REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Soţia poliţistului pedofil, prima reacţie. Este halucinantă declaraţia ei

Soţia poliţistului pedofil, prima reacţie. Este halucinantă declaraţia ei

Replica API 8 ianuarie 2018 | 00:00 383

Soţia poliţistului pedofil este şi ea şocată, dar îi ia apărarea soţului şi spune că nu crede că e în stare să agreseze sexual copii.

Soţia poliţistului pedofil a fost surprinsă de jurnalişti în scara blocului în care locuieşte şi a fost asaltată cu întrebări despre imaginile din lift. Femeia spune că a văzut filmarea, dar nu crede că soţul ei a făcut ceva rău. "Soţul meu nu face asa ceva. Am văzut imaginile, dar soţul meu iubeşte copiii", a spus soţia poliţistului podofil.

Poliţistul suspectat că ar fi agresat sexual doi minori, într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei, activează la Brigada Rutieră din anul 2010, anterior fiind jandarm. Acesta se numeşte Eugen Stan, potrivit unor surse oficiale. Bărbatul are o fată care are în jur de 22 de ani.

Au apărut noi mărturii cutremurătoare despre poliţistul pedofil, care a agresat sexual doi minori vineri seara, în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Poliţistul pedofil a agresat în urmă cu doi ani o femeie şi s-a bătut cu soţul acesteia, colegii îi spuneau Violatorul din 2015.

"Suntem colegi, în 2015 a avut o altă altercaţie cu soţia unui domn. A intrat peste ei în casă. A avut loc o altercaţie, a rupt lenjeria intimă doamnei, după care s-a bătut cu soţul. Nu ştiu cum a scăpat de acel dosar penal. Cert e că omul este şoferul unui şef de la 126. Tot acest şef l-a adus de la jandarmi, unde au fost colegi. Îl cunosc, zi de zi ne vedem acolo. Lumea în curte îi spunea Violatorul din 2015.

Pe Facebook am văzut prima oară şi am făcut imediat legătura. I-am spus şefului meu direct la o şedinţă, sâmbătă dimineaţă. Am spus că este Stan Eugen, dar nimeni nu voia să creadă. Este incredibil, mi s-a ridicat părul pe mine şi nu mai pot de burtă, de stomac, de nervi, când am văzut ce se întâmplă aici", a declarat un poliţist, pentru România TV.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut Poliţiei Române clarificări în legătură cu poliţistul bănuit de pedofilie. Anunţul a fost făcut luni de purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M.A.I. da-te-n gatu' ma-tii !
3
1
Mi-e o scarba de salariatii mai care in capatanile lor se cred normali dar se bat si sparg usile vecinilor.Atentie!psihologii mai verficati in statistici cati lucratori politisti si jandarmi au intrat in conflict cu vecinii lor si le-au spart usile! E caz patologic! Acelasi comportament agresiv cu vecinii se repeta in multe situatii.Victimele,adica vecinii raman uimiti ca cine trebuie sa fie un exemplu le sparge usa!!!
2
1
nu mai posta nici un cmentariu niciodata criminalule caci ai ucis limba romana mai analfa
0
2
La valu poltisti sant mana an mana cu procseneti care aduc fete la produs an zona lor de competanta
3
1
Stie cineva ce grad are,ca daca e salariat civil sofer de sef precum femeia de servici atunci nu e politist ci un cetatean oarecare.
5
1
Sunteti de tot cacatul lumii.Pai ce pretentii mai aveti voi...Cum dracului a primit aviz psihologic acest poponar ?.
8
1
nu inteleg,practic nimic...spuneti ca a fost jandarm,ca este politist la brigada rutiera,ca are multe antecedente,si i se spunea violatorul...daca este asa,cum de a fost numit in astfel de functii...am inteles ca era soferul unor mari sefi din politia romana...groaznic...cine-i asigura protectia???cine-l ungea in functii cheie,daca el era.."tatal violatorilor"...in ce societate traim???
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218