REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Soțul inspectorului general adjunct Daniela Stan,... de la ospătar la muncitor de întreținere la Școala 29

Soțul inspectorului general adjunct Daniela Stan,... de la ospătar la muncitor de întreținere la Școala 29

Replica API 3 septembrie 2022 | 00:00 14301

Nepotismul pare să fi devenit, în ultimii ani, politică de stat la mai multe companii sau instituții ale statului. Soţi, fraţi şi alte rude şi-au găsit loc de muncă bine plătit la stat, iar fenomenul pare scăpat de sub control. Vă reamintim cazul de la Centrala Nuclearelectrica Cernavodă, despre care Replica a scris recent și v-a adus în atenție soții care se bucură de prezența consoartelor sau a fiicelor la locul lor de muncă. Astăzi vă prezentăm o altă situație, cu mențiuneaa că, de data aceasta, soția este șefă la Inspectoratul Școlar Județean, iar soțul e proaspăt angajat la o școală, adică... tot în sistem. Inspectorul școlar adjunct Daniela Stan este personajul nostru de astăzi, iar pe partenerul ei de viață îl găsim… bun la toate la Școala 29 Mihai Viteazu. E proaspăt angajat, de doar o lună.

Daniela Stan, profesor de religie la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, a ajuns în ISJ prin anul 2009, cu sprijinul PreaÎnaltului Teodosie, apoi a stat o vreme în concediu de creștere a copilului. Mai târziu, ar fi făcut tumbe să o îndepărteze pe colega, Viorica Stan, professor la acea vreme la Traian, care o înlocuise, însă a reușit să revină la ISJ în 2012, iar de câteva luni este inspector școlar adjunct. Nu este un inspector de bani gata, din contră. Până anul trecut, nu avea nici terenuri, nici casă… Abia în 2021 a dobândit un apartament de 12 mp (?!) prin succesiune. În rest, declarația de avere e curată.

Iar soțul….acum începe partea interesantă. Soțul ei a fost, până de curând, ospătar la restaurantul Dorna, după cum ne informează și Daniela Stan în declarația de avere de anul trecut.

De o lună de zile este… omul bun la toate la Școala 29 Mihai Viteazu din Constanța.

Directoarea școlii: a fost concurs, totul fost legal

Cum a ajuns un ospătar să lucreze în învățământ, chiar și pe postul de muncitor întreținere? Am contactat-o pe directoarea Carmen Guguș pentru a ne lumina mințile.

A susținut concurs care s-a încheiat pe data de 27 iulie, au candidat două persoane, una a fost respinsă. Au fost două probe, una practică și interviul, iar după ce concursul a fost validat în Consiliul de Administrație al școlii, candidatul admis a fost angajat, cu data de 1 august”, ne-a spus directorul școlii.

Întrebată pe ce criterii s-a făcut angajarea, având în vedere că Gheorghe Stan, soțul șefei de la ISJ, era ospătar, aceasta ne-a declarat: ”Au fost îndeplinite toate condițiile, au fost depuse la dosar specializările, etc, concursul a fost anunțat peste tot și publicat în Monitorul Oficial”, a mai precizat Guguș.

Șefa ISJ: Nu i-am aranjat concursul

Contactată pentru un punct de vedere, inspectorul școlar județean adjunct, Daniela Stan, ne-a declarat că postul a fost ocupat legal și că nu i-a aranjat concursul soțului. Nici nu am insinuat altceva… Întrebată cum a ajuns de la ospătar, la omul de la întreținere, aceasta ne- întrebat, uimită, de unde avem informația, uitând, cel mai probabil, că ea însăși a specificat acest aspect în declarația de avere. ”Are specializări, e lăcătuș mecanic, a lucrat în construcții până să participle la concurs. Anterior… da, a fost ospătar”, ne-a spus Daniela Stan. ”Specializările le are de mult timp, nu le-a făcut acum ca să poată să se angajeze. Nu i-am aranjat concursul. Nici măcar nu am știut de el, el m-a anunțat soțul, nici nu am susținut ideea de a candida, a fost decizia lui. Iar doamna director nu a știut că soțul meu”. a conchis Stan.

