REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sorina Pintea, în control la Spitalul Judeţean Constanţa! A GĂSIT DEZASTRU LA NEUROLOGIE! A CERUT DEMISII!

Sorina Pintea, în control la Spitalul Judeţean Constanţa! A GĂSIT DEZASTRU LA NEUROLOGIE! A CERUT DEMISII!

Replica API 7 aprilie 2019 | 10:19 1535

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, continuă controalele inopinate în spitalele judeţene. Duminică seara, Pintea a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa. La unitatea medicală a ajuns, ulterior, şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu.

După control, Sorina Pintea a cerut mai multe demisii! A cerut demisia asistentului şef de la Neurologie, Marilena Pacea, pe această secţie descoperind prosoape de hârtie înlocuite cu unele normale - lucru care este anormal; sânge pe stativele pentru perfuzii etc. De asemenea, a cerut demisia asistentei de la Triaj, de la Unitatea de Primiri Urgenţe, asta după ce a discutat cu aparţinătorii, care au reclamat că aşteaptă cu orele ca pacienţii să fie preluaţi sau să le fie furnizate informaţii.

La rândul său, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, s-a arătat deranjat de faptul că managerul unităţii, dr. Cătălin Grasa, a ajuns foarte târiziu la spital, opinând că şi acesta îşi poate prezenta demisia, dacă nu rezolvă cele trei obiective prioritare - Casa Soarelui, Radioterapia şi încă o secţie exterioară a spitalului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cereti demisi hai hai sa vedem.va provoc acum.incepeti cu GRASA CATALIN col dvs de partid.
1
0
De ATI sa nu va atingeti. Ei va fac pe plac, omoara populatia, mai putini iau pensii si salarii!
0
0
Ce simplu e sa il executi pe Acaru Paun!!! Asta inseamna sa fi in campanie electorala...asa facea si Piedone Primaru...
3
3
Sunt binevenite aceste controale. Dar, daca este sa fim mai catolici decat Papa, ar trebui si aspectul doamnei ministru sa fie in ton cu solemnitatea momentului. Cu seriozitatea lui si cu gradul sau de importanta. Deci nu pantalonasi galbeni mulati pe coape! Si posetuta atarnata pe umar, ca la plimbare pe faleza de la Cazino. Halatul se impune in astfel de situatii. Si mi se pare hilara si imaginea tipei din spate, care sta cu carnetelul pregatit sa noteze. Parca are ceva din vizitele lui Kim Jong-un, nu-i asa?
9
4
Se poate si mai rau Siria, Venezuela Irak. A vazut cineva medici, asistente, infirmiere in greva datorita proastelor conditii din spitale, a lipsei dotarilor?
7
4
Invata sa scrii sclavul PSD-ului, habar nu ai cati inchipuiti vin la urgenta! Citeste in DEX ce inseamna cuvantul URGENTA si dupa sa faci comentarii. Sclavule! " presupus ca esti un asa zis"" la care i se pare" Invata in mortii ma-tii sa scrii! UNDE DRACU AI FACUT SCOALA? AI FACUT SCOALA? AI TRECUT CLASA I?
4
5
bai individ dobitoc presupunj ca esti un asa zis cadru medical la acre i se pare ca toti care au venit la urgente sunt bolnavi inchipuiti. Bai persoana retardata NIMENI NU VINE DE PLACERE LA URGENTA
5
7
De la upu o indolenta. Tipa la pacientii care ii solicita ajutorul, baga pilele in fata, nu vede mizeria si infectia din spatiile de asteptare. Concluzia sa te fereasca dumnezeu sa ajungi la upu Constanta. Cu siguranta te pricopsesti si cu alti microbi, raie sau alte afectiuni.
6
0
Daca tot vii in control, halat nu se poarta? Doi incompetenti s-au gasit sa faca control. Faceti voluntariat o zi in UPU si dupa sa mai comentati voi comentatori de doi lei. Vin toti inchipuitii la UPU , te doare capu hai la urgenta! si ne plangem ca asteptam mult. De aia se numeste UPU se trateaza cu prioritate nu este ca la alimentara cand stai la coada! Spui ca stai cu orele si astepti? ... foarte bine!!!
