REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Speak și Ștefania, la un pas de despărțire?

Speak și Ștefania, la un pas de despărțire?

Replica API 14 iunie 2021 | 19:40 2747

Speak a făcut un anunț neașteptat, la mai bine de patru ani după formează un cuplu cu Ștefania.

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. De mai bine de patru luni de zile, cei doi îndrăgostiți au pornit pe același drum și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ba chiar mai mult, în cadrul unei emisiuni de televiziune, cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie.

În perioada următoare, cei doi artiști urmează să se căsătorească și să facă nuntă. Însă, Speak a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj din mediul online.

Mai exact, iubitul Ștefaniei a scris că, în urmă cu patru ani, a postat prima fotografie cu iubita lui și că nu se aștepta ca relația lor să ajungă în acest punct. De asemenea, îi mulțumește pentru timpul petrecut împreună și pentru toate lucrurile pe care le-au realizat de când formează un cuplu.

Cum s-au cunoscut Speak și Ștefania?

În urmă cu ceva timp, Speak a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum s-a cunoscut cu Ștefania și cum au ajuns să formeze unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul. Am fost zgârciți cu detaliile, pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie.

Eu sunt mai organizat cu lucrurile astea, și tocmai de aici a venit această «zgârcenie».

Când a fost să fie ceva serios și sigur, atunci am început să facem publice acele detalii pe care toată lumea le aștepta de la noi”, a mai povestit Speak pentru VIVA, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt tineri,frumosi,se potrivesc si le sta bine impreuna.Asteptam nunta,la stilul lui Speak, cred ca va fi ceva inedit.Desi, daca si-a pastrat accentul moldovenesc nu e exclus si o nunta traditionala, cu obiceiuri foarte vechi din zona Moldovei.
1
2
Cel mai apreciat cuplu...imi vine sa vomit!
3
0
Ace sti mag raoni
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212