Cât despre contracandidatul soțului, aceasta a spus că a fost respins pentru că … nu s-a priceput la câteva chestii. Acestea fiind spune, nu ne rămâne decât so-o credem pe cuvânt, iar pe dumneavoastră vă lăsăm să trageți propriile concluzii!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si da, bercaru este o infecrie a sistemului de educatie. Tutuianu si M****s Petre sunt abonati la serviciile prestate de nico.
0
0
Plangeti de parca l au pus director ....sa fim sincer este un administrator .**m de intretinere
0
0
Made in goooolaaania
0
0
De ce stergeti comentariile cu sorynel prostanacul? A platit bine?
1
0
Un articol jalnic scris de o "jurnalista" de 2 bani. Daca erati inesti si nu erati platiti, nu stergeati comentariile despre Bercaru. Ca e hoata stie toata lumea, ca a furat pana nu a mai putut de la 39 ca e scursura stm toti taximetristii. Voi sunteti jenanti ca va coborati atat de jos. Muncitor de intretinere. Haha. Sunteti idioti? Penibili! Un barbat gospodar se poate angaja oricand pe acest post. Ca doar nu este director. Dar cum a ajuns Bercaru la 30??? Asta nu va intrebati? Aruncati cu noroi in copii? Sunteti niste scursuri la fel ca Bercaru.
3
0
Ce o fi greu de inteles ca doamna a aranjat concursul sotului? Intelegem de la unele personaje de pe aici ca e de bine sa faci trafic de influenta si ca e de vina jurnalista ca a descoperit si una Bercaru ca exista. Jalnici sunteti. SI grav e ca se pare ca sunteti profesorii de la 39. Pacat.
1
0
Despre cine vorbesti? Hahaha, murim de ras. Chiar ne credeti prosti. Omul de serviciu lacatusul nu a mai avut loc la Bogdan? L-a mancat de cur si a aflat ala? Ca voua nimic nu va convine. Daca nu va da omul moca, nu e bun. Sau dupa ce va folositi de el, il mancati ca hienele. SARACILOR
2
0
Da, un muncitor cinstit si onest, care nu are fluturi si hotii in cap ca altii. O familie onesta si dedicata. Viperele perdante stiu sa critice, dar solutii, ciu-ciu. Ciudat, nu poti scrie critici cu diacritice...
0
0
mare cacat de salariu
0
0
Din tot kkatul de articol si revista, cel mai p***t a cazut Bercaru si Replica. Hahahahaha. De kkat sunteti!
0
0
Bercaru are un caracter oribil. Se lauda cu Tutuianu de la PSD si cu Felix Stroie pe care se bazeaza. Educatia din Constanta se delimiteaza de acest specimen inferior. Nu ne reprezinta pe noi adevaratii dascali. Imaginea PSD in judet este generata de Bercaru. Daca voi cei din PSD faceti 4% la alegeri e mult tare.
1
0
Articol comandat de Bercaru care isi roade unghiile pentru ca nu a ajuns la ISJ. Si de cand isi doreste. Sa aduci la scoala 39 televizoarele furate, scaunele. De ce ai cumparat aspiratoare pentru mochete la o scoala? Ai o gaura in buget de cateva sute de mii de lei. Nu se sesizeaza nimeni? Ai furat tot ce ai putut de la 39. Daca tot sunteti jurnalist de investigatie, faceti un articol serios despre hoata de Bercaru. Si daca vreti, va trimitem si inregistrari cu Bercaru care injura profesorii, parintii, copiii. Ia sa vedem. Stergeti ai acest comentariu?
0
0
Lorry e sefa in ISJ, papagalul de Sorinel mai ciupeste si el cate o spagutza mica. Bercaru este recunoscuta dupa miros de la mare distanta. Pland si acum taximetristii dupa tine nikoleto. ISJ cu PNL si PSD va mai voteaza drak.
0
0
Bercaru este o josnica cazatura. Hoata si ieftina. Doar PSD poate sa profite de serviciile acestei petarde.
2
0
