REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Șoșoacă, în Senat: 'Mă uit la domnul ministru Voiculescu și sunt uimită. Este pentru prima oară când nu fuge de mine'

Șoșoacă, în Senat: 'Mă uit la domnul ministru Voiculescu și sunt uimită. Este pentru prima oară când nu fuge de mine'

Replica API 17 martie 2021 | 00:22 1393

Senatoarea Diana Șoșoacă și-a respectat ”statutul” și a făcut senzație, de la tribuna Senatului, la dezbaterea moțiunii simple care îl vizează pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei, la inițiativa parlamentară a senatorilor PSD.

Diana Șoșoacă

Vlad Voiculescu a fost alături de miniștrii USR-PLUS ca să îl susțină pe Năsui, dar a fost luat peste picior de Șoșoacă. Senatoarea a făcut aluzie la episodul din curtea Institutului ”Matei Balș”, când ministrul Sănătății a luat-o la fugă atunci când a fost întrebat de senatoare despre incendiul care a curmat viețile a peste 20 de români.

”Că tot vorbeam de huiduieli, au început și în Senat! Mă uit la domnul ministru Voiculescu și sunt uimită. Este pentru prima oară când îl văd și nu fuge de mine. Probabil că acum se sprijină unul pe altul.”, a spus Diana Șoșoacă, scrie stiripesurse.ro.

Senatoarea a vorbit și despre ce s-a întâmplat în Senat, unde Năsui a anunțat că a depus un proiect de lege care înfiinţează un Registru al lucrătorilor cu Securitatea şi obligă CNSAS să arate legăturile de rudenie până la gradul trei cu aceştia.

”Ce am învățat eu aici, astăzi, la această moțiune? Să am grijă cu cine vorbesc că e posibil ca oricine de aici să fie securist, fiu de securist sau nepot de securist. Să am grijă pentru că, de fapt,toți cei de aici sunt vinovați pentru cei 31 de ani în care Ministerul Economiei a fost disfuncțional.

În ceea ce îl privește pe domnul Năsui, pot să spun că dânsul nu prea știe cum e cu legalitatea ministerului pe care în conduce. Când eu și domnul europarlamentar Terheș ne-am dus să vorbim despre mineri, dânsul nici măcar nu a catadicsit să ne răspundă, să ne dea un telefon, din bun simț. Nu de alta, dar Guvernul este numit, iar Parlamentul este ales de popor și este reprezentantul poporului, iar noi veneam de acolo, de la mineri, cu niște solicitări. Din punct de vedere legal, tot Ministerul Economiei trebuia să vorbească cu minerii.

Am mai pierdut încă o zi în loc să rezolvăm problemele esențiale ale României pentru că această moțiune nu va trece. Nu va trece pentru că avem, aici, o putere dictatorială. Ăsta este adevărul!”, a spus Șoșoacă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e in politica ----majoritatea decide!Ce scoala ai facut de nu stii asta inca ?In alta ordine de idei --nu e de mirare ca bietul om s -a speriat;chiar nu te vezi cum arati cand deschizi gura?poti cauza abateri fatale ritmului cardiac
1
0
scirboasa sasoaca,sar puricii de pe tine infecra nespalata!latra tu la sosocii tai din haur,intelectualiu,colegii tai,avocatii!
3
0
te iubesc, te iubesc, teiubesc, fiica a poporului dac.
0
4
Cine sa se uite si sa vorbeasca cu tine ?? A, da, doar cei ce au "valoarea ta"...adica: oana lovin, bahmuteanca, cervea, patroana latratoarea cu horeca, ...romania tv, antena 3...cei plati la greu de ghita si sustinatorii tai...spavodeanu si tiganii....
6
0
Bravo d-na Sosoaca,avem nevoie de oameni vocali ca dumneavoastra ,nu de lasi care stau ca strutii cu capul in nisip!Stim ca adevarul deranjeaza ,dar cineva trebuie sa ia atitudine si sa spuna lucrurilor pe nume!
0
7
Bravo Sosoaca!!!! Da-le la neomarxisti la mwuie
1
6
Madam spune cam ce trebuie, dar modul cum o face parca nu e potrivit. Din pacate sunt putini care vad abuzurile si le demasca si ei. Succes in munca sclavilor care nu riposteaza la abuzuri si o lasa pe tanti sa se dea in spectacol singura. Oricum motiunea nu trecea pentru ca majoritatea e a neoliberalilor de tip marxist.
2
6
piei satana.Si mata fuge de tine bai sososoaca
6
4
Slugilor stati in genunchi jegurilor atunci cand cineva fie si dna Sosoacaare ceva de spus!
3
10
Sosoaca, ce spui de nominalizrea filmului Colectiv la OSCAR? Dar cred ca n-ai vazut filmul, ca nu este tradus din Limba romana in limba prostilor care te cred cand debitezi prostii.
8
2
ba...mi-a murit pula..ce muie da vita are basholaca asta...bese cu gaozul ala...nucleara
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272