REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Soția lui Chris Hemsworth, deloc încântată de fizicul musculos al acestuia

Soția lui Chris Hemsworth, deloc încântată de fizicul musculos al acestuia

Replica API 18 iulie 2022 | 00:00 900

Surpriză de proporții pentru Chris Hemsworth, cunoscutul actor australian, de 38 de ani, care interpretează rolul lui Thor, în universul cinematografic Marvel! Actorul a muncit intens, câte 12 ore pe zi, pentru a-și tonifia și pentru a-și dezvolta musculatura pentru cea mai nouă producție a francizei, „Thor: Love and Thunder”.

S-a antrenat intens în lockdown

Într-un interviu acordat USA Today, Chris Hemsworth a povestit că în perioada de lockdown, impusă de contextul epidemiologic din Australia, a început să își lucreze corpul, tocmai pentru a portretiza cât mai fidel imaginea temutul zeu al tunetelor și fulgerelor, din mitologia nordică.

El a tras de fiare, a înotat, a practicat arte marțiale și și-a reglat mesele în așa fel încat să aibă un aport caloric ridicat, de aproximativ 6.000 de calorii pe zi.

„Totul a pornit din plictiseală. Așteptarea din timpul lockdownului a fost precum viața în închisoare”, a relatat el sursei citate.

Când a ajuns să aibă o musculatură impresionantă, masivă, Chris Hemsworth a dat ochii cu soția sa, Elsa Pataky, actriţa spaniolă cu origini româneşti. Atunci a avut parte de un veritabil „tunet”. Aceasta nu numai că nu a fost impresionată, dar i-a dat și o replică incredibilă.

„Bleah! Cred că ai exagerat, e prea mult”, a povestit actorul, în cadrul interviului.

Atrăgător pentru prieteni, respingător pentru femei

El a mai spus că mulți prieteni de-ai săi au apreciat rezultatele exercițiilor intense, însă rezultatul antrenamentelor nu a fost pe placul multor femei din familia sau din anturajul său.

„Nu a fost deloc ușor să mă antrenez, să mănânc atât de mult, apoi să dorm pentru tot restul timpului și să o iau de la capăt. A fost pur și simplu oribil și vă spun sincer că nu o să mai repet experiența.

Pentru viitoarele producții, nu au decât să îmi facă și să îmi dea un costum cu mușchi enormi. Mi-a ajuns”, a mărturisit Chris Hemsworth, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212