Aceasta angajare este primul proiect bifat de doamna adjunct, dpdv profesional. Intelegem ca si fiica cea mica e aranjata. Oare ce obiective mai are pentru scolile din Constanta?
0
1
Eu predau la Cernavoda in Columbia la sc 1 fara a avea pregatirea necesara,traiasca relatiile!
1
0
Cel mai vinovat este Bogdan care accepta mizeriile lui septimiu si lui soricel! Se pare ca nu ii pasa ca pnl-ul este in decadere libera cu acesti oportunisti ! Cine isi tradeaza nasul este in stare de orice! Falsuri, minciuni, furturi, spagi. Inseamna ca asta va caracterzeaza!
1
0
Ce competenta, fa, Pizzi, in baza a ce daca NU AI PREDAT MACAR O ORA PSIHOLOGIA?
3
0
Jenant Replica. Cum am mentionat numele Bercaru mi-ati sters comentariul. Deci am avut dreptate, Bercaru v-a comandat articolul. Mai vorbiti de onoare in articole....
2
0
Ce stire de tot rahatul
0
0
Foarte simplu: a cerut si a primit. Cele 3 licee au inteles pe loc ca e mai competenta decat oricare altul si s-au executat
0
0
Deranj mare la SC 39, fara vreo legatura cu subiectul. Poate ar trebui sa ne intrebe si pe noi parintii careva ce se inrampla. E dezastru. Scoala asta mergea brici cu nebuna aia de o tot blamati. Azi se fumeaza in scoala, chiul masiv, bani adunati, spaga pentru o anume clasa, razbunari, curcaraseala intre profesori. Ce invata copiii nostri? Lacusta, malaxa, Curca, coroama, botea, amantelele de care rad copiii care pricep si vuieste cartierul. Eu tocmai am mutat copilul pentru ca e jale
0
0
Eu ma bucur ca hotul si-a gasit de munca la stat ca la privat nu facea fata!! Are noroc de c***a de nevasta-sa ca altfel murea de foame! Sclavul tot sclav ramane!!
0
0
Pizzi stapaneste bine psihologia prohabului! Se stie!
1
0
Cum e posibil ca educatoarea sefa Loredana sa devina, peste noapte, profesor de psihologie la Eminescu, Decebal si Militar desi nu a predat pana nici macar o zi aceasta disciplina importanta!?!!!!???
1
0
E o ciudatenie a naturii ,ospatar domn de intretinere la scoala ,maibe poimaine profesor de educatie fizica la scoala ....mai cunostem evolutii ...
0
0
Stan, dar doar atat poti? Ti-ai activat putorile din 39 sau esti tu de ajuns sa mananci cacat ?
0
0
Uite cum nulitatie pe baza nepotismului au ajuns sa ia locurile de munca ale amaratilor!! Huooa scrofinelo!!!
1
0
Bai, dar asa tare e bercaru asta? In articol e vorba despre STAN, nu despre bercaru. Doamna asta miss Piggy, sa nu uite supararea ei pe cei care o sareau la spaguta , Popescu, Cernaianu etc.
0
0
CUM A AJUNS SORYNEL PROFESOR LA COLEGIUL MIRCEA???????? De la Mangalia???? O fi vreo legatura cu Nicoara??????Ce vor invata elevii de la acest specimen????
0
0
rasptins...s-au luat, deoarece el...angajatul,,,,este DOTAT...are dotare...toate femeile vor...DOTARE,,,n-ati vazut...zilele trecute...o politista,si-a lasat locul de munca..doar ca si-a tras-o cu-n...CRIMINAL.. ce nu este clar...asta-i ROMANIA...acestia sunt oamenii ei,,,,sa ne mandrim cu ei...
1
0
Bercaaaruuu a iesit de sub masa? Bercaru rusinea educatie romanesti. Crezi ca nu stie tosta lumea ce faceai in 2005 noaptea in statia de taxi Cazino Mamaia? Unde sunt aspiratoatele si televizoarele de la sc 39? De ce nu recunosti ca ai dosare pentru ce ai facut la sc 39? Ai fugit de frica profesorilor si a parintilor care te fugareau prin cartier. Bercaru pesedista vrea functie sa mori de ras. 2 la suta primeste PSD cu bercaru.
