REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Sorina Pintea, suspendată din PSD. Cine primeşte un mandat de arestare este suspendat de drept

Sorina Pintea, suspendată din PSD. Cine primeşte un mandat de arestare este suspendat de drept

Replica API 4 martie 2020 | 00:00 986

Sorina Pintea

Sorina Pintea este suspendată din PSD, a anunţat, marţi, preşedintele interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, precizând că decizia politică este ca membrii partidului care primesc mandat de arestare preventivă sau condamnare în primă instanţă să fie suspendaţi de drept.

"Partidul nu trebuie să reacţioneze la cazuri personale, mai ales că doamna Pintea are şi o problemă medicală gravă, sper să ia măsurile necesare ca totul să fie în regulă. Trebuie să fie o decizie politică asumată de partid. Astăzi s-a făcut o propunere clară în partid: cine primeşte un mandat de arestare este suspendat de drept din partid sau o condamnare în primă instanţă. Cu adevărat au fost foarte mulţi colegi că, dacă avem această toleranţă zero la corupţie, avem toleranţă zero şi în ceea ce priveşte drepturile omului. În acest moment, decizia politică este ca doamna Sorina Pintea să fie suspendată sau oricine altcineva aflat în această situaţie. Doamna Jivan - cunoaştem cazul de la Caraş, de asemenea, şi-a anunţat demisia din funcţie", a precizat Ciolacu, după şedinţa informală cu preşedinţii organizaţiilor partidului, scrie Agerpres.

Sorina Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" din Baia Mare, a fost arestată preventiv, fiind acuzată de DNA de săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.

La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a propus suspendarea din partid a Sorinei Pintea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o intrebare, e suspendata pe spate sau pe fata,udrea,birchal si alte paparude nimfomane au fost cercetate cu rezultate zero
0
2
n ati vazut ce fatza avea aseara ,un ghioc ai mai trebuia in mana si intra in gasca de vrajitoare
3
1
Pe vremea cand purta perle naturale si Hermes la sedinta , azi e la hanorac si la sedinta scrisa din beci!Ce tupeu au!Si asta e doar "o furnica" din familie,mai avem dar e un inceput! Multumita lui Herr President,sa i faceti statuie ca va "papa" Erdogan si Putin de mult daca nu si Bibi ca era"cat pe ce" cu Mazarel,Elanel si acolitii!Daca nu era Herr President azi tot la vrajala lui Nastase va uitati in turca pe Kanal D ca la Antena era "Gabi si Sarma" emisiune de ancheta "cine a reclamat avaria ?Saracilor care stati la bloc!" pe burtiera afisat.
5
4
Foarte bine! Trebuia EXCLUSA, este vinovata. Este hoata, mincinoasa si PENALA. Nu i-a ajuns salariul si beneficiile exagerat de mare, de la buget, pe care di le-au votat singuri, cu prioritate..... ei, pesedeii.... si-a intins mana si solicitarea si la PRIVAT, procent 7%, daa... 3% era putin..... Nu-i placea, nu-i convenea... Vroia sa fie primarita, nu o mai durea nimic, nu mai simtea nici-o BOALA. Acum s-a imbolnavit BRUSC, vrea in LIBERTATE... !? Este o ipocrita parvenita, teribilista. O spagara, o mare spagare... ca multi pesedisti... CARACATITA... urmeaza, da!
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212