8
4
TUTUIENE LA BLOCURILE A.N.L CAND PREDATI CENTRALELE TERMICE PROPTIETARILOR? LE-AM PLATIT DE 5 ANI SI R.A.D.E.T.U.L-UL FACE BANI CU BUNUL NOSTRU. DEMISIA!!!
3
2
Se fura mancarea pacientilor la neurologie,se imparte cu asistenta.La mine in bloc vin seara cu sacsa de mancare cele care o impart.
5
1
Muie hahalera de Pintea! NU este medic dar isi da cu parerea si se antepronunta in cazuri medicale! Aceste nu este oare ABUZ in serviciu!?!
9
5
Idoata asta de ministra sa citeasca intai codurile de triaj , sa vada ca este normal sa stai 4 h dc nu ai nimic grav, sa bage coplata pt cei care vin degeaba, saam vada cati pacienti cinsulta un dr intr,o tura la upu constanta, apoi sa ceara masuri populiste, gen demisia unui om carw de zeci de ani conduce unul dintre cele mai grele upu-ri din tara.
12
14
Dar halatul,doamna ministru, dar halatul unde e?
13
4
sa se taie salariile uriase nejustificate ale medicilor si sa se dea legea ori la stat ori la privat, asa nu mai merge
21
3
Admirati pantalonasii galben-mustar perfect mulati ai duoamnei ministru.Nu stim de ce ala din spatele ei pare concentrat bine!!! Frumoasa vizita la aprozar a facut duoamna ministru. Ah,nu! A facut o vizita la spital dar pe la Ro nu se respecta reguli de igiena si fiecare madama- duduie cand se vede doftora umbla cu latele atarnand si fara halat destinat vizitarii saloanelor de spital. Duoamna ministru,speram ca data viitoare,intr-un alt spital sa umblati cu o rochita vaporoasa si cu sclipici.
12
3
La neurologie din pacate mor oamenii cu zile..de ce nu se face intai rmn ul? Si sunt lasati sa se chinuie persoane tinere la terapie intensiva plecand tot de pe salon de la neurologie?sa fie schimbati toti doctorii si asistentele care nu stiu ce au de facut.
17
0
Peste tot in tara la neurologie e dezastru reclama oameni ca e mizerie,le fura mancarea dar degeaba sunt nebuni.Despre spital sa nu se mire nimeni doctori au grije de spitalele lor alea private asta e bun doar sa vada ce invarteli mai pot face daca e ceva bun la stat sa ajunga la privat adica la ei.
13
0
TUTUIANU VORBESTE?
10
1
e bataie de joc la adresa pacientilor si apartinatorilor, nu se gindesc ca ar putea fi si ei in locul pacientilor, oricind se poate intimpla asta
15
0
Or fi fonduri putine dar in cea mai mare parte sunt furate.
13
0
A cerut demisii, dar a verificat si finantarile spitalului ? Are impresia ca fondurile alocate sunt suficiente ?
9
4
Trebuie sa vina cineva de la Bucuresti in vizita ca sa ne rezolve problemele ? Dr. Grasa ce face de atatia ani, el nu ajunge in urgenta sau pe sectiile mizerabile ?? DEMISIA ! ACUM !
24
5
A fost gasit acarul Paun. Cea mai proasta organizare la UPU a Spitalului Judetean Constanta. Se asteapta cu orele. Nu mai vorbesc de mobilierul din triaj. Efectiv ti se face scirba de duhoarea de acolo.
20
3
la copii sus la neurologie , copilul meu nouo nascut nota 10 la nastere 3,60 kg , la 3 ore au spus ca este ba bolnavior de plaman , ba de inimioara .nu stiau nici ei nu au un neurolog nimic a trebuit sa ne rugam de un neurolog de copii de la Brasov sa vina si normal pe banii nostri , apoi frasinescu i spune sotiei mele ca . ori cum o sa moara copilul sa nu mai planga.!!!e normal asa ceva ? doar intreb copulul meu sa nascut perfect sanatos pe data de 10.11.2018 si a decedata pe 13.11.2018. sa le fie rusine nu stiau cum sa isi ascunda vine dadeau vina ba pe ginecolog ba pe soarta.....
