REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° ConstanÈ›a Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° ConstanÈ›a MarÈ›i, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Soția consilierului local Răzvan Florea, proiect grandios în locul unui depozit dezafectat

Soția consilierului local Răzvan Florea, proiect grandios în locul unui depozit dezafectat

Replica API 11 mai 2020 | 00:00 4325

În contextul pandemiei de coronavirus și a stării de urgență, există și firme care încearcă să își dezvolte proiectele pe care le au deja în desfășurare. Firma S.C. Sial Com 2000 S.R.L., prin Oana Iulia Florea, a demarat procedurile în vederea construirii realizării unui proiect grandios. Unde? În locul unui depozit dezafectat aflat în imediata apropriere a bazinului de înot unde Răzvan Florea antrenează viitorii înotători.

Astfel, aceasta dorește schimbarea destinației clădirii existente în centru sportiv integrat, realizare subsol și supantă în volumul existent, supraetajare până la P+4E, realizare terasă verde circulabilă pe clădire.

Clădirea este situată pe strada Avram Iancu numărul 17.

Răzvan Florea, înotătorul constănţean care a adus României medalii de la Jocurile Olimpice, dar şi de la Campionate Mondiale şi Europene şi-a deschis un bazin de înot cu dimensiuni semiolimpice încă din anul 2013.

Școala de înot administrată împreună cu soția, Oana Iulia Florea, își are adresa pe strada Avram Iancu numărul 21.

Imensul succes pe care îl are această școală i-a făcut pe cei doi să dorească transformarea acesteia într-un proiect mult mai grandios.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cine altcineva?doar nu va asteptati sa faceti voi?
8
1
razvanel mananca din traista lui socra-su, pe banii caruia a fost uns si consilier. El e un fost sportiv de performanta cu fluturi in buzunare. Pe puterile lui n-avea nici de chirie la ANL, mai slabiti-o sau scrieti cine e finantatorul real al proiectului.
14
2
Le Premier la baiatu Dragos
5
1
Se vand ETNOBOTANICE LA GREU IN IMEDIATA APROPIERE . DAR POLITISTI NU STIU ASTA . PE STRADA SARMISEGETUZA SI PE STRADA CONSTANTIN BRATESCU . INCLUSIV PE AVRN IANCU . SI ASTA DE ANI DE ZILE NU DE IERI DE AZI . REFERITOR LA SCOALA DE INOT . CEI CARE ISI ADUC ODRASLELE LA SCOALA , NU AU SUFICIENTE LOCURI DE PARCARE . CUM DE POLITIA LOCALA SAU PRIMARIA NU SA AUTOSESIZAT . PENTRU CA MASINILE BLOCHEAZA ACCESUL LOCATARILOR SI STRADA AVRAM IANCU ESTE STRANGULATA DE MASINILE PARCATE HAOTIC .
11
2
...au terminat cu Piata Ovidiu si au inceput cu Avram Iancu...nu le scapa nimic...ca Model SA a disparut in neant...a avut grija nea Sorin...
11
2
Bravo familiei Florea
6
6
Avram inacu este raiul romilor din Constanta. trebuie sa ai curaj sa te aventurezi prin zona.
14
1
F bine,asta isi merita banii.Dar lasati-o frate mai usor cu superlativele, ca prea aduce a osanalele lui nea' impuctatu.
8
3
Bravo! Succes!
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272