REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Spațiul public din zona Teatrului Oleg Danovski va fi reabilitat

Spațiul public din zona Teatrului Oleg Danovski va fi reabilitat

Cristina BĂRBUCEANU 10 februarie 2023 | 14:10 1139

Spațiul public din zona Teatrului Oleg Danovski va fi reamenajat. În acest sens, UAT Municipiul Constanța a primit și acordul de mediu.

Spatiul public din zona Teatrului Oleg Danovski va fi reabilitat

UAT Municipiul Constanţa, titular al proiectului: Reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, parc Teatru Oleg Danovski, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța. Specialiștii de la mediu anunță că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța, zilnic, între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate "PNL"!
0
3
Mananci kkt javra multa mwe
7
1
Reabilitare marca mos teaca. Face adaposturi pentru caini si oamenii strazii, ca parcul e plin cu astia.
8
1
Cum se va reabilita? Se va construi un bloc?
11
1
cel mai serios partid pe care l a avut CONSTANTA pana acum , pusi pe treaba sa l scoata din mizeria din care l a lasat psd ul , au stat 20 de ani si nu au facut nimic psd ul , ramasesem cel mai sarac oras din ROMANIA , in timp ce alte orase arata ca in occident cu fonduri europene , cu mici fabrici care asigura locuri de munca , in momentul de fata in CONSTANTA nu gasesti un loc de munca , suntem vai de noi de aceea va rog sa votati PNL in continuare sa se dezvolte orasul cum ar fi trebuit sa fie demult .
5
17

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468