REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Soția lui Cristi Chivu a dat Milano pe plaja din Mamaia!

Soția lui Cristi Chivu a dat Milano pe plaja din Mamaia!

Replica API 18 august 2022 | 22:44 3192

Este soţia câştigătorului de Liga Campionilor, mamă cu acte în regulă şi fostă prezentatoare TV. Dacă nu v-aţi dat seama despre cine este vorba vă spunem noi… Adelina Chivu nu are nevoie, de fapt, de prea multe prezentări. Şatena este fără doar şi poate un model pentru multe femei. La cei 40 de ani ai săi reuşeşte să se menţină la fel de frumoasă ca pe vremea când prezenta știrile sportive de la Antena 1. Soția lui Cristi Chivu are mare grijă de felul în care arată, iar recent şi-a expus trupul ca tras prin inel pe litoralul românesc.

Toată lumea se întreabă cum reușește soţia lui Cristi Chivu să arate atât de bine la 40 de ani. Adelina Chivu nu face eforturi mari pentru ca silueta ei să fie impecabilă. Şatena trăieşte de mulţi ani în Italia, acolo unde partenerul său i-a asigurat un trai exclusivist.

Pentru că în zonă se consumă, de obicei, preparate mediteraneene, Adelina Chivu se răsfață cu mâncăruri alese, bazate pe pește, multe legume și fructe la discreție, alimente ce nu lipsesc din meniul său zilnic.

Apariţiile sale la diverse evenimente importante sau pe reţelele de socializare nu sar în evidenţă, însă, recent paparazzii nu au putut rata prezenţa soției lui Cristi Chivu pe litoral, scrie cancan.ro.

Şatena a venit direct din Milano, în punctul zero al distracţiei din Mamaia, acolo unde a petrecut câteva zile alături de persoanele dragi, mai exact cele două fetiţe, dar şi câţiva prieteni apropiaţi.

N-a recunoscut-o nimeni pe plaja din Mamaia

Fără a atrage atenţia în jur, şatena s-a bucurat de razele soarelui, care i-au mângâiat corpul perfect. Adelina Chivu a ales să se relaxeze câteva ore pe şezlong, timp în care şi-a verificat de câteva ori mesajele pe care le-a primit, cel mai probabil, de la soţul său, care nu a putut fi prezent alături de ea. De asemenea, a avut grijă în permanenţă de câinele său de care este nedespărţită.

Adelina Chivu este „mămica” unui poodle toy, o rasă de câini preferată în întreaga lume. Poodle-ul a câştiga acest „titlu” prin inteligenţă, ușurinţa de a fi antrenat, blănița care nu năpârleşte şi dorinţa sa de a avea o familie care să îl iubească.

Din aceste motive, preţul animăluţului nu este unul de neglijat. Dar cum orice dorinţă i se îndeplineşte, Cristi Chivu nu a avut nicio problemă să scoată din buzunar peste 1.000 de euro pentru fericirea soţiei.

Adelina Chivu şi-a schimbat priorităţile de când a devenit mămică

Felul în care arată a fost întotdeauna un obiectiv însă de când a devenit mămică și de când fiicele ei au crescut, Adelina Chivu recunoaște că se axează mai mult pe imaginea acestora. Vrea ca fetele pe care le are cu Cristi Chivu să devină domnișoare cu stil, care știu să aleagă întotdeauna eleganța și rafinamentul.

„Am început să resimt trecerea timpului, pentru că fetele mele deja sunt domnişoare şi văd diferenţa, e nonstop la mine în casă. Dar nu aş da nimic din ce am acum doar pentru a fi mai tânără sau mai frumoasă.

Acum mă concentrez să le formez pe ele – să se aranjeze, să fie îngrijite, decente, simple, fine… Pentru că, din păcate, anturajele şi social media pot atrage tinerele adolescente şi în zone care mie nu mi se par cele mai bune exemple”, a mărturisit soția lui Cristi Chivu într-un interviu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dezmembrate de la atata meserie
0
0
E ca dracu' de urata!
0
0
la 40 de ani individa e o epava.
0
0
Nu am putut sa vad cite javre sunt in total.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218