8
0
CARE SA FIE OARE ACEST REZULTAT AL CONTROLULUI CARE...UN MINISTRU AL SANATATI PSD SI UN MENEGER DE SPITAL TOOT PSD.NU MAI VB DE PRESEDINTELE CONS JUDETEAN CARE CARE II TOT PSD.HAI HAI SA NU NE AMAGIM CA SE VA FACE CEVA BUN PT NOROD.SPECTACOL IEFTIN PT INOCENTI
11
4
Operatiune cu succes ! Sa se repete cat mai des ,incompetentii sa-si dea demisia dar sa nu mai aibe voie sa-si practice meseria cel putin cinci ani .Succes doamnei ministru!
15
1
Mergeti si la sterilizare as sef ke spune angajatilor ca nu vrea sa fie deranjata inafara programului de lucru
11
0
Mata ce mai face?
2
3
O bomba biologica plina de incompetenti. Demolati mizeria din centrul orasului si construiti un spital.
13
1
dupa ce trec europarlamentarele dispar controalele .campanie electorala.
19
2
Sa se duca si pe urologie, hematologie, medicala 2!
14
3
Dar gandacii de la Neurologie, salonul 3110 nu i-a vazut? Nici faptul ca nu curge apa calda la baie? Sau ca intre 1-4 dimineata nu se mai trece pe la bolnavi ?
9
1
Nu este pe placul PSD din aceasta cauza s-a facut control . Sa ii dau muie lu Dragnea si PSD-ului
13
7
Replica de ce nu ma lasi sa scriu?
11
2
controlul asta este opera lui Tutuianu
9
3
Asa si? Cine le-a dat autorizatie sa functioneze in fiecare an? Ministerul sanatatii nu?
12
1
Frectie la picior de lemn, puteti sa le mariti salariile ca ei tot pe spagi functioneaza, sunt insuficienti pe specializari? De ce nu deblocati posturile si trageti la max de cei care mai sunt? Dincolo de orice salariu mic sau mare, de personal suficient sau insuficient ar trebui sa functioneze umanitatea si profesionalismul, calitati pe care le mai au doar cativa medici sau asistente. Pacat, ne-am denaturat ca popor intr-un mare fel. Daca ar fi existat oameni competenti, organizare, vointa si profesionalism si nu in ultimul rand umanitate toate spitalele ar fi fost fix ca in afara.
31
3
La urgenta MOR OAMENi! E ca in criza de razboi! Sp.jud.cta il caracterizez spitalul mortii si al groazei!
28
5
buna initiativa unui control inopinant. cred ca trebuie sa-si dea demisia: Horia Tutuianu - presedintele CJC deoarece el administreaza tot ce inseamna sistem de sanatate in constanta Catalin Grasa - directorul Spitalului Judetean
28
2
Bine ca se fac controale inopinate. Daca cerea halat si alte chestii se dadea alarma si se baga gunoiul sub pres. La cum sunt platiti acum medicii si asistentii trebuie sa-si faca treaba iar legea trebuie schimbata, nu iti faci treaba afara iar daca se repeta la un alt loc de munca interzis sa practici meseria pe o perioada de timp.
28
3
Pe vremea lui Capatana nu venea nimeni in control!A facut ala ce a vrut,mai avea putin si externaliza tot in goana lui dupa comisioane!
16
3
Sa treaca si pe la sectia de plastica
12
1
poate viziteaza si ATI..sectia mortii si criminalilor din SCJU
19
0
sa nu uitam si medicii buni
13
2
Felicitari doamnei ministru !
25
5
Le vrea demisia , si daca nu si o depun ce le poate face ? Jigodiile se duc in instanta si se victimizeaza ca au ceva personal cu ei. Legea puli le da dreptate pt legea nu da dreptul superiorului sa l concedieze pe puturos , pe incompetent , pe sabotori etc . Cum demonstrezi ca si fac treaba in viteza intai de te dispera cu nonsalanta bolnava a puturosului ?
26
1
Poate face o vizita si la Sp Clinic CF Constanta!
22
2
Doamna de ce nu s a echipat corespunzator? doar e in spital... nu?
18
19
Nu au avut timp sa omoare gandacii? Sa ascunda tiganii de la urgenta ? Auauaua
30
1
poate l darama si face altul
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614