REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SPĂLĂTORIA SAILOR din Constanța, ȚEAPĂ de 10.000 de tone de apă

SPĂLĂTORIA SAILOR din Constanța, ȚEAPĂ de 10.000 de tone de apă

Replica API 16 noiembrie 2020 | 00:00 18686

Geanina Stoica, în calitate de administrator al spălătoriei Sailor, a executat o instalație clandestină cu ajutorul căreia s-a racordat la conducta de apă stradală aparținând S.C. RAJA S.A., sustrăgând în acest fel cantitatea de 9083 mc apă, prejudiciul cauzat fiind de 62.602,38 lei.

Cum s-a descoperit furtul

S.B., șef Serviciu Control Comercial din cadrul RAJA, a declarat faptul că activitatea de control a fost efectuată ca urmare a unei sesizări telefonice a colegilor din cadrul Secției Valorificare Producție și Serviciul Debranșări RAJA, care au comunicat că spălătoria auto, cu toate că figura debranșată de la sistemul stradal de alimentare cu apă, desfășura în continuare activități comerciale.

Deplasându-se la acestă societate împreună cu echipa de control din cadrul Serviciului Comercial al RAJA, au fost efectuate săpături în urma cărora a fost găsit un branșament ilegal racordat în priza stradală, branșament nedeclarat de societate și neluat în evidență de RAJA, astfel că au procedat la desființarea acestuia. La fața locului s-au efectuat fotografii și a fost filmată activitatea, fiind întocmite documente de constatare. S.B. a declarat faptul că administratorul societății verificate, inculpata Geanina Stoica, a refuzat colaborarea cu echipa de control a RAJA și a părăsit incinta acesteia. Având în vedere consumatorii de apă identificați, s-a stabilit ca prejudiciu un consum de apă retroactiv pentru o perioadă de 24 luni respectiv 10.800 mc, din care s-a scăzut consumul de apă facturat pentru branșamentul recunoscut de operator, respectiv 1717 mc, rezultatul de 9083 mc fiind prejudiciul cauzat.

Ce a spus instanța

Instanța a decis condamnarea Geaninei Stoica la 1an și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Ulterior, aceasta a depus apel, însă acesta a fost respins ca nefondat.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cum sa nu o prinda la cati fraieri cu Opel spalau acolo masinile?!!! Oare asta nu a vazut nimeni?! Merita legata pentru asta! Pe rug cu ea! In piata publica!
0
0
Oricum doar PROSTANII cu OPEL spalau masina acolo!!!
4
0
Asta macar avea autorizatie de constructie si de functionare! Ce nai spune-ti de spalatoria Bwash de pe Aurel Vlaicu 125 care functioneaza de aproape 6 luni fara nici un fel de autorizatie... nu mai vb acolo de evaziune fiscala si altele... acolo inchid ochii autoritatile! Propietarul este prea smecher sa fie deranjat... dau in fraierii astia mici de cartier....
4
0
sunt multe restaurante care au practicat asa ceva si inca prectica, La scoica si vecinii cu hotelul faceau la fel , mai dati voi exemple
4
0
Ma , da cand ne fura RAJA nu spuneti nimic??
7
2
ba apa canal,vedeti ca in mangalia cocoranu isi are legata vila de trei etaje,cu piscina la et 2 sau 3,legata la teava alimentare cu apa a fostului depozit materiale constructii.cita apa fura asta,sute metri cubi pe luna,de 30 ani!!!!!
3
2
acum 2 zile cerea ajutorul ca vrea sa faca treaba.unde?in tara in care daca furi violezi escrochezi omori sau conduci fara permis esti relaxat,stii ca vei fi judecat tot de niste hoti inca neprinsi si primesti ,,cu suspendare,,iar daca muncesti pe bune si esti corect interlopii fac misto de tine.
9
1
Ca si RAJA Constanta prin lucrarile care le face se sustrage de la transportul molozului la Poarta 9 Port. Uitati-va cat moloz a depozitat in gardul cimitirului Baba Novac. Dirigintele de santier nu tie nimic ? Aici nu va sesizati ?
12
3
astea mi-au spalat masina cu solutie de motor iar apoi au ramas numai dare pe vopsea. A fost nevoie de polisare! Nici nu au recumoscut magaria. La puscarie!
4
2
pulimea sa moara de foame ...asta i tara prejudiciului nerecuperat vreodata ...numai cine nu fura e prost
6
3
De la stomatologie la spalat de masini?
7
1
De ce nu va duceti vitelor peste judecatoria aia sa i linisati pe aia care dau pedepse dastea la furt? Oare pt ca si voi sunteti la fel de hoti? cum sa dai ma cu suspendare la suma aia? de ce stati ma ca vitele alea si nu ilergati prin parcare tot tribunalul, pentru ca tot voi vetii plati prejudiciul, tot pe capul vostru de vita furajera va cadea sa i faceti lui raja banii inapoi. Sau si voi furati? atunci sa numai tipati ca niste curve ma ca viata voastra e de cacat cand voi sunteti la fel.
5
0
Ce noutate, faceti controale si o sa vedeti ca toate spalatoriile fura apa.Intrebati patronii de spalatorii si o sa va spuna cui cotizau,la toate nuntile si petrcerile celor de la RAJA erau prezenti patronii si dadeau darul cel gras Felix stie
24
1
Hotii iau cu suspendare si tot ei depun apel, ca spera chiar la vreo remuneratie
17
2
a fost facut de angajatii RAJA pe vremea PSD-ului...avea dreptate unul care zicea ca o sa ducem dorul PSD-ului,si uite ca s-a adeverit
26
9
o fi furat e interesant cum reprezentantii raja au calculat consumul... catevi sparte nu au avut
15
5
cum naiba ma
18
4
Ai facut din magar cal la PAPAri pe bratianu macar atat sa faci bine
11
4
Aiurea. Bransamentul acela a fost executat cu stiinta angajatilor RAJA, iar cind aceasta nu a mai cotizat, au dat-o in vileag.
45
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272