rugina ii plac oltenii de mehedinti ca ii aduceau bani multi, multi rau fara sa miste un deget si fara sa semneze nimic.
30
13
Felicitari! I-ati facut un mare bine lui Rugina! V-a infiintat facultatea si v-a carat suficient in spinare atatia ani. De acum sunteti pe cont propriu...Drum bun ciresari!
27
8
pe surse se zvoneste ca urmeaza restructurari masive,sunt curioasa daca pleaca vreo fina de la achizitii,cineva de la juridic,de la contabilitate,spalatorie sau cantina
30
10
UOC a cazut atat de mult ca a inceput sa semene cu Saguna...
27
5
Golanul Rugina e tata escrocilor.
27
5
Cel mai bun exemplu al calitatii invatamantului in romania ! Un mediu renumit ,cu o mare experienta este impins sa plece de catre oameni cu pregatire banuita.Dna din imagine are OXFORD -ul cumva .??
26
0
In ton cu acronimul UOC - Unitate, Onoare, Competenta
23
2
Vad ca se mentine calitatea acestei univesitati ca in 2003 cand am renuntat la a o frecventa - mate-info.
19
1
Bravooooo!! Comunist nesatul! Ce sa mai caute la varsta lui sa predea? Ce sa ii invete el pe studentii aia?! Ce?! Lipsa de moralitate, poate!
29
2
UOC o latrina imputita cu profesori spagari. Toti cocalarii sunt profesori la UOC. Sarbu cu vancea si bobe fura nonstop.
34
9
Hahahaaaaa pai Rugina l-a sustinut pe Iliescu si uite multumirea. Cam asta e cu profesorii dragi studenti... in rest, sa platiti taxe cat mai mari si sa faceti meditatii la profesori acasa ca de acolo veti sti... pe multi bani... subiectele de la examene
38
3
Bravo Senat ! La gunoi cu batranii spagari comunisti.
27
6
Asa se intampla cand 90% din membrii Senatului sunt rebuturi profesionale si cazaturi umane.
48
6
La pensie, frate, ca v-ajunge golaneala
34
9
a tunat si adunat la universitatea asta
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272