REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șoșoacă, SCANDAL MONSTRU la SPITALUL Marius Nasta! S-a LUAT la BĂTAIE cu PAZA! VIDEO

Șoșoacă, SCANDAL MONSTRU la SPITALUL Marius Nasta! S-a LUAT la BĂTAIE cu PAZA! VIDEO

Replica API 22 februarie 2021 | 01:14 6688

Un incendiu a izbucnit duminică seara la Institutul Marius Nasta din București. Zeci de pompieri se află la fața locului. Șapte pacienți au fost evacuați. Senatoarea Diana Șoșoacă a ajuns la fața locului și a început să îl ia la întrebări pe ministrul Vlad Voiculescu. Aceasta a fost bruscată de paza Spitalului Marius Nasta, după ce a încercat să-l urmărească pe ministru.

Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui ventilator aflat pe unitatea mobilă ATI de la Spitalul Marius Nasta. Fumul a fost văzut în jurul orei 22.30 și au fost alertate autoritățile. În interiorul unității se aflau șapte pacienți COVID. Pacienții au fost evacuați și probabil au fost mutații în alte spații. Șeful DSU, Raed Arafat, a spus că, din primele informații, nu a fost vorba despre un incendiu. El a vorbit despre cinci pacienți intubați și doi pe ventilație non invazivă.

Diana Șoșoacă a ajuns la Spitalul Marius Nasta și a început să îl ia la întrebări pe ministrul Vlad Voiculescu.

”Domnule ministru, câți oameni trebuie să mai moară până să vă dați demisia. Vorbiți de decență când tot poporul vă cere demisia și nu ați avut decența să răspundeți la solicitarea poporului român? Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră. Nu vă simțiți vinovat pentru cei 22 de morți de la Balș?” a țipat senatoarea Șoșoacă spre ministrul Voiculescu, care a fugit de ea, înconjurat de bodyguarzi, scrie antena3.ro.

”Câți oameni trebuie să mai moară ca dvs. să vă dați demisia?” l-a întrebat Diana Șoșoacă pe Vlad Voiculescu, în curtea institutului ”Marius Nasta”.

Diana Șoșoacă a anunțat că va face plângere penală pentru bruscarea unui demnitar.

Iată dialogul dintre Diana Șoșoacă și paza spitalului

"Alo, sunt senator, ia mâna de pe mine!", a spus Diana Șoșoacă.

STOP! STOP! Vă rugăm să rămâneți pe loc! Avem rugămintea să rămâneți pe loc, nu forțați!", au continuat cei de la pază.

"Deci n-ai voie! Ia mâna de pe mine! Deci iei mâna de pe mine! Știi că ăsta e abuz în serviciu ceea ce faci?! Ia mâna de pe mine că n-ai voie să pui mâna pe mine", a continuat Diana Șoșoacă.

"Cheamă, mă, niște oameni aici! Nu aveți voie să treceți", au continuat cei de la pază.

"Nu ai voie! Domnul ministru cum are voie să intre în curtea spitalului? Cum îți permiți să stai în fața mea? Dă-te la o parte că am de vorbit cu ministrul Sănătății! Dă-te la o parte! Dă-te! Dă-te că ai cuvântul meu de onoare că ai să pățești ceea ce trebuie să pățească un om care se opune unui demnitar. Uite-te la mine, și el (n.r. Vlad Voiculescu) este tot un demnitar. Dă-te! N-ai voie să împingi! Vă rog frumos să vină acum directorul de la acest spital. Știți că nu aveți voie să vă opuneți unui demnitar. Vă dați seama că în momentul acesta veți avea dosar penal, da?", a spus Diana Șoșoacă.

"Ni s-a comunicat", au spus cei de la pază. "O lăsăm", au spus ei când la fața locului a ajuns Beatrice Mahler.

