REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Speak, propunere de nerefuzat din partea unei fane

Speak, propunere de nerefuzat din partea unei fane

Valentina CAMARA 23 ianuarie 2023 | 00:00 383

Speak este un artist îndrăgit de multă lume și mai ales de femei, chiar dacă are o relație de mult timp cu Cristina Ștefania. O femeie care îl urmărește i-a trimis un mesaj prin care i-a făcut o propunere de nerefuzat. Iată ce i-a promis fana artistului.

Speak, propunere de nerefuzat din partea unei fane

Artistul face furori de mult timp pe rețelele de socializare și pe Youtube, unde apare de multe ori alături de iubita lui. Însă, acest lucru nu a oprit-o pe o femeie să îi trimită un mesaj inedit, prin care i-a făcut o propunere irezistibilă. Speak a fost amuzat de mesajul pe care l-a primit, astfel că l-a împărtășit cu fanii.

Speak a primit o propunere greu de refuzat

După ce a devenit celebru pe piața muzicală din România, iar melodiile lui s-au auzit în toată țara, Speak s-a reprofilat înspre Youtube, unde și-a creat un podcast. Fanii au fost încântați de această idee, astfel că a continuat discuții cu tot mai multe vedete, astfel că a strâns din ce în ce mai multe vizualizări.

Așadar, recent Speak a primit o propunere de nerefuzat, care are legătură cu podcastul său. O fană i-a trimis un mesaj prin care i-a propus să apară într-unul dintre episoade, promițându-i nu mai puțin de un milion de vizualizări. Mai mult, femeia a fsot dezamăgită că nimeni nu face un podcast cu poporul român, de unde ne putem da seama că a trimis această propunere mai multor persoane care au refuzat-o.

”Bună ziua! Faceți un podcast cu mine? Promit câteva milioane de vizualizări. De ce nimeni nu face un podcast și cu poporul român? Vă mulțumesc! Aștept invitația dumneavoastră.”, este mesajul trimis de femeie.

Artistul și iubita lui au plecat în aventură

Speak și Cristina Ștefania se află într-o adevărată aventură în Cambodgia, de unde pregătesc un nou proiect. Cei doi au plecat înr-o vacanță mai puțin obișnuită, plină cu obstacole și provocări, pe care nu uită să le împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare, unde publică fotografii și videoclipuri, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272