REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Soția lui Cabral, suspectă de cancer la sân. Cel mai crunt moment din viața Andreei Ibacka: A fost furtună

Soția lui Cabral, suspectă de cancer la sân. Cel mai crunt moment din viața Andreei Ibacka: A fost furtună

Valentina CAMARA 7 decembrie 2022 | 00:00 1628

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a dezvăluit că în urmă cu câțiva ani a trecut prin cel mai greu moment din viața ei. Vedeta a fost suspectă de cancer la sân. Chiar dacă blondina a fost mereu o persoană pozitivă, ea recunoscut că a rămas șocată după ce și-a aflat diagnosticul.

Vedeta a povestit că cel mai greu moment a fost să le spună părinților ei că este suspectă de cancer la sân. Chiar dacă medicii i-au garantat că nu are de ce să își facă probleme, Andreea Ibacka a comparat această perioadă cu o furtună.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine.Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a declarat Andreea Ibacka, pentru Fanatik.

Cel mai mare regret al soției lui Cabral

Andreea Ibacka a mai povestit că regretă că s-a gândit mereu la ce o să spună lumea și că nu a făcut mereu ce și-a dorit. Vedeta a mărturisit și că îi pare rău că nu a petrecut mai mult timp cu familia ei, în special cu bunicii.

„Au fost ocazii în care am pus „ce o să creadă lumea” mai presus de ce mi-aș dori eu să trăiesc. Și altele în care m-am culcat pe-o ureche că am timp. Apoi alături de unii oameni nu a mai fost timp. Mi-aș fi dorit să petrec mai mult timp alături de bunicii mei, mai ales atunci când erau în putere. Mi-ar fi plăcut să călătorim împreună și să le fiu ghid către destinații noi, așa cum și ei mi-au fost mie cândva. Și îmi pare rău că nu avem mai multe poze de familie, că făceam 1000 fițe în adolescență atunci când voiau ai mei amintiri, a spus soția lui Cabral, evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272