Discuțiile au continuat mai apoi cu managerul Beatrice Mahler, potrivit dcnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era un scandalagiu de la rezisti era ok. Asa...sariti la gat . Sariti la gatul tuturor agitatorilor nu numai la sosok. Trebuie terminat cu galagia asta inutila
0
1
bhaaaa bulangiilor! sami bag pulan gura voastra ca sunteti invidiosi pe mine ce frumos sunt eu
3
0
Nu inteleg atitudinea de cand a ajuns demnitar a devenit nemuritoare? Ce sunt atatea fite ca ei sunt demnitari. Ar trebui sa fie modesti si un exemplu insa se comporta de parca au ajuns in Rai. Se cere demisia lui Voiculescu insa, de Arafat nu se mai spune nimic. Pai Ambulanta, ISU si toate structurile nu el le coordoneaza? Cate nenorociri s-au intamplat si nu auzim decat de anchete care arata numeroase probleme sub coordonarea lui.
8
0
doarme! Bagata la zdup, pentru ultraj. Dar de, prinde bine o trompeta, la timpul potrivit. Siii, boborul vrea circ, mai uita de smenuri, parandaraturi, de foame...
12
1
Asta e presa din tara noastra ,promovati toate specimenele care ies in evidenta prin scandaluri si care tipa mai tare. De sport ,educatie oameni cu nevoi speciale a ti auzit baaaa. Aaa nu e senzational. Urata natie sunteti
14
1
Ba jurnalistii pizdi,din cauza la "jurnalisti" ca voi care sunte.ti pe click bait se promoveaza si se sustin aceste caricaturi nomenclaturiste.Sunt curios cata lume ar fi stiut de aceasta baragladina infecta si cate discutii nu s.ar fi purtat din pricina ei.Voi sunte.ti vinovati pentru "valorile morale" care le au copii drept modele.Sa va fut neamu.n gat pana va iese pe ochi,slugi obosite in goana dupa bani.
15
3
interesant cum baietii cu trese de la Laboratoare s-au gandit ca ar fi haios sa produca si o creatura de-asta. Un pui de Vadim mai baltat cu niste maro. Adica o femeie urata si grasa, de neam strain macedoneano-balcanic, vorbind ca o matracuca din piata si purtandu-se ca si cum ar fi educata de vacarul satului. Kinky. Noroc cu gutzanii care pun botul si apreciaza munca baietilor.
16
1
Foarte bine asa trebuie la astia sa le faca bine sosoaca bvo
3
19
fofoloanca sa repezit ca rata la muci,daca primea o tonfa peste sele era bine venit,acuma exagereaza japita cu toate ca partial are culoare
4
5
Stat Islamic filiala Romania ce astepti?Da o tura in Parlament ca ai putina treaba.....
13
1
Impuscati scroafa nesimtita!
20
7
Ai dreptate!! DAK nu ii da bine in DOSOASHKA kred k purcika il spinzura de lustra ATARNAT DE LYMBA SI CU ZGAIBARACELE IN SUS!!! Bravo SHOSHOAYKA KUR DE FIER!!
4
15
Respect Doamna Sosoaca
15
41
dati jos scroafa din copac si puneti-o la loc in cotetz
37
11
ne esti simpatica si te sustinem! te asteptam printre noi....
12
30
Nu vedeti ma ce scrie acolo"Breaking Nwes excusiv"de la Romania tv,adica porcul Ghita si-a gasit scroafa si face panarama la postul lui de televizune pentru ca asta le place romanilor si daca se mai gasesc prosti care sa o si urmeze pe Sosoaca cu atat mai bine poate pica astia de la putere si noi veniti nu doar ca il albesc pe Ghita dar o sa ceara asta si despagubiri de la statul Roman pentru ca a fugit in Jugoslavia ca si Mazare in Madagascar,Bica si Uerdea in Costa Rica,Puiu Popovici in Anglia,e pentru ca asa sunt astia care au furat Romania,ei spun ca sunt urmariti pt.convingerile politice.
21
5
E prea de tot unde este ceva nasol gol si ia cu circ
21
5
Toata Romania este un imens Las Fierbinti, in jur vedem doar lene, incultura, mitocanie si prostie.
40
4
va dati seama ce patzeste barba-su dk nu o fute bine ?!!
29
12
Circ ieftin ,doar..doar o mai gasi niste prosti sa se uite in gura ei . Un fel de Dana Budeanul ,doar ca asta a reusit sa intre in parlament .
40
9
Bai AUR ai scapat sosoaca pe strada si vezi ca musca oameni. Una ca asta insufla ideea ca daca este senator are puteri absolute si lumea trebuie sa cada in genunchi in fata ei! S-o aduca cineva cu piciorele pe pamant ca sa-si faca treaba asa cum scrie in legislatie sau daca nu ...s-o transfere la circ.
41
10
tu faci parte din idiotii utili care cred tot ce li se spune pe astia ca tine au mizat atualii guvernanti sa ajunga la putere voi ati inghitit minciunile de campanie electorala la care facea referire catu cand spunea ca acum e altceva!!
12
24
