REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SPĂLĂTORIA B’Wash din zona CET îşi SPALĂ la CREIER VECINII

SPĂLĂTORIA B’Wash din zona CET îşi SPALĂ la CREIER VECINII

Replica API 4 septembrie 2020 | 00:41 21232

Administrația publică locală din Constanța a reușit să ducă incompetența la un alt nivel, nefiind în stare să lămurească o problemă de legalitate ridicată de mai mulți constănțeni în privința unei spălătorii care-și desfășoară activitatea pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona CET. Este vorba despre spălătoria B’WASH, administrată de societatea Titan Farid SRL, care și-ar fi început activitatea la sfârșitul lunii iulie, însă sunt voci care afirmă că spălătoria există în acel loc din luna mai. Mai mulți constănțeni acuză faptul că Planul Urbanistic Zonal nu permite amenajarea unei spălătorii auto în acel loc, prin urmare Primăria Constanța nu ar fi putut emite o autorizație de funcționare în acest sens.

Acuzațiile nu se opresc aici și mai arată că Poliția Locală Constanța ar fi aplicat o singură sancțiune contravențională societății Titan Farid SRL, în valoare de 3.000 de RON, aspect neconfirmat de administratorul societății. Reprezentanții Primăriei Constanța au refuzat să ofere orice fel de detalii despre această spălătorie, cu toate că pe adresa primăriei a fost înaintată o solicitare în baza legii 544 privind liberul acces la informațiile publice, în urmă cu o săptămână. Ce-i drept, termenul legal pentru a oferi un răspuns nu a fost depășit, însă vorbim de o simplă verificare în sistem pe care funcționarii publici ar fi putut să o facă în decurs de maximum o zi.

Ce spune administratorul spălătoriei

Societatea are în administrare zeci de spălătorii, aproximativ 50, împărțite în mai multe zone ale țării. De asemenea, există trei spălătorii B’WASH pe raza municipiului Constanța. Administratorul spălătoriei B’WASH a fost contactat de Replica pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu acuzațiile aduse și pentru a ne explica de ce numele societății nu este afișat, așa cum ar fi fost normal. Acesta ne-a precizat că a închiriat clădirea folosită în prezent drept spălătorie și că toate aspectele legale sunt puse la punct.

Clădirea spălătoriei este închiriată, nu există niciun fel de problemă în ceea ce privește construcția și nu am primit niciun fel de amendă din partea Poliției Locale. Avem multe spălătorii, știm reglementările în vigoare și nu ne permitem să desfășurăm activități fără autorizație. Știm exact toate procedurile și avem oameni care se ocupă în mod special de documentații, autorizații și tot ceea ce înseamnă legalitate.”, ne-a declarat administratorul societății Titan Farid SRL.

