REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șoșoacă amenință cu procese: 'Prostituatelor, saltelelor, ne vedem la procuror!'

Șoșoacă amenință cu procese: 'Prostituatelor, saltelelor, ne vedem la procuror!'

A.F. 15 decembrie 2022 | 00:00 2570

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă s-a dezlănțuit fără precedent în fața celor care o acuză că a fost implicată în privatizarea Petrom. Distribuind un articol în care fostul premier Adrian Năstase explică exact cum s-a privatizat Petrom, Șoșoacă trece la jigniri și amenință cu procese!

Diana Șoșoacă

„Pentru toate stupidele și prostituatele politice care ma acuza pe mine, mințind opinia publică și distribuind informații false: ne vedem în fata procurorului, incultelor, agramatelor, saltelelor:

«Contractul de privatizare a fost aprobat prin legea 555/2 decembrie 2004, în contextul în care ne propusesem închiderea tuturor capitolelor de negociere cu UE în decembrie 2004, înainte de schimbarea componenței Comisiei europene pentru a evita amânarea aderării noastre pentru următorul grup de extindere (nu întru în amănunte). Rezultatul votului a fost 173 voturi pentru, 20 impotrivă și 1 abținere», Adrian Năstase“, scrie Diana Șoșoacă pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SPURCACIUNEA SOVIETICA SCROFOACA-sosoaca, alaturi de HOMOSEXUALUL nastase si de CLANUL PESEDE, au VANDUT PE NIMIC, PETROM la sovieticii austrieci !!! Comisionul PO.PONARULUI nastase a fost de 45 MILIOANE EURO, din care 5 MILIOANE EURO au ajuns in conturile TARATURII SOVIETICE PESEDISTE SCROFOACA-sosoaca !!!
3
2
Fraiero,ne trebuie banii tai furati.Hai la proces,stii ca esti zero barat.
3
0
Ce mai săriți cu limbile voastre ca polizorul să mă linjeti in vaginuss cățeii lui johannis
5
11
Keazda asta zici că e havocata sau hapucata de delirium tremens , trebuie bătută bine cu o bucata de gard și aruncată într-un șanț poate.i vine mintea la capu al de scroafa gestanta. Care.atz votat.o haimanalelor? Siktir fireatzaidreacu
12
2
Vedeti ba ca ati scapat iarasi scroafa din cotet!
17
4
Credeam ca ati asomat deja acest butoi de grasime infect?!
18
5
Urata fiinta. cu parul ala sleit , gras, nespalat. Fizicu ala de transexual o**z. Vocea aia de tebecist. Vai mama.... Sa idolatrizezi asemenea specimen, trebuie sa ai ceva carente de materie cenusie. Nu degeaba e vb aia. Spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti. E suficient sa spui ca esti fan Sosoaca, Aur, Simion, si ai spus tot ce era de aflat despre propria persoana.
23
3
Sa le s**i p ula la cei care au distrus Ro bombonel,johannis și alte zdrențe.De sifoane ca tine are nevoie Austria sa le sugă piticu.nemernicilor va mai numiti români...c*r velor va meritați soarta !
8
14
Bah blurati fatza/kwrwl acestei keazde anafilactice că vomit pe ciulacu și iar îl murdăresc pe fatza lui copkil borât febră curățat cu squirt
15
7
fraiero,spoana rusa,ai luat tzeapa.sa.ti plateasca rusii amenzile,ai gaura in buget,ce bine.mi pare ca ai luat teapa!
19
6
Stiam ca grohai dar vad ca si ragi, dar tu ca si casalot n-ar trebui sa faci nici una
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212