S a spus de multe ori ca a fost o flama la sectia ATI mobila din curtea spitalului la generatorul din exterior dar tuta n a inteles si repeta la infinit aceeasi intrebare Doamne dusa mai este si cat abuz face de pozitia ei de ales al celor care n au gandit si s au lasat manipulati de ea si theo care s au infiltrat usurel si smechereste printre ""crediciosi ""
26
8
Ar putea sa urmareasca situatia si sa ne informeze intr-o maniera civilizata . Ori sosoaca mai rau agita si incurca . Nu este normal asa ceva . Cred ca egzista o cale legala pentru a fii sanctionata si oprita nebunia acestei femei .
31
16
Futuva in gura de rable, nu ma convine deloc cand apare cineva si cere explicatii. Deocamdata doamna nu a gresit cu nimic, cand o sa greseasca o puteti mascari. Romania isi merita soarta, Romanii mai sunteti? Sau totii sunteti Americani si altele?
25
40
Sa pretinzi ca au drepturi pentru ca esti senator, dar sa nu porti masca de protectie cand este obligatorie purtarea ei, este de o nesimtire crasa. Mahalagioaica, instigatoare, rasista, acest specimen trebuia sanctionat de mult. Daca cei din haur s-au dezis de ea, ar trebui ca si senatul Romaniei sa se dezica de ea. Astfel, ne facem impresia ca asa sunt toti alesii. Din pacate, inca avem o masa de oameni cu mi tea mica care pot fi manipulati. Care o fi scopul, va decide viitorul. Miron C. a facut puscarie tot pe speta asta. Ce sa intelegem, ca legea e facuta doar pentru alegatori?
48
21
Stiti sa aruncati cu rahat ,in rest stati ca sobolanii in gaura ! Detinutii de la reeducare Pitesti erau fortati sa si manance mizeriile!Voi le mancati voluntar popor de natarai si sobolani!
23
23
De cand este psd in opozitie au inceput sa ia foc spitalele. Nu este vina guvernului este vina psd. S au scumpit carburantii tot din vina psd. S au marit taxele tot din vina psd. S au taiat salariile pensiile si alocatiile tot din vina psd. Au crescut toate preturile tot din vina psd. Vor fi disponibilizati salariati tot din vina psd. Si cand ploua ninge si bate vantul e tot din vina psd. Nu sunt medicamente tot din vina psd. Sunt reactii adverse la vaccin anticovid19 tot din vina psd. Se vede clar ca pandemia covid19 a inceput cand a intrat psd in opozitie. Psd e vinovat de incalzirea globala
20
29
Voi nu vedeti adevaratul subiect? Nu sosoaca e .spitalele care ard oamenii care mor cu zile criminalii care fug de raspundere astea sunt subiectele
21
19
Un ministru zero si o scrofita!
10
19
CV Tudor era pistol cu apa pe langa baragladina asta... Pute de la o posta a manipulare psd-ista... O mahalagioaica de ultima speta.. Un parazit care se hraneste cu durere... Intrebare... Isi da demisia actualul ministru ... Si? Vine un piz-dist care rupe tot in 2 luni si pleaca... Lasa-l naibii pe asta, sa vedem ce are in minte.. Meritai sa iti intoarca fata la spate fortele de ordine din spital, martafoaico... Psd-isti puneau ministrii la sprituri... Asa cum a fost numit si Igas.. Din carciumar a ajuns ministrul de interne..
32
17
In tara asta numai cu parul si sa fii mahala,altfel nu ai nici o sansa sa rezolvi sau sa afli ceva.
16
19
Ce vi se pare deplasat la reactia ei? Va deranjeaza ca are cohones si va tremura putin curu ca poate produce o schimbare majora? E mahalagioaica ca spune adevarul? Voi astia care o faceti in toate felurile si carora va convine situatia actuala din aceasta tara nu sunteti decat niste derbedei care nu ati invatat carte , care nu ati muncit ci doar a ti furat si prostit si vandut pe bucati aceasta tara si va etalati bunurile pe la mare si pe la munte zambind ca niste satisfacuti. Nu sunteti decat niste paraziti, scursuri ale rasei umane, care oricat de multi bani ati avea capul tot gol va este.
26
36
Sosoaca in Valea Jiului, Sosoaca la ,,Marius Nasta",peste tot Sosoaca ! Mai are timp sa ajunga si pe acasa?
24
12
Femeia asta se hraneste din orice rahat al societatii romanesti si il face si mai mare!
36
10
Asta de intampla cand votezi cu curul!
37
7
auzi ma, lozincile alea muiepsd, ciuma rosie, erau foarte foarte inteligente, niste lozinici cu care s au spalat creiere si s au induiosat oameni. Fata de escrocii de la usr, multi nu au muncit vreodata sau prea putin, gen nasui, drula, stelian, etc, femeia asta chiar a muncit si avut procese importante, asa cum e ea. Care e problema daca e colerica, vremurile grele impun masuri dure. Lasa ca am votat usr si vad in cateva luni ce am votat: securisti, profitori, nepotisme la greu. adica ce imi e psd ce imi e usr. Oameni noi!unde s aia?
