REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Soțul Andreei Tonciu, mesaj dur după ce concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a fost aspru criticată. „Spune-i în față ei sau mie, dacă ai tupeu”

Soțul Andreei Tonciu, mesaj dur după ce concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a fost aspru criticată. „Spune-i în față ei sau mie, dacă ai tupeu”

Replica API 6 martie 2020 | 00:00 2113

Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu

Reacția soțului Andreei Tonciu vine după ce Bianca Drăgușanu a postat pe internet un clip video în care spunea că singura vedetă de la Bravo, ai stil! Celebrities este Andreea Tonciu. Blonda le-a numit pe celelalte concurente „sorcove”.

Mai mulți oameni au jignit-o pe Andreea în comentarii, iar unii dintre ei au folosit conturi false când au făcut asta. Daniel Niculescu a reacționat la scurt timp. „Spune-i în față ei sau mie dacă ai tupeu, nu pe online și cu un cont fals. Păi, mătur cu tine și cu toți cei care vorbesc prost. Vă faceți conturi false și comentați”, a scris Daniel Niculescu la o postare pe pagina de Instagram a Andreei Tonciu.

„Este strict părerea Biancăi. Râd …că nu sunt celebritate. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă, Ilinca. Mă consider o persoană, care plac publicului pentru felul meu de a fi și pentru nebunia pe care o am. Eu nu sunt dansatoare, eu nu sunt cântăreață, nu sunt nimic… Sunt o simplă fată, femeie”, a declarat Andreea Tonciu chiar în platoul ‘Bravo, ai stil Celebrities”, potrivit libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un prost care a luat de nevasta o curva din club prin care au trecut batalioane de penisuri ca sa nu mai spunem despre prostia caracteristica dar deh acum e o duamna cu copkil .siktir cu stirile astea
7
0
ba prostule, si nevasta-ta si Dragusanca sunt 2 pocnitori penale care s-au futut sau se fut pe bani. Adica 2 sugatoare ! belime-ai pula de prostu satului ce esti !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272