REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

„Soţul meu vrea să facem sex în trei cu Jennifer Aniston!” Ce superstar a spus asta şi care a fost răspunsul actriţei

„Soţul meu vrea să facem sex în trei cu Jennifer Aniston!” Ce superstar a spus asta şi care a fost răspunsul actriţei

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:00 1886

Gazda emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon şi întreaga audienţă a show-ului TV au fost şocaţi să audă dezvăluirea uneia dintre cele mai mari şi mai dezinvolte staruri americane, care a recunoscut că soţul ei îşi doreşte o partidă de sex în trei cu nimeni alta decât apetisanta Jennifer Aniston. Care a fost reacţia vedetei?

Jennifer Aniston

Superstarul country Dolly Parton n-a avut niciodată vreo problemă să-şi exprime toate gândurile şi sentimentele în faţa publicului ei. Cu atât mai mult atunci când a fost invitată într-o emisiune de succes precum The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, unde a făcut show pur şi simplu. Cântăreaţa country a vorbit fără pic de ezitare despre fanteziile soţului ei, spre deliciul celor care au urmărit emisiunea TV.

Invitată în emisiune ca să promoveze coloana sonoră pe care a compus-o pentru filmul Dumplin', în care a jucat şi Jennifer Aniston, Dolly i-a făcut actriţei un compliment surprinzător. Parton a dezvăluit că soţul ei, Carl Dean Thomas (78), era mai entuziasmat chiar decât ea de colaborarea dintre cântăreaţă şi actriţă, iar motivul a fost cât se putea de... personal.

„Eu o ador pur şi simplu!”, a început să povestească Dolly despre Jennifer. „Iar soţul meu e absolut înnebunit după ea, el s-a bucurat mai mult că am ajuns să fac un film cu ea decât că am scris coloana sonoră a întregului film. Sincer cred că are fantezii despre o partidă în trei cu noi şi ea”, a declarat vedeta spre încântarea publicului.

Însă continuarea a fost şi mai amuzantă: „Dar el nu poate s-o mai ridice nici măcar ca să mai urineze, ce să mai zic ca să facă faţă într-o partidă de sex în trei?!” La asemenea dezvăluire, Fallon a căzut de pe scaunul lui de atâta râs, scrie okmagazine.ro.

Dar care credeţi că a fost răspunsul lui Aniston? Actriţa de 51 de ani n-a întârziat să dea un răspuns, via USA Today, propunerii inedite pe care a primit-o: „Am rămas, pur şi simplu, cu gura căscată de uimire! După care am râs până n-am mai putut. Asta e Dolly! Superamuzantă, iar eu cred că e flatantă propunerea pe care am primit-o. Oricum trebuie să apreciezi ce simţ al umorului are Dolly, nu? Nimeni altcineva n-ar putea spune aşa ceva în timpul unei emisiuni transmise live decât ea. E un citat care merită reprodus, nu credeţi?”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272