0
0
Vai de noi! Trei doamne si toti trei! Incompetenti, primii la spagi, mincinosi, curvasareala la greu! Pitipoanca vulgara e cea mai rea si avara! Regina spagilor! O barfeste pe Irinela dar ea a intrecut-o!
1
0
Pe bune Replica? Nu mai aveti ce scrie decat asemenea articole? Asa slabi sunteti de va comanda Bercaru artcole? Ati uitat asa repede ce facea Bercaru la sc 39? Si nici in viata particulara nu a excelat decat negativ. Si acum va comanda articole.....sunteti josnici.
0
0
De ce nu va interesati cum a primit catedra anul acesta domnul inspector sorin mihai si ce manevre face cu nicoara
5
0
Daca a fost posibil ca un fost inspector general, cu calificativ insuficient, sa ocupe functia de director la un liceu de top, orice este posibil...iar calificativul de atunci confirma valoarea managerului de azi...zero...iar liceul pe care il conduce aluneca vertiginos in clasament...dar ce o doare pe ea?
2
0
Bai, da-o dracului, chiar nu mai aveti ce sa scrieti! La Stat se freaca menta pe zeci de mii de lei si voi va luati de un amarat! Poate ca era mai interesant daca il intrebati pe D-l Sorin Mihai cum de au gost posibile faptele lui Faliboga si Cabrancea!
1
0
O mizerie de articol. Pote gaseste doamna Mirela, marea jurnalista, muncitori de intretinere si femei de servici sa angajeze la scoli pentru 1900 de lei. Poate dezbateti cazurile grave de coruptie din ISJ si nu rahaturi.
2
0
L-a angajat pe un post la care ...nu aspira nimeni ! Bati cate un cui , dai cu bidineaua , mai repari cate o clanta la usa , si toate astea pe bani putini! Adica....omul munceste ! Nu vad sensul articolului , daca era un functionar care freca menta pe multi bani de la Stat,mai ziceam , dar asa....
1
0
copii trebue sa invete...pacanele, alba ..., jocuri de noroc si tras pe nas, nu religia care i invata sa fie oameni cu adevarat, dar nu se vrea asta!
0
0
Fituica replica nu se dezminte! Articole de 2 lei gauriti! Baa, dupa voi nici muncitorii nu mai au dreptul la munca. Dar daca se ducea in Germania, sclav la cules de sparanghel, erati mucles.
0
0
rasu plansu in Romania, copii abia stiu tabla inmultirii ,dar au ore de religie, de, trebuie sa ii tinem prosti, sa ii duca biserica unde vrea ea.Ce ne trebuie ore de religie? altceva, cum sa pui inspector general adj, o invatatoare,o educatoare sau una de religie, adica o materie inventate la presiunea ipocritilor din bor??? probabil psd, va pune dupa alegeri , inspector general o femeie de servici dintre scoala!
2
0
cta are atatea probleme despre care nu doriti sa scrieti, dar scrieti despre un npost amarat de muncitor care probabil este ultra p***t platit
0
0
Cum de s-au luat ospataru cu inspectoarea? Or el e la nivelul ei or ea e si ea un fel de sef de sala.
0
0
El MUNCITOR necalificat. Sa ma bata mama daca intepeg sensul articolului.daca il angaja in inspectorat mai ziceam.el face de toate la scoala 29 si e mare tam tam.e clar ca ea la bagat e clar ca a fost aranjat.dar ce a aranjat ma?cand au participat doar 2 dintre care unul era praf...dar la Mireluta Pas cal ma astept la astfel de articole.daca ea era inspector si pe el il baga in inspectorat mai ziceam dar asa... iar astia de mai jos care nu pot dormi din cauza faptului ca lumea se tufe un mesaj am:ce va f u t e grija cu cine si o trage asta?ori v a refuzat si va mananca frustrarea caV a refuzat
2
0
