REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Soţ şi soţie, LOVIŢI de tren, în Poarta 6! FEMEIA ESTE ÎN COMĂ

Soţ şi soţie, LOVIŢI de tren, în Poarta 6! FEMEIA ESTE ÎN COMĂ

Replica API 12 august 2019 | 00:05 491

Două persoane au fost lovite de tren, duminică, 11 august a.c., în zona liceului Teoretic Lucian Blaga din cartierul Poarta 6 din Constanța.

Din primele informatii, este vorba despre un bărbat și o femeie, ambii de aproximativ 60 de ani care încercau să traverseze prin acea zonă. Au intervenit la caz echipajul medical de terapie intensivă mobilă SMURD C și un echipaj medical de prim răspuns SMURD B.

Cele două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital - femeia cu fracturi costale, în stare gravă, intubată, iar bărbatul cu traumatisme la membrele inferioare. De precizat că femeia a fost resuscitată înainte de a fi transportată la spital, unde a fost internată în stare foarte gravă, la Terapie Intensivă.

Ce spun oamenii legii

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe ruta CF813, în dreptul km 228, trenul care se deplasa pe direcția Mangalia - Arad, a surprins și acroșat 2 persoane, fiind vorba despre o femeie și un bărbat, ambii de aproximativ 60 de ani, care nu s-ar fi asigurat în momentul traversarii căii ferate.

L.M., R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia-s de aia care te baga in necaz , se arunca pe strada in fata masinilor ca vitele...
3
1
Pfffff trenu mergea incet , oarecum , altfel ...doar ADN-ul ramanea din ei .
3
1
Cat de prost sa fi ma sa dea trenu peste tine, trec de cateva ori pe saptamana pe acolo, te anunta mecanicu cu semnale sonore de la 5km distanta
6
2
la cum se face treaba in romania cazi cu tot cu pasarela peste tren
3
4
degeaba face pasarela ca tot asa vor trece , ca o sa zica ba ca sunt batrani si nu pot urca , ba ca se grabesc etc. Este una in Valu Traian la primarie si una la statia Murfatlar, ce crezi ? Nimeni nu trece pe pasarela asa ca mai lasati-o cu pasarela. Daca nu e pasarela , de ce nu face? Daca o face nimeni nu o foloseste, asa ca mai luati o pauza la a critica orice si a face comentarii
18
3
De pasarela in zona acee nici vorba. Asemenea constructie trebuie sa fie prioritara intrucat foarte multi oameni trec pe acolo, in general copii care invata la liceul Lucian Blaga.
9
1
Sageata de la Astra Trans nu merge la Arad
4
4
ca nu i-au taiat in doua pe pestii din Poarta 6, cristosul dumnezeirii mamicutelor lor, astazi si maine dimineata!!! Alooooo, pulitia?!?!?!?!? Ce mortii vostri faceti??? De ce nu ii arestati pe astia, spagari infecti si traficanti de copii si tigari ce sunteti!!!!!!??????????!!!!!!!!!!
9
2
De ce este tragedie daca ambele persoane sunt constiente?
4
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108