REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Soțul femeii care a murit în incendiu, declarații CUTREMURĂTOARE

Soțul femeii care a murit în incendiu, declarații CUTREMURĂTOARE

Replica API 18 februarie 2021 | 00:21 33827

O femeie a murit, marţi, 16 februarie, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Constanța. Încerca să fugă din calea flăcărilor care îi cuprinseseră apartamentul.

Soțul femeii spune că a ieșit împreună cu soția din casă, dar ea s-a întors după un laptop, în care avea lucrări de serviciu, scrie digi24.ro

-Când au ajuns pompierii?

-Târziu au ajuns și foarte târziu au dat drumul la apă. Vedeți în filmare că au cuplat furtunul și nu dădeau drumul la apă. Eram acolo, puteți să vedeți. Le-am zis de 4-5 ori: dați drumul la apă, dați drumul la apă! Nu știu ce așteptau așa că... se putea să fie mai mică paguba.

-Le-ați spus pompierilor că soția dvs e în pericol?

-Au văzut, ei stăteau jos. Când a căzut, ei stăteau jos.

-Ajunseseră deja pompierii...

- Da, erau lângă mine. Și ea era sus, acolo. Nicio saltea, cum se face afară, să cadă de la etaj. Priveau cum stă acolo și țipă... și fumul ieșea din spatele ei îngrozitor și și-a dat drumul.

-Dar doamna s-a întors?

-Da, să-și ia laptopul. Am ieșit împreună, eu am luat-o înainte, ea a rămas în spate... și din nefericire, fără să știu eu, s-a întors... Probabil nu a mai putut să iasă din cauza focului afară și a mers pe balcon.

-Era ceva important în acel laptop?

-Da, ea e contabilă... și ține contabilitatea.

-Aveți ceva să le transmiteți pompierilor?

-Nu, nimic. Asta e, dacă așa sunt antrenați și nu pot să fie mai rapizi, asta e. Trebuie să fie dotați cu ce trebuie și să dea drumul imediat a apă.

-Considerați că o saltea din aceea ar fi salvat-o pe soție?

