REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Spațiu public urban îmbunătățit în cartierul Faleză Nord

Spațiu public urban îmbunătățit în cartierul Faleză Nord

Replica API 7 decembrie 2019 | 01:47 422

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de modernizare a tramei stradale în cartierele orașului.

Pe strada Unirii, porțiunea cuprinsă între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, municipalitatea a desfășurat un amplu proces de reabilitare care a vizat atât partea carosabilă cât și zona pietonală. Miercuri angajații SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de asfaltare a trotuarelor pe tronsonul amintit iar ieri s-a intervenit pe strada Pescăruș. S-a asfaltat zona destinată circulației pietonilor, după ce terenul a fost decopertat iar bordurile au fost înlocuite. Reamintim că piața agro-alimentară Pescăruș se află în plin proces de renovare. Lucrările vor include reabilitarea cu piatră cubică a platoului din fața pieței, înlocuirea mobilierul urban și amenajarea unui loc de joacă pentru copii. De asemenea, vor fi modernizate clădirea în care funcționează magazinele și spațiile comerciale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marea realizare de a distruge Constanta.Bravo!polarisul al platim degeaba!
0
1
sa puna si stalpisori, sunt aducatori de ...spaga.
5
1
Bravo Fagadau bravo Fagadau
1
5
Constantei au sapat pentru borduri, dar nu pentru cabluri. La anul vor sapa pentru cabluri, apoi pentru tevi, etc. Uitati-va pe unde se schimba alimentarea cu apa: acum sparg strazile si trotuarele asfaltate anul trecut.
4
0
In spaga primita de catre cioclul orasului fatalau si de catre cretinul babu , era inclus si amenajarea unui loc de joaca pentru copiii locatarilor blocului nou, deci ori parc, ori piata...!?! baiatul ala florin ghe. de la raedpp,sluga celor 2 prosti, i-a marit locul proprietarului care va ridica un bloc in coltul pietii ,incalcand puz-ul aprobat si nu a facut parcari... alo, ovanezian , te-ai lamurit ce fel de om este amiralul de uscat...?!?
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212