Ce de comentatori de cacat!!!! Nu mai puteti de grija altuia, in loc sa va vedeti propriul gunoi!!!!
0
0
ii place sa o s**a , ai uitat Danielo , uita omu , o poveste trista esti Danielo
1
0
Gica asta a lu' Stan este un ingrat si el si nevasta-sa am avut grija de ei sa nu moara de foame si m-au mancat de fund peste tot !! Gica esti un sclav si vei ramane un scalv!!
1
0
Mvaaaai, acum intelegem de ce a sustinut-o Stroe, de mila. Cineva trebuia sa aduca banii in casa. Doar xa Stroe nu promoveaza pe gratis, ori bani, ori putea. Cum doamna nu are bani, tragem concluzia ca..
1
0
E vreun articol comandat de sorynel pustiul? Ca tot a cumparat toata presa. Acest personaj impreuna cu a sa incompetenta lorr au distrus moralitatea si integritatea invatamantului constantean. Fara scrupule sta agatat in functie caci prietenul lui, lingaul si tradatorul partidului , negociaza cu psd !
1
1
Sincer sa fiu subiectul este de doi bani! Ar fi fost mult mai interesant daca ati fi dat detalii din povestea de management si iubire dintre Sorinel Pustiu si Pitzi!
2
0
Cine fura azi un ou maine va fura un bou. Doar ca cucoana a furat boul mai intai, si acum a furat oul. Si asta doar pentru ca atat s-a putut cu boul lacatus din dotare. Mamaia care a furat biscuiti de foame a fost condamnata. Deci
0
0
ca este om de intretinere la scoala aia nu e mare lucru, prea exagerati, pe bune
1
0
O familie de intelectuali se vd dupa cu scrie in declaratia de avere,rupe pixu
0
0
De unde stii ca in timpul liber? Hahaha
0
0
in loc sa munciti si sa vedeti de treaba voastra . dati din casa cf femeia in timpul liber, daia suntem ultimii din cee k ne plac tele novelele
1
0
Cum adica nu a stiut ca merge la concurs? Dl lacatusospar nu comunica cu doamna? A, da, probabil ca nu are cand, asa ca intre sotii normali, doamna fiind ocupata cu sotii altora, dl sofer Nicu , sotia Ema i-a atras atentia lacatusului ce face doamna lacatus, dar domnul a ignorat, dl Vali, finul din dotare cu care doamna lacatus are o relatie de ani muuuuulti, dl director al seminarului de la Bucuresti, nasul fratiorului preot, dl Buruiana, unul iesit la pensie de la politie, si lista poate continua, dar la urmatorul articol despre doamna lacatus.
0
0
Doamna a devenit sefa sotului? Poate ne spune cum a terminat domnul liceul la Constanta, cum i-a aranjat doamna bacul, cum a fost ea carausul de bani al lui Popescu, cum spioneaza ea pe toata lumea din inspectorat si apoi se apuca si ii barfeste pe toti. Cum nu isi face orele de ani buni, lasand copiii singuri in clase. Si cate nu ar fi de spus. Dar, asa pentru cultura noastra generala, domnul atata poate? Are Specializarea necesara. Care specializare? Lacatus? Adica repara clantele pe care le linge doamna? Si el repara si desfunda wc-urile in care se caxa doamna cand vine in inspectie?
0
0
ce articol de 2 lei, mai bine scrieti de chitzi, k nu aterminat stefan cel mare de 2 ani, si a pus o cabina de statie dupa 3 ani..cautati va rog alte subiecte interesante, si fara para sute..
0
0
Prostanacul care face pe seful la ISJ este combinat cu Lorry si acum. Sotia lui stie de Lorry, dar pana gaseste si ea ceva mai dureaza putin. Cu bani rezolvi orice la ISJ. Sorinel pustiu este un slugoi PesedistoPenelist si prostanac.
0
0
Cati bani primesti de la ISJ ptr naveta zilnica Mangalia-Constanta?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436