REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa lui George Soros: „Cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit“

Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa lui George Soros: „Cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit“

Replica API 4 ianuarie 2021 | 00:00 1899

Senatorul AUR Diana Șoșoacă a pus tirul pe miliardarul George Soroș, pe care îl consideră vinovat indirect de atacurile mediatice la adresa sa. Ea îl avertizează pe miliardarul american de origine maghiară că va avea „o luptă grea cu ea”.

Diana Șoșoacă

„Uitați-vă cum te atacă presa, câți pot să reziste la atacurile pe care le-am avut eu? Pentru că sunt fără precedent, fără precedent. Ca să aflu acum că inclusiv domnul Soros este în spatele unor acțiuni. Îmi pare rău, domnule Soros, dar cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit. Campaniile inițiate împotriva mea au foarte mult în spate pe domnul Soros”, a spus avocata pentru România Tv, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aratarea asta a auzit de soros din poze si reviste, dar, ca o imensa patrioata, mai mult imensa, maj putin patrioata, face atacuri la persoane care nici nu stiu ca ea exista. E greu sa te trezesti politician, iar badaranismul are limitari. Mult succes, poate data viitoare ataci BOR care nu plateste taxe si impozite si sunt cei mai de lux bugetari ca nu au nici macar pontaje si sunt platiti de toate cultele... Ca e din troc.
2
0
Sa le dai migeacul sa il linga cei de mai jos si SMENARII din sparlamentul de cacat al Ro.
0
2
Sosoanca nu te lasa , treci pe la Mache sa te intaresti,fa o baie n Dunare , bea aghiazma , ridica poalele si trage-i o cuvintare sistem Vadim lui Soros, poate se sperie de tine. Nu-ti pune masca ca am auzit ca si Corona se sperie de tine.
5
2
bai obositilor de alde Ion...de-aia ati luat 15 la suta la allegeri. Terminati cu placa asta cu pensiile speciale si mai faceti ceva pt tara asta in afara de taieri si inghetari de venituri si favorizarea multinationalelor
2
5
NU DA O BASINA OBOSITA MOSHU ALA PE TINE
10
2
Toti descultii se razboiesc cu Soros. Pentru ca un om de 90 de ani, multimiliardar, nu are altceva de facut decat sa ii faca viata grea lu Sosoaca din Constanta. Vina principala pentru astfel de specimene ii apartine presei care publica toate deseurile debitate de sinistra de mai sus.
17
3
..atentie,nu o mai lasati dezlegata...
15
1
Am scapat de prostii satului de la tv: Becali, Dragomir, Vanghele si a aparut madam asta. Nu vrea decat sa fie mediatizata, nu o intereseaza ca vorbeste prostii
19
2
Bravo diana sosoaca ...urmatorul mitting sunt acolo
2
18
Stai putin madam, sa nu vrea Soros sa aiba treaba cu tine...atunci sa te vad
12
3
Asta e una din tehnicile de manipulare a prostilor, in scopul de a-si creste valoarea, bineinteles inexistenta. Chipurile ea este o persoana importanta de care George Soros tine cont, se teme, si vrea sa o anihileze. Pun pariu ca Soros nici nu a auzit de individa asta. Du-te fato, grasomego, si te culca, nu-si da Soros nici mucii pe tine!
20
2
de ce nu spune nimic,acest asa zis partid, de pensiile speciale, de discrepanta dintre salarii; avem nevoie de echitate, de o noua lege a salarizarii, o noua lege a pensiilor, bazata pe contributii, sa dispara cuvantul special! asta sa faca sosoaca, nu curent verbal!
16
3
si ghita inclusiv ungurul muist orban sa-mi lingeti cacatul !!! Cu limba !!!
4
4
Bravo Diana,da-i la gioale bozgorului care a adus coruptia extrema in Ro..Nici Victor Orban al Ungariei nu-l suporta pe milionarul lui peste chiar daca e de aceasi nationalitate..
5
28

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212