REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Sorina Pintea a fost ELIBERATĂ din arest

Sorina Pintea a fost ELIBERATĂ din arest

Replica API 6 martie 2020 | 15:07 1954

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, vineri, contestaţia depusă de fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, împotriva deciziei de arestare preventivă. Instanţa a decis ca fostul ministru să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

Sursa foto: digi24.ro

De precizat faptul că Sorina Pintea urmează să se interneze în psital. Cel mai probabil, va merge la un psihiatru,a vând în vedere șocul suferit și expunerea publică.

Pintea este acuzată că, în calitate de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" din Baia Mare, judeţul Maramureş, a luat mită, în formă continuată.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MP....Mirelo, mirelo.... "a luat mita, in forma continuata".... daca ar fi fost justitia ca o justitie.....ce bani scoteai matale din buzunar....pana atunci....traim in Romania si ne ocupam timpu cu kkaturile voastre gen presa....
1
3
pizdele ce au comentat inaintea mea
2
2
la 19:45 un jeg pesedist aparator de hoti si alte jeguri pesediste .niste imputiti care au jefuit o tara .la puscarie cu infractoarea pintea si muie fanilor ei .asa e nea florea?
6
2
Nepoata lu sorina besina acum 2 ani s.a sinucis pt. ca trebuia sa aduca la mitingul pesede pt dragnea infractorul vreo 10 colegi de munca .fiind refuzata nepoata nu a putut da ochii cu tanti sorina. Dumnezeu sa o ierte
3
3
Ba nenorocitilor drogati plini de ura si venin, ati vazut voi zdrentelor ca a luat femeia mita, sant banii marcati , inseriati prafuiti cu praf galben. Nimic, nicio proba, totul a fost o inscenare oribila cu turnatori si securisti care au fost ei prinsi in flagrant. Babalailor, Pintea nu e prima victima, au fost o sumedenie de la ciuma rosie bagati la bulau politic de structurile securiste - coldiste, basiste si acum iohaniste. Nenorocitilor, cu iOHANIS furand 6 case nu ati mai ragusit atat. Niste ratati, frustrati, drogati, paraziti, analfabeti.
7
17
Ei lasati ca acum isi revine
9
5
Asa si fagaboul, horica, si alti manglitori. Deschideti ochii cand votati, bosorogilor!
10
5
ce alesi gingasi ,cum ajung la bulau cum dau boalele peste ei si nu numai ei inclusiv copii de super hoti gen mario iorgulescu,crapaiar ochii sai crape
9
5
Sa stea la puscarie pe viata. Pt alti care fura o gaina nu sunt scosi din puscarie ,asta cum a fost scoasa
12
8
In comentarii nu e vorba de ura ci de setea oamenilor dupa dreptate,adica daca un hot a scapat de puscarie pentru ca era fratele lui Basescu asta trebuie sa fie regula pentru toti hoti care au furat Romania din pix si da sunt de acord,tot ce ii dorim noi Sorinei Pintea sa ni se intample si noua daca am furat si noi tot atat cat a furat ea.
12
7
Frumoasa adorMITA!
9
8
Ura in comentariile de mai jos arata micimea caracterelor si ingustimea mintii. Unde erati, ba, suflete mici, cand fratele lui Basescu era prins in video cu mormanul de bani pentru o judecatoare si frate-sau, mare presedinte la ora aia? Sau Traian Basescu cu statul mafiot, eu stiu ce zic? Unde dracu erati cand erau salariile si pensiile micsorate cu 20%? Va uitati ca si curcile in lemne? Acum aveti glas? Nu va doresc decat sa capatati ce le doriti voi altora.
7
13
PSD - CORONAVIRUS
11
9
Sugi pula plina de cacat!
14
3
la cacat cu tine, neam de legionari, mate-fripte, linge-blide ce suneti, saraciilor!
4
16
Eu nu inteleg de ce ne mai complicam cu instanta de judecata, judecatori....Dupa mintea multor comentatori, procurorii sunt cei care stabilesc pedepse!!! Asa sa va ajute Dzeu, nonorocitilor!!!
8
13
daca era un doctor marunt, sau profesoara sau portareasa la vreo institutie si era prinsa ca a luat spaga 10 lei, intr-o saptamana era cercetata, judecata si si condamnata la vreo 10 de puscarie cu EXECUTARE! Dar pintea, e politician, e pizdista, a luat spaga PESTE 100.000 de lei si euroi, NICIO SURPRIZA, ESTE LIBERA, sa se kace pe ea de justitie si evident si pe noi! Daca se petrece o minune si peste 7-8 ani de judecata va fi condamnata, bineinteles ca boala -adica durerea-n kur- nu ii va permite sa faca puscarie! Inca o dovada ca justitia este ptr fraieri, adica numai ptr voi fanii ei!
18
6
sper s.o condamne cu executare citiva ani buni.Noi muncim toata viata ptr cit fura asta intr.o zi! furaciunile eimsint condamnari la moarte ptr noinsi parintii nostri,echipamente naspa,doctori mengele prostani,dar bine platiti si spagari nesimtiti!
24
4
A facut soc psihic in momentul cand lua banii. Ia fost lezata demnitatea de spagar. Va n gura de neam de hoti si zdrente. Huo secaturi si koorve
31
11
Vreti schimbare? Iesiti in strada, lasati comentariile in mediul online!
22
4
la toti hotii si papagalului dan. Acest muist pesedist, omenos cu infractorii !!!
17
7
Sa bati in geam la masina e de cacat! Pentru orice infractiune econoimica n ar trebui catuse,sa l vedem totusi pe respectiv cum este insotit de organe ar fi obligatoriu si asa se procedeaza normal
11
2
Incredibil !? Cine suntem, in ce tara traim, ce VALORI avem, ce si pe cine aparam ?? Aparam hotia, minciuna SPAGA ??!! Asa se intampla cand toti politicienii huzuresc pe banul public si cand JUSTITIA este manipulata de politicieni. Asa ne trebuie, asta ne este "valoare", ne meritam SOARTA cand ne conduc si decid pentru noi: hotii, mincinosii si PENALII . Ce incredere sa avem in JUSTITIE, pe cine apara ?!
20
8
Ti-ai ales un nickname sugestiv. Esti chiar un nimeni, un jeg uman. Orice ar fi facut femeia aceea, nimeni nu are dreptul sa atenteze la demnitatea ei. Asta n-am sa accept niciodata. N-a omorat, n-a talharit, n-a violat, n-a agresat. Si, pentru un om cu mintea la el, deocamdata nu s-a dovedit nici ca a furat. Dar tu esti atat de primitiv, incat devii un pericol public. S-ar cuveni sa fii supravegheat macar...
11
37
Tara de cacat!!! Prinsa cu mana in buzunarul statului si deodata se simte agresata psihic...dar oare nu suferea psihic cand altii mureau cu zile in spitale!? Cand actul medical este conditionat de vesnica spaga!? Cand unii mor la propriu de foame!? Nuuu, nu s-a gandit decat la vesnicele parandaraturi din contracte. Toti politicienii huzuresc pe bani publici iar cand sunt prinsi se imbolnavesc subit. Unde esti tu Tepes Doamne!!??
37
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212