20
23
Instigatoare la violenta trebuie pedepsita de autoritati!
38
12
Dezgustatoare persoana fara scrupule WCTudor is alive
37
11
O panarama este latura asta....
36
13
scirboasa maimuta sosoaca,nespalata,reprezenta ta mirlanilor si neamurilor proaste din romania,aajuns dinnounsa fie mediatizata.nu mai bagati ba in seama gunoiul asta!
42
15
pentru sosoaca fara numar de la vc tudor
31
11
Pe cine am votat fratilor ???!!!!!!!!
36
12
A iesit din cotet!
44
18
Sa va futa sosoaca
20
41
SOSHOACA TOTI IN GURA TA SE CACA..
39
20
panarama asta de muiere ar trebui trimisa la Socola, sa pazeasca spitalul de incendiu.
51
21
Bravo Sosoaca ! Bravo fata noastra, lupta nu te lasa!
21
52
Sosoaca este un om de neinteles.
39
18
Bravo limbistii mei limbile voastre sunt mereu la datorie.Lingeti ne in carici si rozeta pana la terminarea mandatului.Fiti pe faza sa nu va scape unu".MUIA noastra o veti primi fara ezitare ! SUCCESURI maxime la lins
14
38
Ce proiecte si legi sa faca avocata asta? Nu vedeti ca legislatia e varza de 31 ani, legislatie facuta de colegii ei avocati? Asta spune tot despre aceasta breasla. Si unde mai puneti faptul ca ea e reprezentativa si considerata buna pt aceasta breasla de a ajuns pe liste si in Senat. Iar noi ne lasam dosarele din justitie pe mana unor astfel de specimene. Propunere: fiec avocat sa aibe afisata in cabinet lista cu cate procese a castigat si cate a pierdut de-a lungul carierei. Si fisa cu control psihologic si psihiatric. Altfel nu apelam la voi: va ocolim si ne rezolvam singuri problemele.
46
14
Fa javra ca vrei sa decizi tu pentru tot poporu e treaba ta.Dar cum i-ti permiti fa gunoi sa ajungi sa decizi tu pentru mine?Pentru mine fa?Abeeeeee....Tu vorbesti de decenta?Unde esti fa sa-ti kardesc una in fata aia da senator?Si apoi sa-mi faci penal.....
47
26
SCROFOACA - DEJECTIA PESEDISTA prin care CIUMA ROSIE incearca cu DISPERARE sa recastige puterea !!!
52
32
Spitalele astea ard cu un scop se doreste vinderea lor la privat ...si noi si mai saraci si mai prosti
27
40
Cu masonii la bataie
16
40
Mahalagioaica , in loc sa faca circ pe suferinta oamenilor , mai bine ar fi facut proiecte, legi pt corectarea lipsurilor legislative dar e greu si nu prind la public!
59
22
datorita alegatorilor, restul mucles iar daca nu ati inteles atunci va tradus: luati niste M U E, vedetiva de treaba voastra, nu mai mancati rahat, vedetiva de PSD PNL USR ul vostru, ti ai drek de retardati, nu ne mai facem bine , numai cu curul votati
29
20
Se putea sa iasa ceva sa nu isi faca scrofita campanie ? Mai rau e ca prostii pun botu
46
21
bai frate ,sa facem petitie sa o scoatem pe vaca asta slinoasa .se duce peste tot in tara unde sunt probleme si face scandal,incita la violenta .nu se poate asa ceva ..e o mizerie .nu o mai comparati cu Vadim.ala era un om cu carte ,cultura ..nici el nu avea tigla pe casa dar nu se compara cu scroafa asta .frate ,jos cu ea ,la balamuc .
52
23
Cand ii fugareau rezistii pe altii era bine.acum rezistii sunt fugariti.haha
21
36
Se crede prea interesanta dar asta din cauza celor care au votat un asemenea specimen face ea precum Vadim Tudor dar nu face nici cat negrubde sub unghie a lui vadim ala era prea smecher prin inteligenta dar unii voteaza ceea ce sunt adica niste idioti ca sosoaca
47
17
Cine sa se coboare la mintea schizofrenici asteia? O maimuta care ameninta! Da de ce nu a zis de ultimi I 10 ani in care PSD a sifonat zeci de miliarde de euro din sistemul medical?!
50
22
Senatoarea Sosoaca l-a incoltit ! Am vszut live pe Dna Manager care a dat explicatii referitor la incendiu , in timp ce kktul ala de Ministru USR al sanatatii a fugit pe la o poarta din spatele curtii Spitalului ! Ce barbat este jegul ala ! Ne uitam live la TV si nu ne vine sa credem pt. ce ni se iau C.A.S. din pensii si salarii !!!!! Huooooooo , criminalilor !!!! Va este frica de o femeie !
35
53
si muie cu mult cacat proasta pulii !!!
52
22

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614