REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Soția lui Ilie Năstase, despre SCANDALUL în care a fost IMPLICATĂ cu FORȚA: Este o RĂZBUNARE!

Soția lui Ilie Năstase, despre SCANDALUL în care a fost IMPLICATĂ cu FORȚA: Este o RĂZBUNARE!

Replica API 13 octombrie 2020 | 00:00 5066

În urmă cu câteva zile, reprezentanții magazinului Buchetino din Constanța o acuzau pe soția lui Ilie Năstase, Ioana, că ar fi intervenit într-un conflict pe care ei îl aveau cu o clientă și că s-ar fi lăsat cu amenințări. Însă, Ioana Năstase a precizat că nu este nimic adevărat, iar totul a fost din răzbunare întrucât ea nu a vrut să facă reclamă magazinului în cauză.

”Încercarea de a mă denigra în presă prin minciuni este din cauza faptului că, în urmă cu ceva timp, când acest individ și-a deschis floraria în Constanța m-a invitat timp de 3 zile la rând să îi fac reclamă magazinului , eu refuzând . Să spunem că astăzi a fost un moment oportun lui pentru a se răzbună față de mine dar totodată de a-și face reclamă printr-un scandal. Nu îl cunosc pe acest individ, dar are un caracter murdar, intenția lui fiind alta, ținând cont că atunci când a fost vorba de returnarea banilor a propus ca prietena mea să ducă banii în alt loc propus de el, ci nu la magazin. Anca, persoana în cauză nu este nepoata mea, ci este o prietenă foarte bună, el folosindu-se fals de acest grad de rudenie pentru a mă implica în scandal. Adevărul este cu totul altul: Anca a plătit cu cardul, plata a fost acceptată iar acest individ a revenit după 3 zile că s-a refuzat plata, eu fiind de față când acesta sună să amenințe și să jignească. Atunci am intervenit și i-am explicat că nu are rost ce face, că prietena mea va verifica la bancă, cum este normal, și in caz de probleme va veni și îi va achita, iar atunci el a început să mă jignească și pe mine. Ținând cont că este o florărie cunoscută, nu mă așteptam să se coboare la astfel de acțiuni josnice și demne de oameni fără demnitate , caracter și respect!”, a precizat Ioana Năstase.

Amintim că Ioana Năstase era acuzată că a intrat în conflict cu reprezentanții magazinului Buchetino din municipiul Constanța. Totul ar fi pornit de la ”nepoata„ acesteia, care, după cum susțineau atunci reprezentanții magazinului, ar fi apelat la o șmecherie și nu a plătit ce a achiziționat, după care pe fir ar fi intrat Ioana Năstase, care i-ar fi amenințat că le închide afacerea.

Detalii AICI: SCANDAL! SOȚIA lui ILIE NĂSTASE amenință ca va ÎNCHIDE un magazin din CONSTANȚA

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RAHATELE,amandoua
0
0
Este o femeie frumoasa. Restul e can-can.
3
3
E buna in draci
1
5
asta doarme la Mall ,pe banii prostilor.Traiasca pensia speciala de general .Un cacat de om care doarme prin cafenele la Maritimo
3
1
O fi fost Nastase un mare tenismen insa ca o om este un rebut! Asa ca mars darcului de aici cu cioara voastra de Nastase!
25
2
Ajung vedete toate pitpoancele ca sa nu le jignesc altfel cred ca nici nu stiu ce anseamna cuvantul vedeta numa al folosesc
7
2
A ajuns vedeta si asta. Hal de cultura si exemplu de urmat de tineret. Sa te freci cu un bosorog. Ce atata invatat. Mai bine investesti in operatii estetice si ai viitorul asigurat. Vai de viitorul nostru si excrementele pe care le promovati. Nici una dintre fostele amante si neveste ale bosorogului, nu se compara cu Amalia. Restul, doar pe japca.
24
2
N-o sa va ridicati nici macar la nivelul unui floc de-al lui Nastase, omul a fost un campion. Bravo lui ca are bani si ii cheltuie pe curve si alcool, e viata lui si si-o traieste cum vrea.
5
26
faceti si voi daca va tine pasarea
1
18
Aceasta gioarsa, nevasta de granicer, a ajuns deodata dintr-o taranca proasta din Harsova personaj monden ptr. simplu fapt ca s-a tavalit cu un tigan batran facut general la apelul bocancilor. Cred ca este chiar ceva inedit; singurul general analfabet din Romania.
39
2
Trebuia implicat generalul betiv. Li se ofileau alora florilor la cate serve de injuraturi primeau.
22
1
ba ioana,ba maimuta,ce reclamasa faci tu fa?poate,nu faceti ca mine,rapanoasa flausata ce esti!
23
3
Au ajuns CIORILE PESEDISTULUI nastase sa ameninte oamenii in Constanta, pentru ca nu se lasa jefuiti de catre TAR.FELE lor de nepoate !!!
20
4
Daca nu cumva ma insel nepoata Anca practica cea mai veche meserie din lume in Franta pe 6annonce , repet,daca nu cumva ma insel si fac o confuzie , dar totusi cine e curios poate da un search
21
1
Maritata pentru bani, femeie fara caracter care vrea sa profite de banii lui Nastase. Oricum il paraseste dupa ce il face de bani. Si asta e hotie, inselatorie. Se preface ca il place sa profite pana se prinde prostul...
29
3
La banii tiganului de Nastase ... ar trebui sa umble numai cu gagici sub 40 de ani ! Asta-i largita rau !
25
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108