-Obligat, obligat... Nici n-au întins scara, nu știau unde e scara...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei mai prosti pompieri in Constanta ii gasesti. Pilosi nepoti etc. Si cei mai prosti din tara. A vazut cu ochii mei cum ardea o casa si ei nu stiau cum sa evacueze sau cum sa monteze dispozitivul...nu mai vorbesc de lucrul cu pompele. Sa traga arafat pe ei pe smurd pana le cad ochii daca focuri nu stiu sa stinga
0
1
Va pupa fratili vostru scandura zis beleaua
0
1
cand esti prost mori , sunt peste 1 mie de moduri in care putea sa se salveze SINGURA! dar cum la tv nu mai sunt desenele alea animate comuniste in care te invata cum sa nu mori ca idiotul si cum specia de pizda e tot mai proasta pe zi ce trece si are in cap doar bani si facebook ce sa vezi , inevitabilul se produce! cu siguranta a vrut intr-un loc exotic si sotul i l-a oferit!
3
5
Serios? Nu stia ca s-a intors? Dar de unde stia ca s-a intors sa isi ia laptopul? Clar ca focul a pornit de la ei. Ar trebui sa fie cercetari serioase cum a pornit focul in primul rand si daca femeia chiar s-a intors sau a fost inchisa in casa. Cam nepasator sotul, parerea mea. Nu cred ca un om sanatos la cap s-ar fi intors dupa un obiect. Sa fim seriosi. Au mai pus in pericol si viata vecinilor.
14
9
Prost esti tu labare
6
3
Dati vina pe pompieri ca nu si au facut treaba, dar cat se proasta sa fi sa te intorci In FOC ? Cata minte sa ai .
11
14
Pentru toti cei care au stat si au filmat "neputinciosi" , daca ar fii luat 5 pilote si-o saltea de prin vecini, sa ii amoritzeze din cadere, femeia ar fi supravietuit.... dar asa suntem noi, carcotasi si cautatori de vinovati.
20
8
Dupa modelul Colectiv Ponta este vinovat sa isi dea demisia. Asa a cerut plavanul de la Cotroceni acum insa tace ca ..... mutul. Nimeni nu este vinovat sau ca in Romania mortul este vinovat ca s-a intors dupa laptop. Prostii care comenteaza mai jos si care nu au vazut un incendiu in viata lor mai bine isi baga o tigara in cur si scot fum pe urechi.
20
6
Vad ca sunt unii care pupa in pula pompierii. Aia au fost chemati sa stinga un incendiu. La etajul 6. Cat de retard sa fii sa nu realizezi ca nu poti sa urci furtunul cu liftul? Ca de obicei, un bou de la pompieri a concluzionat ca arde o tigaie si a trimis niste baieti sa stinga tigaia. Din pacate au gasit altceva si nu prea au stiut ce sa faca.
18
10
Dar Murphy, esenta! Asa coane,pompierii nu au timp sa aduca scara sa o evacueze dar cetatenii din 10 blocuri actioneaza simultan la comanda si aduc saltele ,paie si ce rahat o mai fi in mintea prostului si executa o mare lucrare. Apoi ,femeia sare cu dexteritate fix unde trebuie.
16
4
Pompierii fac doua lucruri cind vin la incendiu,:distrug intregul imobil si inunda si vecinii.Ce fel sunt ei instruiti sa intervina la incendii nu inteleg.Cum sa nu ai un cacat de saltea care in situatii de acestea salveaza vieti,pacat.
18
0
Eu zic ca pe barbasu il doare in pula de moarta, se cam bucura...
13
30
Si totusi sa ai o sansa de la dumnezeu sa iesi vie din casa iar tu sa te intorci pt un laptop
20
14
Bag seama ca barbasu e la fel de idiot si retard ca si nevasta sa proasta care s-a aruncat. Laptopul putea sa arda, HDD era ok. Dar femeia o.manca in pizda. Tara de idioti.
24
16
Cu parerea.nimeni nu stie ce a fost acolo.zic sa fim mai calmi,ca Doamne fereste sa fim intr o situayie de genu,habar nu ai cum reactionezi.Dumnezeu sa o ierte! Cat priveste pompierii,fiti seriosi,asta e tara in care traim,de ce va mira?toate institutiile sunt pline de putori lenesi si oameni incompetenti inclusiv pompierii,poate nu toti,dar astia care au venit erau ca niste curci bete fara directie,habar nu aveau ce este de facut.nu va mai mirati,asta s a dorit,asta inseamna angajari facute ampulea asta este Romania.tragic dar adevarat.o tara in coma de 30 ani.
24
6
interesanta laptopul cu informatii contabile importante,o fi fost acolo scanteia?
28
7
uita-te la tine hal de pizda ce esti, daca statul te beleste de bani si te aduce in situatia sa te arunci atunci statul e obligat sa te salveze alminteri se chema CRIMA sau chiar GENOCID. Salteaua se umfla in max un minut, nu te mai caca atata pe tine. Si da orice unitate de pompieri moderna trebuie echipata cua stfel de saltele si cu amsini CU SCARA in pula calului ca d-aia suntem in 2021 nu in sec XVIII retardato!
9
5
Saltele de siguranta se umfla automat in 20 de secunde pe acelasi principiu ca la airbag loaza securista ce esti. Nu-i mai cauta in coarne lu' arahat ca nu tine!
12
7
le-a murit copilul, aprindeau lumanari in casa, caci de la asta a luat foc, si apoi a murit si ea, ce sfarsit a avut, sa se arunce de la balcon si sa-i ia si casa foc........... o nenorocire nu vine niciodata singura. Oare ce blesteme poarta?
15
5
eu zic ca la fiecare bloc sa astepte cate o masina de pompieri si cu salteaua pusa poate poate mai sare vreu diliu de la etaj, ce tara de kkt am ajuns
13
18
In primul rand, sotul trebuia sa traga de ea sa nu mai intre in casa, nu?
31
5
Bai, da destepti sunteti. Nu va bubuie capul de atata inteligenta!? Daca totul s-a intamplat aproape instantaneu, ce dracu sa faca pompierii. Si cu saltea sau fara se intampla identic. A fost vb de cateva minute, timp insuficient sa pregatesti orice plasa de siguranta. Ce destepti sunteti!! Ce usor sa comentezi in necunostinta de cauza.
24
20
VA FACETI DE CACAT CU TOTI HANDICAPATII....PITICI NENOROCITI..BURTOSI POPONARI SI HOTI DIN APARTAMENTE..BINE CA AVETI CASTILE IN FORMA DE CAP DE PULA..PARTZARILOR!!
19
6
Ponta e de vina! Demisia!
16
8
Arahat pompieri la zarzavat
13
2
Sotul.. daca se poate numi asa, o luase inainte pe scari . ..pai daca aproapele tau nu te ajuta ...ai pretentii la altii??? Cica pompierii au vazut o cd era deja la geam.. si el era jos cu pompierii...mi e sila...sa raspunda cei responsabili de lipsa dotarilor , nu amaratii aia trimisi cu mainile goale care si asa au ramas cu sechele dp ce femeia a cazut in fata lor
30
10
Arafat trebuie sa il dea afara pe seful ISU Constanta dupa care sa trimita D.N.Aul in control sa se vada cati bani sau cheltuit si pentru ce de pompieri de la ISU Constanta si cati salariati sunt si ce face fiecare,daca nu face asa ceva atunci sa iasa el in fata si sa spuna ca nu poate sa faca asa ceva cum nu a putut sa faca nimic nici in cazul Sutghiol sau Colectiv cand tot secretar de stat era dar cu guvern PSD la conducerea Romaniei.
35
6
Made in GOLANI CONDUSA KWJ
13
14
la instructie de scos untul din ei ! Toate leprele burtoase si betive sunt la pompieri
26
7
Daca pompierii si vecinii aveau cap si actionau rapid, ar fi scos din bloc toate saltele relaxa de pe paturile oamenilor si le-ar fi pus sub balcon, avea o sansa reala de a supravietui cu coaste rupte, etc., dar nu murea probabil. Au stat si au privit cu neputinta, alta data sa bage la cap, improvizatiile pot salva vieti omenesti. Antrenament dle nou inspector sef, antrenament cu scossi pus saltele relaxa ca procedura de urgenta, atipica desigur, dar salvatoare !
21
21
pompierii trebuiau sa aiba apa pe furtun deja,,,,,si salteaua umflata din timp,nu?....aha..
18
10
a lasto sa mearga in foc dupa leptop
33
6
Ce sunt pompierii niste idioti dar astia doi ii intrec pe toti!
17
9
Pacat ca lumea nu iese in strada cum trebuie. Iese doar la comanda galeriilor si doar sa sufle-n vuvuzele.
31
6
Arafat demisia si conducerea din ct afara din functui
33
14

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468