REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Şoşoacă: Cei de la Guvern şi domnul Iohannis ar trebui să înveţe din ceea ce s-a întâmplat în 1987

Şoşoacă: Cei de la Guvern şi domnul Iohannis ar trebui să înveţe din ceea ce s-a întâmplat în 1987

A.F. 15 noiembrie 2022 | 00:00 694

Senatorul neafiliat Diana Şoşoacă a declarat luni că membrii Guvernului şi preşedintele Klaus Iohannis "ar trebui să înveţe din ceea ce s-a întâmplat în 1987", când oamenii au ieşit în stradă pentru că "nu aveau mâncare, nu aveau curent, nu aveau energie".

Diana Şoşoacă

"Vreau să vă spun tuturor celor de la Guvern, precum şi domnului Iohannis, care ar fi trebuit să fie aici, deşi nu îi place de acest Parlament, deşi e Parlamentul lui, că ar trebui să înveţe din ceea ce s-a întâmplat în 1987. Atunci oamenii au ieşit pentru că nu aveau mâncare, nu aveau curent, nu aveau energie, făceau economii, pentru că Ceauşescu, dictatorul, cum îl numiţi dumneavoastră, plătea datoriile. În schimb acum nu mai avem energie, nu mai avem ţară, nu mai avem mâncare, nu mai avem terenuri ale României, nu mai avem industrie, pentru că ne îndatorăm pe zi ce trece. (...) Trăim din nou teroarea unei dictaturi şi, să nu uitaţi, Braşovul nu a fost uitat şi Braşovul trăieşte în sufletele noastre, ale tuturor şi revolta va veni", a spus Şoşoacă la şedinţa comună solemnă a Parlamentului consacrată comemorării a 35 de ani de la Revolta Anticomunistă de la Braşov din 15 noiembrie 1987, scrie Agerpres.

Ea a menţionat că reprezentanţii Asociaţiei 15 Noiembrie 1987 Braşov, cei care au fost protagoniştii evenimentelor de acum 35 de ani şi care au făcut posibilă "o revoltă pe care nimeni nu o putea gândi vreodată", ar fi trebuit să vorbească de la tribuna Parlamentului, şi nu deputaţii şi senatorii.

"Pentru cei care aţi vorbit aici, vreau să vă spun că sala este pe jumătate goală. Aici, unde ar trebui să fie reprezentanţii Guvernului care să vă acorde respect, nu mai e nimeni. Domnul prim-ministru a plecat, preşedintele Camerei Deputaţilor a plecat. Cine vă acordă respect, stimaţi eroi? Poporul şi o parte a celor care au rămas aici. Respectul era total dacă dumneavoastră aţi fi vorbit şi noi am fi ascultat", a afirmat Şoşoacă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai inca n-ati asomat suina asta borata?
1
1
Camera porcilor are și tribuna de unde rage o scroafa, ce straniu
1
2
Da, da, da! Nu mai ai tu ce manca, putinisto! Ca noi o ducem la fel ca inainte. Nu s-a schimbat nimic. In schimb, putinista asta a facut circ cu nepurtarea mastii si propraganda ruseasca, iar dupa ce a refuzat sa plateasca amenzile, a fost executata silit si a ramas fara vreo 30.000 de euro sau mai mult. Asa ca "interesul poarta fesul". Ati auzit ca in ultimele zile, moldovenii incearca sa scape de oligarhii rusi ai SOR din Moldova si imediat au scos pro-rusii in strada? Asa reactioneaza putinistii cand le ajunge cutitul la os sau cand sunt panicati ca raman fara ruble in portofele, isi trimit "idiotii utili" sa lupte pentru ei, precum trimite si Putler "carnea de tun" sa moara pentru el. Pentru ce, oare?
8
2
Eh, na? A fost asta instigare publica la violenta si amenintare sau nu? Mai tineti minte cand in urma cu foarte putin timp, putinista asta de SOSoaca a incercat sa cheme minerii sa faca iar "MINERIADA" impotriva lui Iohannis si actualei conduceri, pentru ca a fost ea amendata pentru nepurtarea mastii si alte aberatii ale propagandei rusesti? Fiti atenti aici ce zice codul penal: CAPITOLUL I Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice Art. 368 Instigarea publică (1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat. (2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este comisă de un funcţionar public, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat. (3) Dacă instigarea publică a avut ca urmare comiterea infracţiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infracţiune. Bineinteles, legea nu e pentru toti, se pare... si vor trece cu vederea. Dar este evidenta amenitarea si instigarea la violenta. Mai multe detalii n-am sa ofer, momentan. Dar este evident ca ea este un "politician" sabotor (care face munca murdara a Rusiei in Romania) si in acelasi timp, ea este si ter0rist pro-rus (separatista pro-rusa). Mai multe detalii, in curand.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272