Detalii despre SC Titan Farid SRL, administratorul spălătoriilor B’WASH

Firma Titan Farid SRL a fost înființată în luna aprilie 2017 și are sediul social în Tulcea. Are un singur administrator și cifra de afaceri zero în anii 2018 și 2019. Anul trecut și-a mărit numărul de angajați, la 2, după ce în 2018 a avut un singur angajat. În anul 2019 a înregistrat un profit net de 3.440 de RON și datorii în valoare de 184.509 RON.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce spatiu verde era acolo ? sunt cladiri in paragina nu va mai ofticati. degeaba latrati,omul isi face treaba in continuare.
0
0
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede si Politiei romane care nu mai dau amenzi nici macar pentru stationare in mijlocul intersectiei. Muie lor si mamei lor
1
0
Personal nu cunosc cine este matica acesta, insa observ ca are multi prieteni in randul vostru!apropo" prost sa fie sa nu sesizeze autoritatile daca ceva nu functioneaza in legalitate!!!!!personal il felicit pe aceasta cale ! D aia ni merge nimic im tara asta ca muriti de grija altora si sunyeti obisnuiti cu blaturi ieftine!!toata lumea sa respecte legeeeeaaaaa! Unde i lege" nu i tocmeala, asta ar trebui sa facrm cu totii daca cunoastem aspecte nelegale!punct! Inca o data' felicitari!
5
2
Ati vazut voi restaurant inchis din cauza la o shaormarie??? Mai milionarilor de carton... care va spalato masina la jetoane si ocupati scaunele pe la cafenele si restaurante prin oras si sunteti mari domni! Mai bine serviti o cafea la automat pe capota masini parcata prin oras pe indeva si considerati ca sunteti barosani!
5
1
Ce vrajeala.. Matica e praduitor. El sesizeaza toate autoritatile. Aia i au luat fata la spalatoria lui... Nu ca le tin partea lui aia... Dar in zona sa facut un parc industrial... Nu ca au stricat pomii pt spalatorie.... Deci vrajeala!
5
0
E buna si o spalatorie, o benzinarie sau un parc industrial. Dar nu te apuci sa distrugi un parc plin de copaci, sa faci o tiganie facuta din 7 bucati, cu aspect de hazna. Drept dovada in spalatoria asta noua pute a hazna, sistemul de canalziare nu a fost modernizat.....asa ca.. spor la miros de rahat constantenilor.
0
7
La cele 50 de spalatorii lucreaza cate un angajat... care face curatenie , care copleteaza cu solutii, iar in acte firma ate 2 angajati...ITM nu mai exista si pentru ei?
2
2
Si uite asa unii mor de grija altora... cainii latra , ursul merge inainte!
12
0
O sa raman fara loc de munca din cauza la.self
1
1
Daca era cu fonduri europene trebuiau sa aiba minim 5 angajati la fiecare spalatorie, deci se exclude asta....dar un singur angajat la 80 de spalatorii ...
10
1
Aceasta spalatorie putea fi deschisa in atatea paecari pe varianta : metro ,vivo, jumbo, si nu sa fie distrus putinul spatiu verde din constanta, nu stiu cum au aprobat cei de laediu asa ceva!
12
2
Ala face frauda pe fonduri europene spalatoria de cacat face frauda
3
2
e ditai increngatura de coruptie intre primarie politie si toate institutiile in orasul asta! plin de spalatorii lipite de case care fac zgomot cu aspiratoarele industriale cu turbosuflante si cu compresoarele de spalat nu respecta distanta minima de 15m de case etc! polueaza fonic! nu au spatiu sa parcheze masiniile si blocheaza portiile veciniilor!!
5
1
iar faceti articole la comanda,sclavilor?!!?!?!?
9
3
Nasol bai baieti, spalatoriile clasice au de suferit. Matica innebuneste
9
3
Oare cata evaziune fiscala face?
17
4
Daca intrati pe google maps pe adresa Aurel vlaicu 113 o sa vedeti ce copaci frumosi erau inainte acolo... Nu stiu cum au permis cei de la mediu taierea lor pentru o spalatorie auto....
16
3
3440 lei profit pe 2019 cu 50 de spalatorii??? Asta da spalare de bani !!!!Aloooo !!! Pai mai mult castiga o batranica care vinde patrunjel la piata.... Anaf nu se autosesiseza?
24
1
Rechinii isi maninca concurenta
11
1
MATICA , MATICA ,MATICA ,MATICA
5
1
Il spala in buzunare pe Matica nu vecini A lui nu Mai deranjeaza Aia la 40 de m peste Bluevard deranjeaza
7
3
Care vecini, este la 30m prima casa din Medeea, mai precis zona cu pricina. Dar, spalatoria de vis a vis pe fostul aprozar lipita de casa, nu i spala pe creier.
8
2
sunt sursa de bani negri pt Replica.Articol comandat,..dar daca propreitarul spalatoriei demostreaza in justitie calomnia,si efectul negativ asupra afacerii,.. va castiga
15
3
la rahatul asta de articol cu dedicatie, fraier asta cu self-spalatoria ca nu va da in judecata pentru hartuire si defaimare.
22
0
din care nu reiese nimic, un articol lesne de inteles comandat de catre cei apropiati acestei redactii infecte. administratorul precizeaza ca nu a fost sanctionat de catre autoritati ca a obtinut autorizatia respectand legile.acea spalatorie este peste drum de case si nu vad cum ar putea sa fie deranjati de spalatoria aia si nu sunt deranjati de traficul intens.doar ca vis a vis de aceasta spalatorie este vestita spalatorie unde s-a intamplat tragicul eveniment in care o masina s a rupt in 2.deci articol comandat.mure replica
22
2
De ce nu se sesizeaza politia locala cu Spalatoriile din zonele rezidentiale care functioneaza in program Non-Stop , gen spalatoria de la stadion , spalatoria Trompy - care m ai are si mare reclama afara cu Non-stop , spalatoria de mati de la Cet si altele ! De ce nu se verifica puz urile zonale ? Ce interes are politia locala de nu ii deranjeaza ?
14
4
Dupa cum se vede , distanta pana la locuinte este destul de mare . Nu vad de ce ar fii deranjati propieteri de locuinte . Masinele nu incurca traficu pietonal , asa ca sigur invidia este problema sau cineva care simnte concurenta . Spalatoriile cu carpa nu mai fac treaba buna , sau de fapt nu au facut niciodata si acum se vad concurati . Merg sa spal pe strada Cumpenei masina si sclavi nu sau deranjat sa o stearga ca au spalat masina cu apa dedurizata . Dupa ce am plecat apa ramasa pe caroserie sa umplut de praf . Si masina arata ca si cum nu ar fii fost spalata . CAR WASH SE NUMESTE FIRMA
19
7
MAI MULTI CONSTANTENI SUNT DERANHJATI CA SE FACE CEVA FRUMOS PESTE DRUM, SPALATORIA AFLATA LIPITA DE CASELE CELOR DE ACOLO CARE ESTE NONSTOP NU DERANJEAZA PE MAI MULTI CONSTANTENI,CE FETE DE TREABA SUNTEM, NU-I ASA DL REPORTER?
25
6
Il falimenteaza pe samsarul matica. De aia e in ilegalitate. Este matica?
40
4
vedeti ca e o spalatorie aproape fata in fata, peste strada - apropo de planuri. legat de spalatoria asta noua, a incalcat cel putin 1metru drum acces comun proprietate privata. in plus, a betonat peste cateva apometre RAJA, care deservesc clientii li stroe.
9
17
Patronul de la spalatoria de peste strada este ofticat ca a venit aceasta spalatorie de noua generatie si mult mai ieftina si uite asa prin reclamatii de nimic incearca sa discrediteze . Dar ei ca nu bat un bon pe casa de anii de zile nu mai zic nimic ca dai 35 ron pe o spalare si pleci cu ea tot la fel nu mai comenteaza e dreptul fiecaruia sa aleaga unde merge . Da stiu va luat din clienti, dar si voi ce la ce preturi aveti si la ce bataie de joc la angajati si clienti asa ca reorientativa sau investiti in spalatorii automate da voi cu 2 carpe si un furtun cu apa aveti pretentii .
61
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108