REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Spălătorie auto debranşată anul trecut de RAJA, prinsă furând apă într-o veselie - VIDEO!

Spălătorie auto debranşată anul trecut de RAJA, prinsă furând apă într-o veselie - VIDEO!

Replica API 9 februarie 2013 | 00:00 175

În cursul zilei de vineri, echipele SC RAJA SA au descoperit faptul că spălătoria "Sailor", de pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa, funcţiona branşată ilegal la reţeaua de apă. Conform purtătorului de cuvânt RAJA, pentru furtul de apă, societăţii în cauză i s-a întocmit un proces verbal de constatare pauşal şi retroactiv pe 24 de luni pentru un consum de aproximativ 11.000 de metri cub de apă, iar pentru administratorul societăţii se va înainta o plângere de penală pentru furt de apă.

"În cursul acestei zile (vineri, 9 februarie 2013 - n.r.), echipele de verificare au descoperit la spălătoria apartinând societăţii SC CRISTIAN SRL, de pe bulevardul I.C. Bratianu, un branşament ilegal. În fapt, această societate a fost debranşată din cauza datoriilor din cursul lunii decembrie, iar când echipele de control au ajuns în zonă, au observat că la acest punct de lucru activitatea se desfăşura normal. Pentru furtul de apă, societăţii în cauză i s-a întocmit un proces verbal de constatare pausal şi retroactiv pe 24 de luni pentru un consum de aproximativ 11.000 de metri cubi, iar pentru administratorul societăţii se va înainta o plângere penală pentru furt de apă", a declarat purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A. Constanţa, Irina Oprea. Deşi spălătoria a fost debranşată pe data de 18 decembrie 2012, până în prezent nefiind solicitată rebranşarea, şeful Biroului Debranşări din cadrul RAJA Constanţa, Constantin Buşu, a descoperit cu surprindere, în timp ce se afla într-un control prin aceeaşi zonă, că la spălătoria "Sailor" apa curgea din abundenţă. Intrigat, deoarece acesta a debranşat chiar el societatea în data de 18 decembrie 2012, a pus întrebări legate de sursa apei cu care maşinile sunt spălate. În momentul în care a început să pună mai multe întrebări, a fost dat afară în secunda doi. "Agentul respectiv a fost debranşat în urma unui debit neachitat, pe data de 18 decembrie 2012. Din 18 decembrie nu a solicitat în niciun fel reluarea furnizării servicilor de apă. Fiind într-un control prin zonă, am observat că el spăla maşini şi astăzi l-am întrebat de unde are apă să spele. Mi-a răspuns că are nişte rezervoare în spate pe care le umple şi spală. Când l-am întrebat de presiune, de unde o are, mi-a spus că are un hidrofor. Am vrut să mă uit unde e hidroforul şi am văzut că era o conductă suspendată, care ducea undeva. În acel moment, am fost dat pur şi simplu afară, şi atunci am solicitat intervenţia utilajelor", a declarat, pentru "Replica", şeful Biroului Debranşări-Rebranşări din cadrul RAJA Constanţa, Buşu Constantin.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108